Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

inmatriculare tj ...?!?

mickey3

Postări Recomandate

eu acum am jeep'u inmatriculat in state ,l as mai putea tine asa dar daca as gasi o modalitate de inmatriculare cat de cat ieftina il bag pe romania ...ori cu actele altuia ori sa le dau bani prostilor

aveti idee cat costa vama si taxa de prima inmatriculare pt un wrangler din '99 , 4000cmc , si nu stiu ce norma de poluare are ori 2 ori 3

pe calculaoarele de taxe de pe net imi da vreo 6000e da nu cred ca e bine pt ca am vazut pe cineva intr un topic mai vechi cu un yj ,trebea sa plateasca vreo 3000

deci ...?!?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: inmatriculare tj ...?!?

TJ-ul 99 e foarte posibil sa iasa euro 2 ...

Deci tine-te bine de scaun cand citesti:

Taxa noua(dupa 19/02/2009)

Taxa:17,271.36 EURO

sau RON: 64,532.71 RON

Daca ai declaratie de import inainte de 15.12.2008

Taxa veche (01/07/2008-14/12/2008)

Taxa:8,635.68 EURO

sau RON: 32,266.35 RON

:h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

aha ..misto ...de bani astia imi mai iau un tj inmatriculat si din 2006 ..........ba ce oameni nesanatosi la cap ...cum sa i ceri ma unuia pe 2 table si o hartie albastra invelita intr o folie ,bashca pe care scrie 'in romaneste' ..17mii de euro

...vai de p**a lor....

Link spre comentariu

cade euro 2 mai mult ca sigur

varianta cu BG. e cea mai la indemana,te duci cu masina personal si faci contract si procura pe numele tau direct doar ca e ceva mai mare taxa decat la masinile clasice ca dupa ce trece de nu stiu cati kw se ia un impozit mai mare si la iei

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

cade euro 2 mai mult ca sigur

varianta cu BG. e cea mai la indemana,te duci cu masina personal si faci contract si procura pe numele tau direct doar ca e ceva mai mare taxa decat la masinile clasice ca dupa ce trece de nu stiu cati kw se ia un impozit mai mare si la iei

Nu prea iese varianta BG cu un TJ din 99 ...este peste 120kw ... :sr

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

da in alta tara ...italia ,germania pe numele unui cetatean din tara respectiva si procura nu merge ?

merge si in italia si in germania,in italia te costa undeva la 7-800 impozitul anual plus asigurarea vreo 200 dar tre sa te ajute un roman care are sogiorno,drept de munca si resedinta stabila acolo iar cu germania e cam la fel insa nu stiu exact cat e inpozitul si asigurarea ( desi am adus multe masini de acolo :) )

cea mai viabila si la indemana in cazul tau este inm.pe anglia daca te ajuta cineva si vezi ca sunt destui pe forum care au legatura intr-un fel sau altul cu UK

dupa cum stii la masina asta tre platita si vama si taxa de prima inmatriculare nefiind importata din UE

bafta

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

am pe cineva in anglia care m ar putea ajuta , dar...din cate sti la aia ca sa obtii verificarea [MOTu] tre sa schimbi farurile semnalizari si nu mai stiu ce ...plus ca am inteles ca la englezoi e belea cu asigurarea ,e cam scumpa si in romania nu se face asig. la masinile de anglia

cred ca cel mai bine ies sa o las pe state cat mai pot un an 2 si dupa ce nu mai pot tot pe state sa o las... :grin:

ma costa RCAu 100e pe luna da' cred ca ies cel mai ieftin asa

Link spre comentariu

Vizitator gezaperegi

daca e automata poti sa o inscri in romania pe handicapat locomotor gradul 1 fara taxa la stat .te costa cit te intelegi cu persoana .

Link spre comentariu

daca e automata poti sa o inscri in romania pe handicapat locomotor gradul 1 fara taxa la stat .te costa cit te intelegi cu persoana .

Nu se considera o masina echipata cu cutie automata masina adaptata pentru persoane cu handicap. :hi

Link spre comentariu

ai 2 variante ceva mai simple:

1 - o inscrii pe o primarie si scapi de taxa de prima inmatriculare, iar la iesiri in afara judetului o cari pe platforma...

2 - cumperi niste acte de la un TJ dezmembrat impreuna cu cele 2 serii care le poti suda pe caroserie ( TJ-urile nu au serie de motor ) !!!

ar mai fi si a 3-a dar e mai complicata

3 - se poate rezolva si pe handicapat dar te duce "darul" la vreo 2000 Euro... asta daca nu ai tu unul si atunci dai un "dar" mai mic.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

-singura varianta care merge este a 2-a ,cea cu seriile de la TJ.

-varianta cu inmatricularea pe handicapat e foarte complicata,am un prieten care are masina asa

-varianta cu nr galben nu este legala(nu ai voie pe drumuri publice),am alt prieten care a avut nr galben si a fost la un pas de dosar penal

-mai este o varianta cu Irlanda,daca ai pe cineva acolo

-ultima varianta nu o pot spune aici

Link spre comentariu

@paulgr :ai pm !

da stiu ca cel mai bine ar fi cu acte de tj ...dar nu prea gasesc ...daca auziti de vreun rasturnat dauna totala etc ..dati de stire ca nu vreau doar actele ,restu vi le las

la un moment dat m am gandit ca ar merge si un yj da daca as da de vreun politai mai destept un pic batea la ochi :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare