ALINRIDE Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 salut ,am un amic care are un l200 din 2003 care are probleme...s=a rupt distributia...mai exact a busit toate capacele la culbuturi,si 4 culbutori....la prima strigare. ce recomandati? o chiuloasa noua e cam scumpa.... are cineva una?sau un motor bun?multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: s-a rupt distributia la l200 Chiuloasa e data jos ! Daca nu , sa traga concluziile dupa ce o demoteaza ! :h5 (pistoane ,supape ... ) https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: s-a rupt distributia la l200 S-a rupt distributia?? Si ce daca? Eu dupa o rupere de distributie, axa cu came, am avut damage: o supapa stramba Deci verifica supapele, axa cu came, refa distantele la culbutori si monteaza chiuloasa pe masina cu garnitura noua! Aaaa, si despre ce motor vorbim aici?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate