g.adamov Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: O noua Toyota a iesit la lumina :1 Sa te bucuri de ea cat mai multi km. Poti sa-mi spui cat inseamna impozitul pt ea ca utilitara? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Decembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: O noua Toyota a iesit la lumina :1 Sa te bucuri de ea cat mai multi km. Poti sa-mi spui cat inseamna impozitul pt ea ca utilitara? Multumesc Cred ca e undeva la 7 milioane. Nu stiu exact pentru ca impreuna cu impozitul am platit si niste amenzi restante :grin: Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: O noua Toyota a iesit la lumina Sa o stapnesti sanatos stiu masina am tot vazuto la Adras pe oltenitei.hmm ai fost in weekend la munte daca stiam ne vedeam pe acolo eu am fost in Sinaia . Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate