Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Modificari Mitsubishi

niros05
 Share

Recommended Posts

Re: Modificari Mitsubishi

Am observat ca ai oglinzi pe aripile fata. De ajuta cu ceva? Ma tenta si pe mine intr-un timp sa-mi montez alt set in bot insa nu stiam de la nimeni daca folosesc sau incurca. Mai exact cum sunt reglate? Ce vezi mai des in ele? :grin:

OMU'e inainte de toate!

Nu vede nimic, iti dai seama ... da'-i place lui cum arata masina asa .. e mai cool :ha: ...

din cauza asta si-a pus si schimbator Sparco, dar a vazut el ca nu e bun de offroad pina la urma, la prima iesire s-a rupt :grin:

Nu vede nimic, iti dai seama ... da'-i place lui cum arata masina asa .. e mai cool :ha: ...

din cauza asta si-a pus si schimbator Sparco, dar a vazut el ca nu e bun de offroad pina la urma, la prima iesire s-a rupt :grin:

Aha, s-a rupt inca din parcare :ha: :ha: :ha: ...

Oglinjzile de genul ala se pun si din fabrica la masini de teren - nu asa ca la Sorin - cum a observat bine maestrul Koala :ha: . Se numesc oglinzi de parcare si au ca scop sa vezi mai bine bara din fata cand parchezi. Am avut si eu la Galloper dar nu mai stiu prin ce padure am lasat-o :ha:

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Alea cred ca sunt reincarnarea oglinzilor mele pierdute prin padure... acum niros are 4, si eu nu am nici una.... :grin:

Serios vorbind... ajuta la ceva?

Aha, varu' Niros isi reface machiajul de pe nas, intre doua "speciale" ...

Da ajuta . Cea din dreapta ma ajuta cind o masina vine pe partea dreapta in unghiul mort iar cea de pe stinga vad si banda a treia , deci daca trece cineva de pe banda a treia pe a doua il vad foarte bine. In concurs le pot culca pe capota.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

felicitari domnu' niros pentru modificari. frumoase barile laterale. oglinzile (cele montate pe capota ....are si gepetto pe a lui) ajuta in oras ,dar prin paduri.... :roll:

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

• 3 weeks later...

Azi am fost sa-mi schimb saibele de la returul de motorina ce vine de la injectoare si in schimb am constat ca turbina nu functioneaza. Dupa ce a pus manometrul am constat ca nu am presiune si pentru ca ultima oara cind am incercat sa o refac mecanicul mi-a spus ca nu prea am sanse sa-mi fuctioneze trebuie sa o schimb.

Deci caut turbina de Mitsubishi 2,5 TDI din 1989.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

• 2 weeks later...

In sfirsit am reusit sa-mi indrept rotile asta datorita lui Pepi care mi-a trimis o pereche de bascule superioare de MK 2 care au o modificare fata de cele de MK 1 si care m-au ajutat la indreptarea rotilor. Cu ocazia asta am schimbat capetele de bara si pivotii care erau varza.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

• 10 months later...

Dragi prieteni,

Dupa cum a-ti aflat la Baia Mare am reusit sa-mi stric si a doua cutie de viteze dar, culmea nu in timpul cursei. Pe linga asta mai trebuie sa-mi fac si segmentarea la motor caci scoate fum si papa ulei. Prin urmare cine mai are o cutie de viteze pentru Mitsubishi 2,5 TDI din 1989 il rog sa ma contacteze.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Niros salut si bafta la reparat.Da-mi un pont pe unde iti repari tu masina un mecanic un service ceva ca vreau sa ajung cu ea mi se scurge motorina pe undeva si nu stiu pe unde :ha: plus ca fostul proprietar mi-a spus ca ''turbina nu este in parametrii ei''.Nu stiu ca mie masina imi merge binisor se intinde la drum la 100 mai incolo nu o las ca incepe sa tremure din toate incheieturile :roll: .De scos fum scoate doar cand o forjez un pic .Cam cum trebuie sa sune turbina si pe la cate turatii intra ea ca eu de obicei schimb normal la 2000 iar daca vreau sa plec mai tare la 2500.Mersi.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

• 5 weeks later...
Guest triple_x30

salut tuturor!!! sunt nou in domeniu si incerc sa prind cit mai multa experienta!! o sa va cam plictisesc cu intrebari in domeniul auto,etc!!

salut tuturor!!! sunt nou in domeniu si incerc sa prind cit mai multa experienta!! o sa va cam plictisesc cu intrebari in domeniul auto,etc!!

Bun venit :h5 in :cl

Numai ca ai gresit topicul, in rest e ok :grin:

OMU'e inainte de toate!

• 1 month later...

Dupa ce am reusit sa-mi repar cutia (asa ca se poate repara nu cum spun unii ca nu) am constatat ca nu mai merge turbina.

Deci caut turbina de MK 2 diesel 2,5.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Da o sa-mi iau alta masina dar intii sa scap de datorii si apoi sa string bani dar tot de un Mitsubishi. Singura schimbare o sa fie da motorizare pentru ca am de gind sa iau un 3500 benzina.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use