Yonutz Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: NISSAN PATROL model 2005 Directore, pune si tu locatia la profil! (e a doua oara cand iti spun!) consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator PATROL GR Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: NISSAN PATROL model 2005 multumesc pentru sfaturile cu box tunning ul ! Chiar eram pe punctul de a achizitiona unul ! A folosit cineva dintre voi modulul SFI de la Power Tunning.ro..? PRIETENE YONUTZ, ACUM IMI VOI SCRIE SI LOCATIA ! EU TI-AM VORBIT, INDIRECT , CU " DUMNEAVOASTRA " SI TU MA INTERPELEZI CU " DIRECTORE ".. nu sunt director ! Te rog frumos sa o lasi mai subtire cu expresiile acestea smecheresti. Multumesc si nu ma interpreta gresit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: NISSAN PATROL model 2005 Sorine la Nissan rezervoru' = o minicisterna de 90 sau 100 litri! La ce sa-ti trebuiasca statie? Cu un rezervor ochiometric faci cam 650km! Autonomie destul de mare as putea spune! :h5 Am mai aflat ceva nou! Si la Corsa rezervorul e de 40 ! Bag de 60 lei benzina si trece de jumate acul la rezervor ! :ha: :ha: :ha: "Pt Patrol GR:" Nu s-a intentionat a fii ironic.A fost doar o gluma! Scuze! :sr Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator PATROL GR Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: NISSAN PATROL model 2005 Super CORSA ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator PATROL GR Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Re: NISSAN PATROL model 2005 Neata ! Stiti cumva dimensiunea maxima a jenti- lor ( diametru si latime ) si a anvelopelor ce merg montate pe GR -ul meu..? As vrea sa-l mai inalt un pic .. Acum are 275/65/17.. Daca schimb ceva, e vre-o problema cu politia..? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: NISSAN PATROL model 2005 PATROL GR, regulile sunt reguli si trebuie respectate! Pana iti treci locatia la profil, acest topic va fi inchis! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate