Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pajero 2.8 1995 - ulei motor

White Wolf

Postări Recomandate

Re: Pajero 2.8 1995 - ulei motor

mersi de info...intrebam de service....o sa mai verific la joja dar atit a intrat...poate nu a scurs bine mecanicul uleiul vechi...nu stiu din pacate nu am fost acolo...am rugat un prieten

Poate ca stiai deja treaba asta dar uleiul se scurge la aprox. 20min dupa ce ai oprit masina cand e cald curge mai usor.

Daca vrei iti recomand eu un service,proprietarul are acum un 2.8 din 95 si de cand il stiu a avut numai Pajero.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

teorie despre uleiuri , in general...

1.fiecare proiectante ( fabricant) de masini(motoare) , se cupleaza cu cate un producator de uleiuri caruia ii cere ca uleiul pentru masina(motorul ) facut de el sa indeplineasca niste sarcini/necesitati.

de unde rezulta ulei bmw, ford, gm etc.( de unde rezulta o colaborare intre fabricantul marcii si fabricantul uleiurilor)

de ex: tu imi faci mie uleiul si eu ti-l vand ( si recomand)numai p-al tau sau il iau de la tine si-l vand sub numele meu.

2. uleiurile in general acopera specificatiile tuturor motoarelor , cu conditia ca sa nu existe un agrement secret intre fabr. de uleiuri si fabric. de motoare care d-ai dracu ce sunt, sa nu comunice in exterior toate elementele si ingredientele... dar asta e valabil doar la masinile de ultima generatie...

3.daca vreti sa stiti ce ulei recomand eu pentru toyota nissan si mitsubishi?

ENEOS ! No1 in japonia! unde aral si castrol, etc....or fi si ei p-acolo...

Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033

E-mail: tracoservice@yahoo.com;

office@tracoservice.ro

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Salut la Mitsubishi pot aduce si ulei ORIGINAL Mitsubishi ... este mai ieftin culmea .

Am pus din acela si sunt MULT mai multumit .

Daca vrei pun o poza cu bidonul uleiului.

Salutari,

Calinvas

Ce calitati are uleiul original comparativ cu alte uleiuri?

Multumesc

Link spre comentariu

@teolino4x4

Fa-ti si tu o prezentare pe forum, citeste regulamentul si incearca atunci cand ceri o informatie sa dai detalii complete!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@teolino4x4

Fa-ti si tu o prezentare pe forum, citeste regulamentul si incearca atunci cand ceri o informatie sa dai detalii complete!

Salut,

Imi cer scuze...

Din graba de a ma loga si bucuria de a cunoaste cat mai multe de Pajero, dat fiind faptul ca sunt detinatorul unui Pajero din 99 de 2.8, am omis a-mi face un intro.

Bine v-am gasit si iata ce jucarie detin si eu:

Pajero 2,8

An 1999

Liftkit - sincer nu stiu cat e, oricum e inalta!

Anvelope pe 32''

si printre altele acum am ceva pb. cu chiulasa :f2

Multumesc.

Link spre comentariu

Prezentarea si face aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=717478#post717478

Ptr masina ta ...

Daca ai motorul asta 2.8TD (V64W - 4M40) 125CP

Filtru aer: C16148 sau C24135

Filtru ulei: WP1045

Filtru motorina:WK 940/16

Filtru polen (masina volan stanga): CUK2230

Toate codurile sunt pe MANN. Daca nu iti place marca dupa ele poti gasi la orice magazin de piese echivalente.

Bafta.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare