omoroka Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Salutare tuturor. Ma gandesc sa fac o iesire in Muntii Grohotis cat de curand si as vrea sa stiu daca vreunu din voi s-a mai dat pe acolo. Traseul pe care mi l-am propus, cel putin la dus, este cel de mai jos. Pentru intoarcere as face ceva valea Azugii, in total insemnand cam 60 km offroad. Pentru traseu, singura problema pe care mi-o fac, in afara conditiilor meteou, este zona incercuita unde mi-e teama ca s-ar putea sa intalnesc jnepenis. S-ar mai baga cineva la povestea asta? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Salut mai da si tu niste detalii ca nu prea imi dau seama de zona. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Salut mai da si tu niste detalii ca nu prea imi dau seama de zona. Pai vezi ca am atasat si propunerea de track. Traseul leaga Valea Doftanei de Cheia urmand creasta muntilor Grohotis. Muntii Grohotis sunt intre valea Prahovei si Valea Teleajanului, fix pe carpatii de curbura. Eu cred ca ar iesi o tura foarte faina :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Am vazut chiar asta faceam acum urmaream traseul pe Google Earth.Eu m-am baga doar ca weekendul care vine sunt ocupat daca e dupa.Imi spui din timp si vedem . Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Vrei sa pleci dimineata si sa te intorci seara in Bucuresti? http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Vrei sa pleci dimineata si sa te intorci seara in Bucuresti? exact asta-i planu. doar sa tina vremea cu noi si sa nu ninga. intre timp am pregatit si o posibila varianta penru traseul de intorcere, Sacele- Azuga prin valea Azugii. De asta nu-mi fac grija pentru ca l-am facut cu bicicleta acum cativa ani si imi aduc aminte ca e un drum forestier destul de accesibil. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Ma mananca si pe mine dar o sa-ti dau un raspuns sigur joi. In alta oridne de idei.... nu este cam mult sa facem cele doua trasee intr-o zi? Probabil ca pe munte este deja zapada si o sa fie destul de greu de mers. http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Ma mananca si pe mine dar o sa-ti dau un raspuns sigur joi. In alta oridne de idei.... nu este cam mult sa facem cele doua trasee intr-o zi? Probabil ca pe munte este deja zapada si o sa fie destul de greu de mers. 60 km de offroad intr-o zi e tocmai bine. Cam atata faceam in iesirile de mai multe zile cu bataie lunga. Dar ne putem rezuma bine inteles doar la Grohotis si ne intoarcem acasa din Cheia pe Valenii de Munte. Zapada acuma nu prea e. Saptamana trecuta am urcat la Babele (cu masina doar pana in Pestera) si zapada incepea de la 1800 in sus. Dar chiar si la Babele, la 2200m zapada era de doar 20cm viscolita. Inaltimea maxima a Grohotisului e in jur de 1800m. Dar bine inteles, putem lua si teapa si sa ne trezim ca nu putem face tot traseul, orice e posibil. Insa eu de obicei cam am noroc la de'astea si cam fac traseele exact cum le planific. In plus nu e o tura de extrem si ne vom intoarce sigur cu masinile intregi acasa (eu unu asa obisnuiesc) :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Facem cat om putea. Sa ajung cu masina intreaga acasa e si telul meu. :ha: Iti spun sigur joi daca pot veni. :h5 http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Omoroka eu vinerea viitoare sunt liber ! Se pare am pus la punct si masina asa ca tare as fi tentat sa facem o iesire weekendul viitor daca esti available ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Omoroka eu vinerea viitoare sunt liber ! Se pare am pus la punct si masina asa ca tare as fi tentat sa facem o iesire weekendul viitor daca esti available ! Excelent :h5 Hai ca si vremea pare sa tina cu noi, sper in continuare sa nu ninga pana weekendul viitor Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Baieti sa va iasa bine iesirea as merge si eu dar nu am cum sunt ocupat weekendul viitor. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Salut baieti, Parca m-as baga si eu dar mi-e ca daca ploua/ninge o sa fiu ca o frana. eu am AT-uri pe masina. :( :sr sa vedem cum e prognoza metro pt. zona aia. Cand vrei s o facem sambata sau duminica? Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Salut baieti, Parca m-as baga si eu dar mi-e ca daca ploua/ninge o sa fiu ca o frana. eu am AT-uri pe masina. :( :sr sa vedem cum e prognoza metro pt. zona aia. Cand vrei s o facem sambata sau duminica? Salut nici eu nu am mt-uri si nici macar at-uri am niste cauciucuri 255/75/15 o copie de at sa zic asa si m-am bagat in destule mocirle din care am iesit.Daca e un drum forestier cu ceva dificultati pe colo pe colo nu cred ca este neaparat obligatorie sa ai MT-uri iar Omoroka spunea ca vrea un traseu lejer din care sa se intoarca cu masina in regula acasa deci cvred ca vei putea merge. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Fratilor, traseul nu e prin padure, e mai mult traseu de creasta. Asta inseamna ca nu avem de a face cu sleauri si nici cu noroaie. Singurele semne de intrebare le am in zona de intrare in traseu unde drumul pare a fi un pic abrupt si in zona varfului Grohotis unde s-ar putea sa fie jnepenis. In plus daca suntem multi ne scoatem unu pe altu, cu toate ca eu zic ca ne descurcam si cu AT-uri pe traseul asta :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Salut baieti, Parca m-as baga si eu dar mi-e ca daca ploua/ninge o sa fiu ca o frana. eu am AT-uri pe masina. :( :sr sa vedem cum e prognoza metro pt. zona aia. Cand vrei s o facem sambata sau duminica? @nessum: sugiucki vitara cu cauciucuri de strada (nici macar AT-uri) a urcat cu noi in Fagarasi pe creasta Scarisoara pana sus de tot asa ca nu trebuie sa-ti faci griji prea multe :wink: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis dat fiind conditiile ma bag! :banana pana la urma cand facem iesirea? :bannana Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Pana la urma cand se face plecarea sambata sau duminica? :h5 Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Un traseu frumos, singurele dificultati ar fi in zona de urcare dinspre Tesila, unde erau pe mijlocul ”drumului” canale de scurgerea apelor de ploaie. Terenul era uscat, drept e ca l-am facut acum doi ani, in august. A mers fara probleme cu Nissan Terrano 2 cu AT-uri. Daca va foloseste, am atasat track-ul. Bafta si vreme buna! T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis @mihaituk: multumesc pentru informatii, asta asteptam :h5 Domnilor, hai s-o facem sambata cat mai devreme ca sa avem timp sa iesim si din rahaturi pe lumina, in cazul in care vor fi (eu sper sa nu) :wink: Propun plecarea din Bucuresti pe la 6-7, cu plinul facut, cu sau fara coechipieri, cum va e voua mai bine. Sugestiile voastre pentru locatia de intalnire sau alte observatii sunt binevenite oricand. Nr meu de tel: 0730588558 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Suna bine, ma bag si eu! Inteleg ca a ramas pe sambata viitoare, plecat din Buc. pe la un 6, 7, propun ca loc de intalnire Petromul de la Fantana Miorita. Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Suna bine, ma bag si eu! Inteleg ca a ramas pe sambata viitoare, plecat din Buc. pe la un 6, 7, propun ca loc de intalnire Petromul de la Fantana Miorita. E OK Petromul de la Muiorita. 6 sau 7 la Petrom, cum va convine mai bine? @nessum: pe tine trebuie sa te culegem de undeva din preajma ploiestiului. Ce-ai zice de Petromul de la intersectia DN1 spre Campina cu centura Ploiesti? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Eu as zice 7, 6 mi se pare cam devreme. Daca va hotarati totusi pentru 6, vin si la 6, dar mai greu :) Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Eu as zice 7, 6 mi se pare cam devreme. Daca va hotarati totusi pentru 6, vin si la 6, dar mai greu :) in regula, ora 7 sa ramana :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Suna foarte bine acest plan. Acum vreo 3 saptamani cand era vremea urata, am cercetat un pic sa vad pe unde se intra in traseu. As merge si eu cu jimny stock si anvelope de iarna, trebuie doar sa vad cum aranjez "ploile" in familie:) Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate