nessum Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis ok, cred ca la 8 ajungeti la Petrolul de langa Metro de pa DN1! Va astept acolo. ramane batut in cuie! Abia astept... :bannana :bannana :ypu Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis "Petrom-ul" Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis cred ca vom avea noroc..... vom avea soare! :) Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierra213 Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Buna! ma bag si eu daca pana sambata imi vin MRLurile. Nu stiti cum si daca se pot bloca pe 4x4 MRL uri automate de la MItsu Pajero din 90. Daca s-ar putea as veni sigur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis In principiu merg si eu. A mai facut cineva traseul ? Oricum nu cred ca va timp suficient pentru intoarcere din Sacele spre Valea Azugii. Eu am mai fost prin zona , am mers decat pe drumul forestier Valea Doftanei spre Azuga si e numai piatra, sunt cateva portiuni unde drumul e rupt . E, ne descurcam noi, iesim undeva pana la urma. Tinem legatura . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Dragi prieteni, iata cum arata in prezent tabloul participantilor: Confirmati Bobinator - Terrano (Buc) nessum - Vitara (Ploiesti) Akon - G (Buc) cristi 1 - Cheroke (Ploiesti) omoroka - Samurai (Buc) Cu semnul intrebarii b.b - Niva (Buc) didone - (Ploiesti) alexb25 - Jimny (Ploiesti) sierra213 - Pajero (?) Cu siguranta tabloul se va mai schimba pana sambata, vad totusi ca ne-am adunat cativa, drept pentru care o sa va pun cateva intrebari cu scopul de a organiza cat de cat echipa: 1. care dintre voi are statie radio? 2. cine are troliu (Bobinator stiu ca are)? 3. care dintre voi intentionati sa veniti singuri, care insotiti? 4. va este frica de intuneric? dar de inaltime? Ultima intrebare era in gluma, sa nu-mi raspundeti la ea :ha: Deci guys, presimt ca va iesi frumos :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Dragi prieteni, iata cum arata in prezent tabloul participantilor: Confirmati Bobinator - Terrano (Buc) nessum - Vitara (Ploiesti) Akon - G (Buc) cristi 1 - Cheroke (Ploiesti) omoroka - Samurai (Buc) Cu semnul intrebarii b.b - Niva (Buc) didone - (Ploiesti) alexb25 - Jimny (Ploiesti) sierra213 - Pajero (?) Cu siguranta tabloul se va mai schimba pana sambata, vad totusi ca ne-am adunat cativa, drept pentru care o sa va pun cateva intrebari cu scopul de a organiza cat de cat echipa: 1. care dintre voi are statie radio? 2. cine are troliu (Bobinator stiu ca are)? 3. care dintre voi intentionati sa veniti singuri, care insotiti? 4. va este frica de intuneric? dar de inaltime? Ultima intrebare era in gluma, sa nu-mi raspundeti la ea Deci guys, presimt ca va iesi frumos :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Dragi prieteni, iata cum arata in prezent tabloul participantilor: Confirmati Bobinator - Terrano (Buc) nessum - Vitara (Ploiesti) Akon - G (Buc) cristi 1 - Cheroke (Ploiesti) omoroka - Samurai (Buc) Cu semnul intrebarii b.b - Niva (Buc) didone - (Ploiesti) alexb25 - Jimny (Ploiesti) sierra213 - Pajero (?) Cu siguranta tabloul se va mai schimba pana sambata, vad totusi ca ne-am adunat cativa, drept pentru care o sa va pun cateva intrebari cu scopul de a organiza cat de cat echipa: 1. care dintre voi are statie radio? 2. cine are troliu (Bobinator stiu ca are)? 3. care dintre voi intentionati sa veniti singuri, care insotiti? 4. va este frica de intuneric? dar de inaltime? Ultima intrebare era in gluma, sa nu-mi raspundeti la ea Deci guys, presimt ca va iesi frumos :h5 Eu am tot ce trebuie in afara de rezerva si cric :P Probabil voi veni cu copilotul meu, daca nu , cu alt prieten. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Nu radio, nu troliu, probabil vom fi 2 in masina, poate 4. Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Dragi prieteni, iata cum arata in prezent tabloul participantilor: Confirmati Bobinator - Terrano (Buc) nessum - Vitara (Ploiesti) Akon - G (Buc) cristi 1 - Cheroke (Ploiesti) omoroka - Samurai (Buc) Cu semnul intrebarii b.b - Niva (Buc) didone - (Ploiesti) alexb25 - Jimny (Ploiesti) sierra213 - Pajero (?) Cu siguranta tabloul se va mai schimba pana sambata, vad totusi ca ne-am adunat cativa, drept pentru care o sa va pun cateva intrebari cu scopul de a organiza cat de cat echipa: 1. care dintre voi are statie radio? 2. cine are troliu (Bobinator stiu ca are)? 3. care dintre voi intentionati sa veniti singuri, care insotiti? 4. va este frica de intuneric? dar de inaltime? Ultima intrebare era in gluma, sa nu-mi raspundeti la ea Deci guys, presimt ca va iesi frumos :h5 1.Nu am statie radio (inca) 2.nu am troliu dar am o tentativa de sufa :) 3.vin cu un insotitor (daca intervine ceva anunt in timp util-cel tarziu joi) 4.ne luam lanterne :h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis ....pentru zona aceea si pentru perioada aceasta a anului va recomand gume (barem MT) sufe si trolii.......aveti grija la traseul AZUGA (e plin de surprize placute cand esti pregatit :ha: )....va doresc numai bine :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis ....pentru zona aceea si pentru perioada aceasta a anului va recomand gume (barem MT) sufe si trolii.......aveti grija la traseul AZUGA (e plin de surprize placute cand esti pregatit :ha: )....va doresc numai bine :h5 Salut, ai track la traseul Valea Azugii? si poti sa dezvolti un pic despre "surprizele placute" ale acestuia? :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Acum nu mai are trac, dar a avut inaintea si in timpul traseului. :grin: Aici si-au povestit peripetiile si au descris traseul. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis ....pentru zona aceea si pentru perioada aceasta a anului va recomand gume (barem MT) sufe si trolii.......aveti grija la traseul AZUGA (e plin de surprize placute cand esti pregatit :ha: )....va doresc numai bine :h5 Gogane , mai bine vino si tu . Si mai ia pe cineva cu tine , din cei care cu care ai mai fost si nu se duc la Covasna. Hai , daca vii, dau o tuica buna. Eventual il poti lua pe Gaganu sau (si) pe GPScu ca Yonutz stiu ca merge la Covasna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis ne alaturam si noi expeditiei. ca sa raspund la intrebari: 1. statie CB plus 2 buc PMR446 2. Warn XD9000 3. 2 persoane 4. am ignorat-o... in plus: MT si blocant spate toate astea pe un patrol ca sa parafrazez un clasic de pe aici, masina e O.K., sa vedem cum se va descurca soferul... :oc Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis @omoroka....traseul care l-am facut eu (sper sa coincida cu ce vreti voi sa faceti) a fost pe urcare azuga-gol alpin si coborare in valea doftanei.....pe uscat e chiar ok si sperb traseul dar daca e umed lucrurile stau cu totul altfel.....vb de alt traseu.....m-am kinuit putin (am intrat prin ravena de la inceputu traseului unde erau doar urme de senile si nu prin curtile oamenilor :P aviz zdrentei de @yonutz :ha: ) desi aveam gume TSL si blocant spate functional :ha:......Daca faceti traseul invers cu coborare in azuga pe umed e iarasi nasol.....deja nu mai conduci tu ci merge masina unde vrea ea...o dai de copaci......drum bun... :h5 @cristi1.....nu beau de fel....poate reusim sa ne vedem in teren :h5.....pt weekend incerc altceva, nu prea mi place sa ma repet......sunt multe trasee virgine :ha: @sensei....nu am tracu ci doar repulsie fata de toyotisti :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Salve, dacä te referi la punctul N45 25.517 E 25 52.103 iti spun eu...sänt sneperi mari dar drumul a rämas destul de liber de masinä, nu este invadat complet. Punctul ce til trimit este o intersectie de drumuri de coamä, noi venisem cam direct vest si la intersectie respectivä am schimbat directia impusa de drum spre nord. Ajunsi pe coamä dispar si sneperi.Sus spre Est se vede Cheia dar nu se poate coborä, chiar dacä GPS-ul mai indicä doar ca.3 km spre Cheia. Sänt stänci si nu am räzbit printre ele.Am luat drumul spre N, f simplu de altfel si usor. Am iesit la sosea atunci in noapte la punctul N45 28.817 E 25 53.803, frumos prin pädure, bälti si rädäcini. Altä experientä nu am spre alte obtiuni de rulaj. Noi venisem atunci de la Azuga, pe pärtie in sus si pe coamä pe drum strategic, parte din el surpat si inaccesibil spre Cheia. La linia de curent N45 28.060 E 25 45.197 am continuat spre S SE si in rest ti am comunicat. Baftä si poze ca tribut. Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierra213 Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Buna! Eu sunt din TM dar lucrez in Ploiesti, va voi astepta in petromul de langa metro din Ploiesti. Am statie, am cauciucuri Insaturbo Sahara ( MT sau MS) probabil voi face rost de o sufa. Probabil vom fi 3 in masina. Cu stima, Sierra. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis nu statie nu troliu doar jimny stock cu sofer incepator in offroad. am ochet, sper sa fac rost si de sufa (ca sa am cu ce sa fiu tras afara din... KKo) mai dau o confirmare pe joi - vineri daca vin sau nu. Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis si-a anuntat intentia de participare si un bun prieten de-al meu, cu un Land Rover Discovery 3, stock. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis salut tuturor participantilor la escapada, Am facut azi un survey al zonei iar lucrurile stau cam asa: -erau ceva nori pe creasta dar nu de ploaie -am discutat cu localnici si mi-au spus ca acel drum se poate trece cu masina poate cel mult cu pasul sau caruta dar cred ca nu am fost eu f. explicit -pamantul este uscat iar pe ici pe colea ceva noroi -dimineata pana la ora 10 este ceatza -vineri voi obtine si dateva date despre starea vremii (asa orientativ) de la cineva care o exploatare forestiera in zona. Cred ca o sa iasa super plimbarea! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Baieti, Intotdeauna am salutat iesirile in natura ... Intotdeauna am apreciat spiritul de a forma adhoc o gasca si a subjuga inaltimile! Atentie insa, traseul pe care vreti sa-l faceti este unul foarte periculos in acest sezon, asta in conditiile in care iarba de pe creasta devine alunecoasa! Asta daca ajungeti pana acolo! Intamplator am ajuns si noi pe acolo! In conditii de umiditate traseul pe urcare e dificil, pe coborare nici nu mai vorbesc. Iar mersul pe creasta devine ca mersul pe sarma, o sarma la 1800 de metri cu prapastii de-o parte si de alta de 500-1000m adancime! Pe de alta parte indiferent unde veti merge sa calculati in asa fel incat sa incepeti coborarea pe zi si sa o terminati pe zi! Coborarile pe teren alunecos sunt de asemenea foarte periculoase ... Nu am scris asta sa va descurajez! Insa trebuie sa fiti foarte atenti cand va ganditi sa abordati un astfel de traseu ...din toate punctele de vedere! :h5 Oricum noi o sa fim in perioada aceea oleaca mai sus (la Covasna) ... :h5 Acestea fiind spuse va doresc sa va distrati bine (indiferent unde mergeti) sa abordati cu atentie traseul si sa va intoarceti TOTI cu bine acasa! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis ''Ceata lui Pitzigoi'' iar ma oftic si imi vine sa urlu ca pierd si iesirea asta da nah e Sfantul Andrei si sunt consemnat la niste petreceri la concurs de halbere si altele :x :x :ha: .Ia vedeti voi cum faceti si va uitati acasa aparatele foto sau placati cu ele descarcate iar luni cand intram pe forum sa nu ne bucuram si noi de iesirea voastra.Va doresc bafta multa vreme buna si tratati situatia cu calm a-ti putea chiar sa va mai gasiti un traseu de back up in cazut in care doamne fereste nu puteti ajunge la destinatie. Baftaaa. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Multumim pentru informatii nessum si yonutz, am venit si eu azi pe valea prahovei si in afara de vremea noroasa toul parea OK in zona montana. Nu sanse de ninsoare, poate cel mult sanse de ploaie. Traseul il vom aborda cu seriozitate si responsabilitate, in special din prisma celor care nu au MT-uri. Sincer nu ma asteptam sa vina atata lume dar ne descurcam noi :h5 @Caphonne: si mie mi se facuse initial program de Sf Andrei. Teoretic la 6 ar trebui sa fiu intr-o carciuma sambata, dar am impartit placerile si obligatiile astfel incat sa iasa bine pt toata lumea: eu offroad, ea Sf Andrei :ha: Dar lasa ca n-au intrat zilele in sac si vor mai fi ocazii. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Traseu in Muntii Grohotis Dragi prieteni, iata cum arata tabloul participantilor in momentul de fata: Confirmati din Buc Bobinator - Terrano (troliu) Akon - G giorgel - Patrol (statie, troliu) prietenu' lui giorgel - Discovery omoroka - Samurai (cazma, topor, sufa, hi-lift, ocheti si multa energie :grin: ) yoke - Samurai Confirmati din Ploiesti nessum - Vitara cristi 1 - Cheroke (statie, troliu) Cu semnul intrebarii b.b - Niva (Buc) didone - (Ploiesti) alexb25 - Jimny (Ploiesti) sierra213 - Pajero (Ploiesti)(statie) Seara buna Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate