Lipoveanu Postat Martie 11, 2009 Autor Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Off topic : ... nici nu citesc ultimele replici ... cum zice fiica-mea, sunt doar "rautacisme" :ga ... On topic : ... Luciene, esti acasa maine dimineata ? ... cred ca am drum in Militari, si as trece sa vad si eu acaretu' ... te sun inainte ... maine dim sunt acasa .. pe la 10 ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: ghdfgdfjff Ai avut si distantiere la jentile negre???T?T Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 13, 2009 Autor Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: proiect furia neagra da .... jantele negre de tabla aveau ET-30 ... si cu distantierele H&R de 30 mm , aveau -60ET ... astea de le am acum sunt -55 et .. fara distantiere .. ( dar cu prima okazie cand le voi da jos . o sa pun distantiere si la astea .... sa vedem cum merge... ET - 85 total ..!!! ) mi-am luat si jante negre , aluminiu ET-55 , ... si piulite negre .. TITANIU ... ( ca sa nu se dea nastere la discutii, ca de ce nu sunt negre ... .. :ha: ) http://i415.photobucket.com/albums/pp238/lipoveanu_99/DSCF1440.jpg http://i415.photobucket.com/albums/pp238/lipoveanu_99/DSCF1442.jpg cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: proiect furia neagra Jantele sunt Enkei? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 13, 2009 Autor Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: proiect furia neagra normal .... ce mai intrebi ... :uameni cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: proiect furia neagra Sunt jante extraordinare, am si eu un rand, chiar daca sunt mai vechi. Foarte usoare si aliajul tare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 17, 2009 Autor Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: proiect furia neagra zilele astea lucram la interior .... schimbat statia Cb cu un RCI 2950 ( ranger) tras cablu si antena in banda de 2m ( VHF ... 135-175MHz ) si pozitionat un MOTOROLA GM950 inca nu le-am gasit locul in bord .... cand sunt gata bag poze ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 31, 2009 Autor Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: proiect furia neagra sa tras cabluri de alimentare 3mmp , ptr ca suge curent vreo 10 A , .... motorola are 25W , sau adus cablu de antena ... s-au confectionat suporti de fixare .... statia asta va sta deschisa permanent pe receptie in 145.475MHz cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 1, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: proiect furia neagra antena.... are castig bun .... dar este cea mai rezistenta din gama ei ... tot sa dai cu ea in copaci .... SIRIO SMA 2 CONIC cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: proiect furia neagra antena.... are castig bun .... dar este cea mai rezistenta din gama ei ... tot sa dai cu ea in copaci .... SIRIO SMA 2 CONIC....pai sa dea cine merge in padure....ca tu numai cu umbra de la copaci doar sa dai..... :ha: :ha: :ha: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 1, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: proiect furia neagra frate .... cand ma dadeam eu cu patrolul acum 15 ani ... lumea zicea : ia uite ce ARO frumos ...! .....in anii aia a-si fi vandu-to pe nevasta-mea la turci pentru un troliu .... frate ... daca aveai 2 gume mai bune pe spate... erai boier ... deschiderea spre europa dupa 2001 ... cu libera circulatie a marfurilor .... au aparut si aceste accesorii ... nu ma pot compara cu tineretul din ziua de azi ... normal ca nu va arde de stat pe acasa .... inteleg ca va arde de dat pe meleaguri neumblate.... cu 10 ani in urma nu se statea ca coada in Poiana 7 ore... la dus si 5 ore la intors .... off-road cu AT-uri ... singur ... departe la zeci de km de orice asezare..... pe cand voi ..... cel putin 10 masini . cel putin 5-6 trolii si 5-6 masini cu simex ... din 96' pana acum am condus o singura masina... patrol 260 ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 4, 2009 Autor Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: proiect furia neagra am mai dotat masina cu ceva : proiector cu telecomanda ... sus-jos 120grade ... stanga -dreapta 440grade ., are un suport fix si talpa magnetica , are bec de 55W ... foarte bine lucrat , pare foarte rezistent .... iar de jucat cu el e o placere ... se alimenteaza la briketa masinii. telecomanda bate la peste 50-60m cat m-am departat deocamdata .... o sa incerc in camp ..sa vedem max.... asta este : http://images.google.ro/imgres?imgurl=h ... N%26um%3D1 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: proiect furia neagra Super tare acest proiect "Furia Neagra" pot spune ca pentru mine e ca si o sursa de inspiratie mai ales ca umblu cu acelasi model de masina, Felicitari pentru lipoveanu ca a ca a adus acest proiect pana aici si probabil ca il va duce si mai departe. Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 30, 2009 Autor Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: proiect furia neagra am vopsit overfenderele si le-am montat .... se aseaza foarte bine pe 'braduletul ' de cauciuc de se foloseste la termopane ... kiplingurile sunt de inox ... acum ar trebui sa le zgarii putin sa fie in ton cu tot restul masinii ... :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: proiect furia neagra exemplar de rasa... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: proiect furia neagra Super tare Lipovene, tre sa trecem sa inspectam vizual mai de aproape Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iunie 4, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: proiect furia neagra sold ... ... masina este in drum spre Timisoara s-o stapaneasca sanatos ..!!! si sa-i toceasca cat mai multe cauciucuri ..... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: proiect furia neagra sold ... ... masina este in drum spre Timisoara s-o stapaneasca sanatos ..!!! si sa-i toceasca cat mai multe cauciucuri ..... imi pare rau de pierdere, felicitari norocosului, la mai multe proiecte similare, ca ies opere de arta forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: proiect furia neagra Lucian....asteptam urmatorul patrol "Made by Lipoveanu"... Sigur n-ai sa te cumintesti... :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: proiect furia neagra da .... jantele negre de tabla aveau ET-30 ... si cu distantierele H&R de 30 mm , aveau -60ET ... astea de le am acum sunt -55 et .. fara distantiere .. ( dar cu prima okazie cand le voi da jos . o sa pun distantiere si la astea .... sa vedem cum merge... ET - 85 total ..!!! ) mi-am luat si jante negre , aluminiu ET-55 , ... si piulite negre .. TITANIU ... ( ca sa nu se dea nastere la discutii, ca de ce nu sunt negre ... .. :ha: ) http://i415.photobucket.com/albums/pp238/lipoveanu_99/DSCF1440.jpg http://i415.photobucket.com/albums/pp238/lipoveanu_99/DSCF1442.jpg Poti sa-mi spui, te rog, de unde si la ce bani ai luat piulitele negre? Ma intereseaza si pe mine pentru jantele Excentric cele noi de pe Mitsu Pajero. Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 2, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: proiect furia neagra de pe www.ebay.com cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate