Lipoveanu Postat Noiembrie 15, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 numai culorile astea le are .... care le vezi ... 2 mil ...8 butoane ... are la : http://www.racingnick.ro/ (intrerupatorul are 2 pozitii ...11ron .... iar protectia este 15 ron ) se vand si separat .... negre sau gri nici nu fabrica mi-au spus .... dar sunt bune oricum ...le identifici imediat ... rosu ...compresorul ARB verde .... blokantul fata-spate galben ...proiectoarele de ceatza albastru ....proiectoarele de lunga eu asa le-am pus .... sa respect si culorile din bord ... Butoanele le ai , iti mai trebuie blokantele ! O sa ai o surpriza, nu prea se pupa cablajul ARB cu genul asta de buton, trebuie sa modifici smecheria .......... mai ai ceva de lucru dupa aia hai breee...ce draq ..... cat de complicate sa fie ... le fac legat cu o mana la spate ...si legat la oki ... si ptr impresie artistica stau si intr-un picior ..... :h5 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 numai culorile astea le are .... care le vezi ... 2 mil ...8 butoane ... are la : http://www.racingnick.ro/ (intrerupatorul are 2 pozitii ...11ron .... iar protectia este 15 ron ) se vand si separat .... negre sau gri nici nu fabrica mi-au spus .... dar sunt bune oricum ...le identifici imediat ... rosu ...compresorul ARB verde .... blokantul fata-spate galben ...proiectoarele de ceatza albastru ....proiectoarele de lunga eu asa le-am pus .... sa respect si culorile din bord ... Butoanele le ai , iti mai trebuie blokantele ! O sa ai o surpriza, nu prea se pupa cablajul ARB cu genul asta de buton, trebuie sa modifici smecheria .......... mai ai ceva de lucru dupa aia hai breee...ce draq ..... cat de complicate sa fie ... le fac legat cu o mana la spate ...si legat la oki ... si ptr impresie artistica stau si intr-un picior ..... :h5 Pun ramasag ca nu au sa functioneze ca originalele... adica sa nu poti cupla spatele pana nu cuplezi compresorul, si fata pana nu cuplezi spatele, facuta treaba cu tine legat la ochi... Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 Nea Gepetto.....saptamana viitoare sper sa ajung si eu in Buc.....gasim o statie si o antena ptr ea in pravalia matale? Ps....gasim si niste intrerupatoare de astea smechere? :h5 ... Sunati-ma si pe mine cand apare amicu' Turagmes la pravalie ... vin si eu sa tin de fire :ga ... si, sa nu existe dubii, cafeaua o dau eu de data asta ! ... PS 1 : Intr-adevar, proaste obiceiuri avem :ga ... PS 2 : Luciene, cand e gata masina asta mai frate ? ... ca mai am doar 25 de ani si ies la pensie ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 1, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2007 masina e cat de cat gata ..... circul cu ea ... de vreo cateva zile .. dar mai am .... si anume : 1.overfendere .... caci stropesc lumea pe strada ...treb sa astept ,nu am ce face ...nu sunt pe piatza ... 2.mai am de montat 2 scuturi (cele originale)sub masina si unul la bara fatza 3. limitatoare punte spate 4.un bull-bar sa pun proiectoarele (instalatia e gata ptr 2 set-uri de proiectoare) 5.praguri laterale 6.a 2-a baterie 7 .protectie cercei (ca sa nu se dea peste cap ) 8. blokantele si rapoartele astea dupa ce le voi termina punctele 1-7 ... daca e soare o sa fac si cateva poze ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 acu e noapte...asteapta pana maine :sh2 :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 7, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2007 sa montat radio-cd PIONEER DEH-P9800BT boxe DSL fata 2 x 17cm rotunde cu tutere separate spate 2 x 6'x9' ovale ....... sunetul ....nu se poate descrie in cuvinte ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 7, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2007 sa vedem ce iese din 2 bull-bare originale de patrol .... .... prind 2 flanse de tabla (6-8mm) cu 4 gauri care le voi fixa de bara ...si bull-barul va fi sudat de ele... deci bull-barul va fi demontabil fatza de bara ... .... cealalta bara o voi pune sa protejeze proiectoarele ... si o sa iasa un 'A'-bar ....sper sa dea bine pe masina ...si din fatza si din profil ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 7, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2007 cam asa ceva ... ...dispersoarele sunt WARN ... sper sa gasesc si 2 proiectoare sa aiba aceeasi dimensiune ... sau cel putin sa intre acolo intre bari ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 8, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2007 maine ..... ma apuc sa tai ...si poate pana seara le si sudez ... .... cui nu-i place sa spuna acum...daca nu.. incepand de maine seara rog sa se abtina .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 8, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2007 si din profil ...( poate o sa vin cu bara de deasupra ceva mai avansat ...in caz de vreo lovitura sa nu loveasca capota ...) cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Decembrie 8, 2007 Partajează Postat Decembrie 8, 2007 Parerea mea e ca e un pic subdimensionata lipovene........ Adica e o mica disproportie intre masivitatea si aspectul agresiv al masinii si "baruta" asta. Scuze .....e doar parerea mea care nu e nici macar una avizata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Decembrie 8, 2007 Partajează Postat Decembrie 8, 2007 eu spun ca nu arata rau ! este finuta si potriveste cu bara, care nu pare asa robusta si imensa ! p.s.mai baga ceva poze cu masina intreaga ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 8, 2007 Partajează Postat Decembrie 8, 2007 Lasati omu'-n pace carcotasilor :D ... normal ca bara e subtire si finutza, doar si lipoveanu e un finutz :ga ... on topic : - bara arata foarte bine asa cum este acum ! - nu o muta mai in fata deoarece e inutil ... prinderea aceea in suruburi tot va ceda in caz de impact, indiferent de pozitia / sau grosimea ansamblului de bare ... - eu m-as ingrijora mai mult de faptul ca cele 4 proiectoare vor obtura oarecum radiatorul si s-ar putea ca racirea sa nu mai fie atat de eficienta ... dar asta ramane de verificat "pe viu" ... oricum, lucrarea e foarte misto si de abia astept sa vad poze "finale" ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 8, 2007 Partajează Postat Decembrie 8, 2007 Lasati omu'-n pace carcotasilor :D ... normal ca bara e subtire si finutza, doar si lipoveanu e un finutz :ga ... Bineinteles, ce vina are el ca tevile de la calorifere sunt atat de subtiri? :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 8, 2007 Partajează Postat Decembrie 8, 2007 @Max : ... :ga :ga :ga ... @lipoveanu : ... imi permit o sugestie : - de ce insisti sa pui proiectoarele acolo jos ? ... daca te bagi in noroi, ele se vor murdari la fel ca farurile masinii si tot n-o sa ai lumina ... e ca si cum ai avea 2-3 perechi de faruri, la aceeasi inaltime si in aceeasi pozitie ... - daca esti nemultumit de "puterea" farurilor originale, atunci pune "xenoane" si ai rezolvat problema ... si la mine sunt pe "lista de asteptare" niste xenoane meseriase, pentru ca si farurile mele sunt chioare ... - iti sugerez sa pozitionezi proiectoarele sus, la fel cum am facut eu ... le poti proteja cu bara aceea "tip A" si vor fi mult mai aratoase si mai utile acolo, in pozitia aceea "cocotata" ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 8, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2007 alte bari nu am deocamdata .... si pe astea le-am croit deja ... proiectoare sus pe portbagaj am avut ... si-mi voi monta cand va fi pus pe masina ... sunt bune la orice luminile de acolo ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 9, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2007 la ce ceata a fost zilele astea ...i-am aruncat si 2 dispersoare galbene ptr ceatza ... s-au incadrat beton ... nu incurca cu nimic ... ... mi-ar mai trebui 2 proiectoare de faza lunga sa aiba dimensiunile celor WARN ...exterior 155mm (sticla are 130 mm).... comercializeaza cineva WARN pe la noi ...???? binenteles ca A-barul e gata ,sudat ,gaurit ..... sper ca nu e cazul sa mai repet....''''va fi sablat si tras in plastic''''' ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amicul Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 Nu am cuvinte sa spun, masina arata traznet, beton. Imi place si merita toti banii. :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 22, 2008 Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 lipovene am eu proiectoare de vanzare daca te intereseaza.....din gama hella,rallye 3000 sau luminator iti pun si o poza sa vezi cum arata cele de jos sunt rallye 3000 iar cele de sus luminator.. http://up.picr.de/761954.jpg PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 22, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 ..... si unde o ti parcata ... noaptea ...???? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 22, 2008 Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 masina e vanduta...dar nu si proiectoarele :tr PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 sa aranjat scutul pe pozitie ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Frumos Luciene, dar nu puteai sa pui si tu niste bride negre sa prinzi cablu de la proiectoare, ca albu ala parca nu-i de acolo.Sa-mi zici daca nu gasesti ca iti trimit io :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 parca la cateva grade + ... mai merge sa te bagi pe sub masina.... o mica problema ar fi unde pun nr de inmatriculare...?! in partea de sus a scutului...in plan e aproape de 45 grade.... ..la noi inca nu au aparut nr de inmatriculare din autocolant ..???!!!cum am vazut pe nel la multe masini lipit pe capota.... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 pune-l ca la mine (cum il avea matake daca mai tii minte). bara are aceeasi forma. il ingustezi si-l prinzi in 2 popnituri pe una din aripile laterale. pe scut l-am avut la niva si politiei nu i-a placut. in alta ordine de idei, vezi ca suportii aia in care ai ochetii pe bara sunt de tot cacatul. al meu s-a dus in pizda ma-sii. a zburat un surub de prindere si suprtul s-a indoit ca dracu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate