Lipoveanu Postat Septembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: proiect furia neagra :banana ...era undeva in Vatra Luminoasa .... i-am dat masina unui amic sa faca o tura .... am dat si eu de filmuletul asta .... prob vreun trecator a filmat cu tel ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: proiect furia neagra Foarte frumos domnu' Lucian ! ... overfenderele le vopsesti separat, sau le lasi pe masina si-i dai pe deasupra ? ... ca mi s-a parut ca vad ceva chit pe acolo ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: proiect furia neagra AM DECUPAT DIN TABLA....COLTURILE...CACI ATINGEAU LA TORSIONARE MAXIMA .. cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: proiect furia neagra am glumit ... ..... le-am lipit cu dublu-adeziv... si cand am vrut sa le dau putin mai jos ...sa luat cu vopsea cu tot ... :ha: :ha: :ha: :h5 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suculetz Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 Re: proiect furia neagra super tare! felicitari! ne poti spune cam cat te a costat bestia? Jimny diesel '06, Jimny benzina '10:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Re: proiect furia neagra cel mai frumos patrol....felicitari!!! :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: proiect furia neagra Oglinda, oglinjoara............. care e cel mai frumos Patrol din tara? :ha: ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Re: proiect furia neagra Oglinda, oglinjoara............. care e cel mai frumos Patrol din tara? :ha: ..... y61 ala verde al tau .... :ha: :ha: :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Re: proiect furia neagra Cand e vorba de PATROL, numa' frumos poate sa fie. :h5 :bravo Lucian! 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Re: proiect furia neagra expresia este un monolog ..... trebuia formulata altfel : oglinda , oglinjoara ..... care este cel mai verde patrol din tara ..???!! :ha: :ha: :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 23, 2008 Partajează Postat Octombrie 23, 2008 Re: proiect furia neagra Esti in urma , am cumparat un alt Patrol Y61 .......... mai putin verde decat precedentul ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 25, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Re: proiect furia neagra poate e acelasi patrol ..dar in 2 oglinzi .... :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: proiect furia neagra cu numar ... cu portbagaj ... http://i415.photobucket.com/albums/pp238/lipoveanu_99/b028.jpg cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 25, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: proiect furia neagra http://i415.photobucket.com/albums/pp238/lipoveanu_99/asa.jpg http://i415.photobucket.com/albums/pp238/lipoveanu_99/lipoveanu.jpg http://i415.photobucket.com/albums/pp238/lipoveanu_99/spersa-tiplaca.jpg masuram de 10 x si taiem o singura data .... accept orice propunere constructiva .... :hi cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: proiect furia neagra super aia cu indisciplinat in trafic :ha: :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: proiect furia neagra asa asa domnu... sa iasa boboc :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 26, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: proiect furia neagra men .... la sarma ghimpata si la patrol nu umblam ... imi place rau ..... ptr restul...e loc si de mai bine ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: proiect furia neagra Sefu, toata stima! Arata intrun mare fel, suuuuuper tare, iar aia cu sunatu'.... e mortala!!!!! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Spor la treaba si numai bine Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: proiect furia neagra Am o mica intrebare. cand e vorba de itp... cum faci sefu? Ca sigur raman aia blocati cand vad monstrul... Multumesc anticipat. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: proiect furia neagra f simplu ... schimb rotile cu cele standard ... si gata ..... alte modificari vizibile nu sunt ...sau care sa intre sub incidenta lor ..... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: proiect furia neagra hihihi...se vede ca ai avut febra zilele trecute... :grin: ti-ai pictat patrolu :P PS: mai ai palinca aia? ca vreau sa trec pe la tine, sa-mi spal masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: proiect furia neagra PAI A-TI MAI BAUT-O O DATA .... :ha: :ha: :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: proiect furia neagra Da' de venit doar sa spalam masina...palinca o aducem noi.....unde sa venim? Poate cu ocazia asta, putem vedea furia neagra mai de aproape.... Cu respect Mircea :h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator diesel4x4 Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: proiect furia neagra Cu tot respectul :h5 ,dar cred ca nu vad eu bine ,in prima foto gura de aer pa stinga (snorkel),iar in celelalte foto pe dreapta.Interesant! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: proiect furia neagra Acele stikere inca nu sunt pe masina, a folosit omu' un soft sa-si faca cum vrea, si a intors poza in oglinda...nu stiu cum sa ma exprim. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate