Lipoveanu Postat Septembrie 13, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2007 http://img235.imageshack.us/img235/7426/dscf7716800x600ar4.jpg By lipoveanu aici se vede ce unghi are degajarea de pe fatza .... si cred ca invers proportional este pe spate ...acolo cred ca face un unghi ceva pe la 45 grade...apreciez eu ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 13, 2007 Partajează Postat Septembrie 13, 2007 ... mama, ce straluceste acaretul ! ... sa-ti fie cu noroc Luciene, si sa te poarte de colo-colo far' de probleme ! ... PS : Cu ce vii la Baia Mare ? ... ca asta nu cred ca-i gata pana atunci ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 13, 2007 Partajează Postat Septembrie 13, 2007 Frumos utilajul. Si ce bine ii sta pe 35"-uri. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 13, 2007 Partajează Postat Septembrie 13, 2007 superrrr !!! :B :jp1 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 13, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2007 la cererea publicului mai bagam o poza ... http://img61.imageshack.us/img61/2553/dscf7710800x600xk6.jpg By lipoveanu cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 13, 2007 Partajează Postat Septembrie 13, 2007 la cererea publicului mai bagam o poza ... http://img61.imageshack.us/img61/2553/dscf7710800x600xk6.jpg By lipoveanu CHIAR VREI SA NE INBOLNAVESTI ??? Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valissan Postat Septembrie 13, 2007 Partajează Postat Septembrie 13, 2007 Frumos. Imi place mult. Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 14, 2007 Partajează Postat Septembrie 14, 2007 acu o sa aibe motiv sa nu o bage in off road......................... ca se zgarie !!!! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 14, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2007 nu fi carcotash.... mai bine spune-mi daca ai overfendere de 10cm latime.....???? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 14, 2007 Partajează Postat Septembrie 14, 2007 75 mm sau 110 mm ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Septembrie 14, 2007 Partajează Postat Septembrie 14, 2007 cat costa alea de 110mm? Ca poate ma aranjeaza si pe mine Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Septembrie 14, 2007 Partajează Postat Septembrie 14, 2007 PRIETENE A IESIT SUPER :old :h5 ;CUI NUI PLACE ARATA LE :as 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 14, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2007 cred ca cele de 110mm sunt mai indicate... nu vreau sa arunce cu noroi in toate partile.... ( sunt patit.... cand scot capul pe geam tin gura inkisa ....) .. o sa vin la proba... cand o arata cat de cat sa pot circula cu ea... .... azi am demontat caseta directie , alternatorul si am pus suportul ptr compresorul de aer conditionat ... cred ca in 1-2 zile e gata aerul cond ... conducte,vaporizator ...etc...am fost azi si mi-am luat oringuri noi la conducte plus imbracamintea aia izoterma caci era deteriorata si inestetica ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 21, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2007 (editat) cum azi a plouat afara toata ziua..... am montat bara si troliul pe masina.... bara se fixeaza pe capetele de sasiu in 10 suruburi de M14 ... eu cred ca au exagerat astia de la AFN ...putin... troliu este un XD9000 de la warn ....4t cutia releului inca nu a fost fixata .... ma gandesc sa-i fac un bull-bar si o sa o fixez definitiv atunci ... sa fie cat mai ascunsa si ferita de lovituri frontale .. Editat Iunie 21, 2011 de Astral cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat Octombrie 21, 2007 Partajează Postat Octombrie 21, 2007 am fost intamplator sa mi spal masina si am nimerit la nenea lipoveanu asta se intampla joia care a trecut m a dat cu 'furia neagra' mama cum merge are acelas motor ca a mea si ceva mai putini km dar... toarce ca nou in rest... ce sa mai spui arata parca e noua toata de la suruburi si furtune pana la huselede pe scaune nu auzi un zbarbait sa bata sa chitaie ceva - ff bine legata nici plasticele dinauntru, nimic nimic omu e pasionat si a bagat ceva bani si timp in ea FELICITARI! :h5 Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 are bara ca a mea :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 22, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2007 a ta e din tabla de 3 mm a mea este din tabla de 6 mm ... a ta a costat 780 euro ..a mea a costat 520 euro .... .....lucrurile mai fine costa mai mult .... :P cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 22, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2007 @bogdan mersy de aprecieri .... .... sa treci si cand o fi gata .... si o sa te las sa o conduci tu .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 hehe merci si io te las pe a mea :P am si io o bara arb la fel ca aia luigi zice ca e de spate , are doar colturile mai ascutie si teava la mijloc sa bagi hi liftul o dau daca o vrea careva ca imi pun de aia facuta de luigi Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 @bogdan: cu cati bani? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Octombrie 23, 2007 Partajează Postat Octombrie 23, 2007 arata bine rau de tot pe 35 uri !!! poti sa mi spui latimea gumelor si marimea jentilor ? :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 23, 2007 Partajează Postat Octombrie 23, 2007 ... tre' sa trec si eu sa vaz "minunea de la Maglavit" :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 23, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2007 10x15 janta ....gumele 35x12.5 R15 @koala..... e coada mare.... suna si tu cu vreo 2-3 zile inainte ... :D cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 23, 2007 Partajează Postat Octombrie 23, 2007 adevarata furie neagra !!!! :1 :B pe cand ceva poze mai noroioasa ca banuiesc ca nu o ti de expozitie ? cu toate ca vad ca ai succes ! ar trebui sa pui taxa intrare sa mai scoti din cheltuieli Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 23, 2007 Partajează Postat Octombrie 23, 2007 cind va merge la peste... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate