Lipoveanu Postat Octombrie 23, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2007 asta neagra la pescuit....?????? nu..!!! ce sa caute pe acolo.... ptr asa ceva o am pe aia albastra ...in aia sta barca motorasul.sculele de pescuit..ceaunul....etc...etc.... asta neagra ptr tura.... cu baietii ...!!!! cu dotarile de rigoare ... drujba,hi-lift,roata de rezerva ...un castron cu copane prajite.... si altele... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 23, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2007 (editat) mare necaz ce aveam ,ca statea aiurea comanda troliului ( releele), de draci nici nu m-au uitat cum pierde Steaua la Sevilia ...ptr ca ma tot gandeam cum o sa fac bull-barul.....ca sa pun si eu proiectoare de lunga si de ceatza... m-ar fi incomodat mult carcasa aia ... .........asa ca dat troliu jos....(care abia i-l montasem...) ...repozitionat cablurile ...confectionat alta carcasa inferioara ....sudat de bara o mica rama pentru capacul care a fost decupat dupa forma barii , ...dat 4 gauri si prins in kiplinguri...(2 gauri in noua rama...) si arata cam asa.... sau din alt unghi Editat Iunie 21, 2011 de Astral cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 24, 2007 Partajează Postat Octombrie 24, 2007 cutia cu relee nu este inchisa ermetic ?(in starea originala) nu ai riscul de-a intra apa inauntru? pe de alta parte arata super ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Octombrie 24, 2007 Partajează Postat Octombrie 24, 2007 Sa inteleg ca vei iesi cu noi la offroad ? :h5 "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 24, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2007 Sa inteleg ca vei iesi cu noi la offroad ? :h5 normal .... @kato .... cutia releelor nu este ermetica... oricum am izolat mai bine releele cu niste banda izolatoare ptr a nu face contact electric nedorit si cu niste gauri spre a nu retine apa acolo cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 24, 2007 Partajează Postat Octombrie 24, 2007 heheheeeee.... bravo :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 24, 2007 Partajează Postat Octombrie 24, 2007 cutia cu relee nu e ermetica dar releele din interior DA. Bravo Lipovene, super lucrare. Totul profi si fara graba ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 24, 2007 Partajează Postat Octombrie 24, 2007 ... si eu admir rabdarea de care da dovada Lucian ... bravo mai nene, imi place lucrarea ! ... da' cutia cu relee nu incapea "ascunsa de tot" in bara ? ... si sa scoti afara doar mufa telecomenzii ? ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 24, 2007 Partajează Postat Octombrie 24, 2007 domnu koala, si daca incapea ar fi fost pointless, nu toti avem bare ca a dvs... :grin: cu dulap incorporat :grin: remarcati va rog in poza de profil ca si troliul iese putin in afara... deci, herr lipoveanu, tocmai ati fost depunctat la capitolul "uite-troliul, nu e troliul", unde lider detasat e amicul koala :grin: ce va place sa carcotiti, ma intreb cand va cumparati frunzele de eucalipt cum dispera vanzatorul.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 24, 2007 Partajează Postat Octombrie 24, 2007 ... sa mor ca nu e nici o "carcoteala" :D ! ... chiar imi place cum a iesit ! ... PS : Mi-ai ranit profund sentimentele, n-o sa uit usor cuvintele alea grele :ga ... hmm, "bara cu dulap incorporat" ? ... nu stiu unde o sa ajunga tineretul de astazi ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 24, 2007 Partajează Postat Octombrie 24, 2007 mda, corect era bara cu dulap incastrat. :grin: sau sa-i zicem direct loggia? :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 24, 2007 Partajează Postat Octombrie 24, 2007 Off topic : ... nici nu citesc ultimele replici ... cum zice fiica-mea, sunt doar "rautacisme" :ga ... On topic : ... Luciene, esti acasa maine dimineata ? ... cred ca am drum in Militari, si as trece sa vad si eu acaretu' ... te sun inainte ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 24, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2007 maine.... cum treci podul de la fetesti faci standa.....si dupa vreo 35 km strigi.... si ies la dig.... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 14, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 inainte ....... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 14, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 dupa ..... o solutie simpla si f la indemana .... butoane imprumutate de la aviatori .... f sigure in exploatare si comode (mult mai eficiente decat butoanele de la ARB-air locker) cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 Lipovene, si eu vreau cateva contactoare din alea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 15, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 :ga :ga ce culoare ....... :ga cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 :ga :ga ce culoare ....... :ga Daca nu vorbesti la misto, vreau rosii si albastre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 15, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 numai culorile astea le are .... care le vezi ... 2 mil ...8 butoane ... are la : http://www.racingnick.ro/ (intrerupatorul are 2 pozitii ...11ron .... iar protectia este 15 ron ) se vand si separat .... negre sau gri nici nu fabrica mi-au spus .... dar sunt bune oricum ...le identifici imediat ... rosu ...compresorul ARB verde .... blokantul fata-spate galben ...proiectoarele de ceatza albastru ....proiectoarele de lunga eu asa le-am pus .... sa respect si culorile din bord ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 Lipovene, si eu vreau cateva contactoare din alea... Vorbeste si cu Gepetto, si la el am vazut d-astea ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 numai culorile astea le are .... care le vezi ... 2 mil ...8 butoane ... are la : http://www.racingnick.ro/ (intrerupatorul are 2 pozitii ...11ron .... iar protectia este 15 ron ) se vand si separat .... negre sau gri nici nu fabrica mi-au spus .... dar sunt bune oricum ...le identifici imediat ... rosu ...compresorul ARB verde .... blokantul fata-spate galben ...proiectoarele de ceatza albastru ....proiectoarele de lunga eu asa le-am pus .... sa respect si culorile din bord ... Butoanele le ai , iti mai trebuie blokantele ! O sa ai o surpriza, nu prea se pupa cablajul ARB cu genul asta de buton, trebuie sa modifici smecheria .......... mai ai ceva de lucru dupa aia ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 numai culorile astea le are .... care le vezi ... 2 mil ...8 butoane ... are la : http://www.racingnick.ro/ (intrerupatorul are 2 pozitii ...11ron .... iar protectia este 15 ron ) se vand si separat .... scum domle scump !!! sper sa am saptamana viitoare la 10 ron cu tot cu capac mi-au expirat numerele ,de leasing ,si a trebuit sa inmatriculez cazanul ca eram de mult plecat dupa ele si marog si dupa alte nebuniii sample Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 Nea Gepetto.....saptamana viitoare sper sa ajung si eu in Buc.....gasim o statie si o antena ptr ea in pravalia matale? Ps....gasim si niste intrerupatoare de astea smechere? :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 off prost obicei avem sa facem varza topicurile :p Te astept cu placere, unu din noi este pe aici . Statii ,antene sant mereu pe stock ,jucarele noi la sfarsitul saptamanii viitoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 off prost obicei avem sa facem varza topicurile :p Te astept cu placere, unu din noi este pe aici . Statii ,antene sant mereu pe stock ,jucarele noi la sfarsitul saptamanii viitoare abia astept saptamina viitoare... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate