Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

proiect furia neagra

Lipoveanu

Postări Recomandate

asta neagra la pescuit....?????? nu..!!! ce sa caute pe acolo.... ptr asa ceva o am pe aia albastra ...in aia sta barca motorasul.sculele de pescuit..ceaunul....etc...etc....

asta neagra ptr tura.... cu baietii ...!!!! cu dotarile de rigoare ... drujba,hi-lift,roata de rezerva ...un castron cu copane prajite.... si altele...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 219
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

mare necaz ce aveam ,ca statea aiurea comanda troliului ( releele), de draci nici nu m-au uitat cum pierde Steaua la Sevilia ...ptr ca ma tot gandeam cum o sa fac bull-barul.....ca sa pun si eu proiectoare de lunga si de ceatza... m-ar fi incomodat mult carcasa aia ...

.........asa ca dat troliu jos....(care abia i-l montasem...)

...repozitionat cablurile

...confectionat alta carcasa inferioara

....sudat de bara o mica rama pentru capacul care a fost decupat dupa forma barii ,

...dat 4 gauri si prins in kiplinguri...(2 gauri in noua rama...)

si arata cam asa....

sau din alt unghi

Editat de Astral
Link spre comentariu

Sa inteleg ca vei iesi cu noi la offroad ? :h5

normal ....

@kato .... cutia releelor nu este ermetica... oricum am izolat mai bine releele cu niste banda izolatoare ptr a nu face contact electric nedorit si cu niste gauri spre a nu retine apa acolo

Link spre comentariu

Vizitator koala
... si eu admir rabdarea de care da dovada Lucian ... bravo mai nene, imi place lucrarea ! ... da' cutia cu relee nu incapea "ascunsa de tot" in bara ? ... si sa scoti afara doar mufa telecomenzii ? ...
Link spre comentariu

domnu koala, si daca incapea ar fi fost pointless, nu toti avem bare ca a dvs... :grin: cu dulap incorporat :grin:

remarcati va rog in poza de profil ca si troliul iese putin in afara...

deci, herr lipoveanu, tocmai ati fost depunctat la capitolul "uite-troliul, nu e troliul", unde lider detasat e amicul koala :grin:

ce va place sa carcotiti, ma intreb cand va cumparati frunzele de eucalipt cum dispera vanzatorul....

Link spre comentariu

Vizitator koala

... sa mor ca nu e nici o "carcoteala" :D ! ... chiar imi place cum a iesit ! ...

PS : Mi-ai ranit profund sentimentele, n-o sa uit usor cuvintele alea grele :ga ... hmm, "bara cu dulap incorporat" ? ... nu stiu unde o sa ajunga tineretul de astazi ! ...

Link spre comentariu

Vizitator koala

Off topic : ... nici nu citesc ultimele replici ... cum zice fiica-mea, sunt doar "rautacisme" :ga ...

On topic : ... Luciene, esti acasa maine dimineata ? ... cred ca am drum in Militari, si as trece sa vad si eu acaretu' ... te sun inainte ...

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

numai culorile astea le are .... care le vezi ...

2 mil ...8 butoane ... are la : http://www.racingnick.ro/

(intrerupatorul are 2 pozitii ...11ron .... iar protectia este 15 ron ) se vand si separat ....

negre sau gri nici nu fabrica mi-au spus .... dar sunt bune oricum ...le identifici imediat ...

rosu ...compresorul ARB

verde .... blokantul fata-spate

galben ...proiectoarele de ceatza

albastru ....proiectoarele de lunga

eu asa le-am pus .... sa respect si culorile din bord ...

Link spre comentariu

(intrerupatorul are 2 pozitii ...11ron .... iar protectia este 15 ron ) se vand si separat ....

negre sau gri nici nu fabrica mi-au spus .... dar sunt bune oricum ...le identifici imediat ...

rosu ...compresorul ARB

verde .... blokantul fata-spate

galben ...proiectoarele de ceatza

albastru ....proiectoarele de lunga

eu asa le-am pus .... sa respect si culorile din bord ...

Butoanele le ai , iti mai trebuie blokantele !

O sa ai o surpriza, nu prea se pupa cablajul ARB cu genul asta de buton, trebuie sa modifici smecheria .......... mai ai ceva de lucru dupa aia

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

scum domle scump !!!

sper sa am saptamana viitoare la 10 ron cu tot cu capac

mi-au expirat numerele ,de leasing ,si a trebuit sa inmatriculez cazanul ca eram de mult plecat dupa ele si marog si dupa alte nebuniii

sample

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare