Lipoveanu Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 @vbh .. hai bree ca nu am 4 maini ... abia le-am luat .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Zic si eu.. iei o balama mai lunga, d'aia de mobila.. si prinzi partea de sus a placutei de inmatriculare deasupra scutului.. daca masina sta pe loc, numarul "atarna regulamentar",.. nu stiu cum se manifesta la viteza, dar macar nu se rupe in padure prin indoire.. ca se pliaza cum bate vantul ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 hei ... e patrol asta .... nu e tico... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 lipovene zi-ne si noua unde tragi tu fieru'n plastic :h5 la astia cu toyota nu le spunem nimic... :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Zic si eu.. iei o balama mai lunga, d'aia de mobila.. si prinzi partea de sus a placutei de inmatriculare deasupra scutului.. daca masina sta pe loc, numarul "atarna regulamentar",.. nu stiu cum se manifesta la viteza, dar macar nu se rupe in padure prin indoire.. ca se pliaza cum bate vantul ...si la ce circulatie e in buc. cand accelerezi si pui frana o sa loveasca nr. in scut de te tampeste la cap... :shock: @lipoveanu : frumos a iesit ! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 lipovene zi-ne si noua unde tragi tu fieru'n plastic :h5 la astia cu toyota nu le spunem nimic... :ha: :-P :-P :-P concurenta mare..... :h5 PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 ... As pune numarul de inmatriculare deasupra rolelor de la troliu ... ori intre proiectoarele alea mici de ceata [ galbene ], ori mai sus, intre proiectoarele alea rotunde ... ... mai ai solutia sa il pui oarecum intr-o laterala, chiar pe bara, in stanga troliului, dar nu mi se pare foarte estetica pozitia aceea ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 pune-l in geam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 31, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 ... As pune numarul de inmatriculare deasupra rolelor de la troliu ... ori intre proiectoarele alea mici de ceata [ galbene ], ori mai sus, intre proiectoarele alea rotunde ... ... mai ai solutia sa il pui oarecum intr-o laterala, chiar pe bara, in stanga troliului, dar nu mi se pare foarte estetica pozitia aceea ... ca sa nu se mai raceasca radiatorul ....exclus ...in dreptul radiatoarelor ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 Prins sus de portbagaj e voie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 Prins sus de portbagaj e voie? am vazut la un defender de la 'apele romane' sus pe portbagaj...il tot vad si nr. e tot acolo ,deci nu cred ca a zis nimic politia... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Februarie 1, 2008 Partajează Postat Februarie 1, 2008 Prins sus de portbagaj e voie? am vazut la un defender de la 'apele romane' sus pe portbagaj...il tot vad si nr. e tot acolo ,deci nu cred ca a zis nimic politia... ... parca si unul dintre baietii care s-au intors de curand din Africa are numarul prins sus pe portbagaj ... singurul inconvenient pe care l-as putea gasi, poate ca si politistii ar putea s-o faca :ga, este ca numarul nu poate fi luminat noaptea ... @lipoveanu : ... Luciene, pune-l incepand chiar de deasupra rolelor de la troliu ... n-o sa-ti obtureze nimic, nu fii carcotas :) ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 1, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2008 nu-l mai pun deloc.... cand m-o opri , ma iau cu mainile de cap...si jur ca era acolo... .poate a cazut...poate l-am lovit .... ....tin chitantza la mine sa-i arat ca am cumparat 2 nr de inmatriculare... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 2, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2008 @VBH daca tot am vopsit bridele..am vopsit si semnalele cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 2, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2008 ghgffgh cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 2, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2008 fdgsdfgdf cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 2, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2008 ghdfgdfjff cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 2, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2008 fghfgh cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 2, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2008 (editat) ...................................... Editat Iunie 21, 2011 de Astral cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Februarie 2, 2008 Partajează Postat Februarie 2, 2008 Arata frumos bestia, bridele negre nici nu se vad :grin: Da' mai am o intrebare Luciene, ce-i cu lemnu' ala pe roller fairlead?? E cumva un wagler pus strategic la indemina? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 2, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2008 (editat) @vbh ... cand strang cablul lemnul ala apasa pe rolele orizontale , in felul asta nu mai 'zornaie' in mers... poti pune orice... cablul dus stanga - dreapta apasa pe cele verticale... .... nu trebuie sa se auda decat pufaitul amortizoarelor ... Editat Iunie 21, 2011 de Astral cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Februarie 2, 2008 Partajează Postat Februarie 2, 2008 lipovene arata extraordinar !!! :B :1 :10 sa ai parte de ea si sa te duca numai pe unde vrei tu !!!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Februarie 2, 2008 Partajează Postat Februarie 2, 2008 A iesit super. Sa te poarte numai prin locuri frumoase. Sa ai parte de cat mai multi km fara reparatii. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 2, 2008 Partajează Postat Februarie 2, 2008 Like New.. Arata bine.. acum ai cu ce.. Sau arata prea bine sa o noroiesti? ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Februarie 2, 2008 Partajează Postat Februarie 2, 2008 Foarte bine arata. Felicitari. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate