Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

proiect furia neagra

Lipoveanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 219
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zic si eu.. iei o balama mai lunga, d'aia de mobila.. si prinzi partea de sus a placutei de inmatriculare deasupra scutului.. daca masina sta pe loc, numarul "atarna regulamentar",.. nu stiu cum se manifesta la viteza, dar macar nu se rupe in padure prin indoire.. ca se pliaza cum bate vantul
... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Zic si eu.. iei o balama mai lunga, d'aia de mobila.. si prinzi partea de sus a placutei de inmatriculare deasupra scutului.. daca masina sta pe loc, numarul "atarna regulamentar",.. nu stiu cum se manifesta la viteza, dar macar nu se rupe in padure prin indoire.. ca se pliaza cum bate vantul

...si la ce circulatie e in buc. cand accelerezi si pui frana o sa loveasca nr. in scut de te tampeste la cap... :shock:

@lipoveanu : frumos a iesit ! :grin:

Link spre comentariu

Vizitator koala

... As pune numarul de inmatriculare deasupra rolelor de la troliu ... ori intre proiectoarele alea mici de ceata [ galbene ], ori mai sus, intre proiectoarele alea rotunde ...

... mai ai solutia sa il pui oarecum intr-o laterala, chiar pe bara, in stanga troliului, dar nu mi se pare foarte estetica pozitia aceea ...

Link spre comentariu

... As pune numarul de inmatriculare deasupra rolelor de la troliu ... ori intre proiectoarele alea mici de ceata [ galbene ], ori mai sus, intre proiectoarele alea rotunde ...

... mai ai solutia sa il pui oarecum intr-o laterala, chiar pe bara, in stanga troliului, dar nu mi se pare foarte estetica pozitia aceea ...

ca sa nu se mai raceasca radiatorul ....exclus ...in dreptul radiatoarelor ...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Vizitator koala
Prins sus de portbagaj e voie?

am vazut la un defender de la 'apele romane' sus pe portbagaj...il tot vad si nr. e tot acolo ,deci nu cred ca a zis nimic politia...

... parca si unul dintre baietii care s-au intors de curand din Africa are numarul prins sus pe portbagaj ... singurul inconvenient pe care l-as putea gasi, poate ca si politistii ar putea s-o faca :ga, este ca numarul nu poate fi luminat noaptea ...

@lipoveanu : ... Luciene, pune-l incepand chiar de deasupra rolelor de la troliu ... n-o sa-ti obtureze nimic, nu fii carcotas :) ...

Link spre comentariu

@vbh ... cand strang cablul lemnul ala apasa pe rolele orizontale , in felul asta nu mai 'zornaie' in mers... poti pune orice...

cablul dus stanga - dreapta apasa pe cele verticale...

.... nu trebuie sa se auda decat pufaitul amortizoarelor ...

Editat de Astral
cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare