Mugur Postat Februarie 2, 2008 Partajează Postat Februarie 2, 2008 Nea Luciane, nu-i rau; imi place ce vad !... :grin: :1 :B :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Februarie 2, 2008 Partajează Postat Februarie 2, 2008 Arata excelent!!! Tot respectul meu pentru munca depusa si pentru rezultatele obtinute :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Februarie 2, 2008 Partajează Postat Februarie 2, 2008 Mda, misto lucrarea Luciene ! ... sa te poarte de colo-colo, fara probleme si fara carcoteli ! ... ... sa inteleg ca trebuie sa-ti fac rezervare pentru 22 februarie ? ... scoti si tu acaretul "la plimbare" ? ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 2, 2008 Partajează Postat Februarie 2, 2008 misto a ieit pina la urma, BRAVO :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 2, 2008 Partajează Postat Februarie 2, 2008 bine de tot. eu am vazut-o si pe viu in trafic acum vreo saptamana! buna treaba! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Februarie 2, 2008 Partajează Postat Februarie 2, 2008 Solutia aplicata de mine pt zornaitul rolelor:daystar winch isolator-super misto si super ieftin... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Februarie 3, 2008 Partajează Postat Februarie 3, 2008 Super fain arata! :10 S-o stapanesti sanatos :jp1 http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 3, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2008 mersy ... felicitarile din partea unor oki critici si vigilenti ... au alta greutate ... ma bucur ca va place ... o sa mai bag si ceva poze din interior ... inca nu le-am facut .. cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 3, 2008 Partajează Postat Februarie 3, 2008 Faina treaba ai facut. Dupa ce mai rezolvi si overfenderele o sa arate si mai beton. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 8, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2008 si a 2-a baterie .... sa-u tras cablurile de la incinta motorului si pana in pozitia finala unde va sta bateria .... cablurile vor fi pozate'' pe sub moketa .... ... fixarea ei sa va face zilele urmatoare din niste centuri de siguranta vechi ... sau poate gasesc ceva mai convenabil... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 8, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2008 perfect sa incadrat.... la mm cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 Intr-adevar, se incadreaza foarte bine in locul acela ... nu poti sa-i faci o cutie pe care sa o ancorezi serios de podeaua masinii ? ... bateria sa intre in cutie cam pana la "3 sferturi" si apoi o asiguri cu o brida normala, ca cele utilizate la bateriile de sub capota ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 8, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2008 ceva sa ocupe cat mai putin spatiu ... cutia mai fura ceva ... eventual o husa din vinilin gri ...protejaza si bornele... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 :off ...cum se leaga o a doua baterie?...si trebuie sa fie mai mare, mai mica sau egala cu principala?.....are vreo importanta lungimea cablului, la secundara ma refer ?... :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 9, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2008 voi merge sa-mi cumpar 2 intrerupatoare generale (probabil ca tot de la nickracing.ro , caci in alta parte nu am vazut...)si le voi pozitiona unul langa celalalt chiar langa bateira de la motor. ele vor putea fi conectate separat cand una , cand cealalta sau ambele daca voi solicita troliu .... si skema functioneaza ....pot merge o saptamana pe o baterie ..o saptamana pe cealalta ..( o baterie incarcata tine vreo 6luni curent in ea , daca nu are consumatori....) pot folosi webasto fara sa-mi fie frica ca raman fara curent... sau faruri aprinse ptr orice....alta activitate.... sau muzica..... acum ca am montat deja cablul de avarie i-l voi trece prin ambele kei de la intrerupatoare ...iar la actionarea lui va intrerupe general curentul..indiferent care din intrerupatoare este actionat (sau chiar ambele) in momentul respectiv treaba cu ISOLATORUL e mai simpla...dar in lipsa lui... merge si asa..si ar mai fi ceva ... isolatorul se poate strica... schema de mai sus...niciodata... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 9, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2008 cablul de avarie cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 Masina arata perfect !Felicitari!!!Bara din spate de unde o ai??????M-ar interesa si pe mine! :h5 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 9, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2008 bara spate ptr masina ta ... : http://www.4x4shop.ro/index.php?modul=detalii&id=274 vezi mai are si alte accesorii ptr ea .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Februarie 10, 2008 Partajează Postat Februarie 10, 2008 Merci Lipovene,sunt lucruri faine aici! :y Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 19, 2008 Autor Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: proiect furia neagra am facut rost si de un isolator ... made in USA ...o sa-l montez zilele astea sa vad daca ma satisface ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 18, 2008 Autor Partajează Postat August 18, 2008 Re: proiect furia neagra azi am pus tampoanele de limitare puntea spate .... am gasit la magazinele pentru camioane un tampon, pe care l-am taiat pe jumatate si mi-au iesit 2 ... are inaltimea si duritatea pe care o cautam .... are turnat in el o saiba de metal care permite montarea cu mare usurintza .... am sudat un surub M10 ...destul de scurt sa nu iasa in afara piulitzei .. cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Re: proiect furia neagra dupa multe cautari si incercari ... gata si overfenderele ....ajustate..finisate.... gaurit aripi...pus kiplinguri de inox ..... ramane : de vopsit ......si ...aparatori noroi din contraaripi....(au ramas scurte..) cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Septembrie 27, 2008 Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Re: proiect furia neagra cum mai arata masina acum, Dl Lucian? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
navara Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: proiect furia neagra foarte misto overfenderele.arata mult mai bine masina acum :bean Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
woodoo Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 (editat) Re: proiect furia neagra Editat Iunie 21, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate