Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

proiect furia neagra

Lipoveanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 219
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator koala

Mda, misto lucrarea Luciene ! ... sa te poarte de colo-colo, fara probleme si fara carcoteli ! ...

... sa inteleg ca trebuie sa-ti fac rezervare pentru 22 februarie ? ... scoti si tu acaretul "la plimbare" ? ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

si a 2-a baterie .... sa-u tras cablurile de la incinta motorului si pana in pozitia finala unde va sta bateria .... cablurile vor fi pozate'' pe sub moketa ....

... fixarea ei sa va face zilele urmatoare din niste centuri de siguranta vechi ... sau poate gasesc ceva mai convenabil...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Vizitator koala
Intr-adevar, se incadreaza foarte bine in locul acela ... nu poti sa-i faci o cutie pe care sa o ancorezi serios de podeaua masinii ? ... bateria sa intre in cutie cam pana la "3 sferturi" si apoi o asiguri cu o brida normala, ca cele utilizate la bateriile de sub capota ...
Link spre comentariu

voi merge sa-mi cumpar 2 intrerupatoare generale (probabil ca tot de la nickracing.ro , caci in alta parte nu am vazut...)si le voi pozitiona unul langa celalalt chiar langa bateira de la motor.

ele vor putea fi conectate separat cand una , cand cealalta sau ambele daca voi solicita troliu .... si skema functioneaza ....pot merge o saptamana pe o baterie ..o saptamana pe cealalta ..( o baterie incarcata tine vreo 6luni curent in ea , daca nu are consumatori....)

pot folosi webasto fara sa-mi fie frica ca raman fara curent... sau faruri aprinse ptr orice....alta activitate.... sau muzica.....

acum ca am montat deja cablul de avarie i-l voi trece prin ambele kei de la intrerupatoare ...iar la actionarea lui va intrerupe general curentul..indiferent care din intrerupatoare este actionat (sau chiar ambele) in momentul respectiv

treaba cu ISOLATORUL e mai simpla...dar in lipsa lui... merge si asa..si ar mai fi ceva ... isolatorul se poate strica... schema de mai sus...niciodata...

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...

Re: proiect furia neagra

azi am pus tampoanele de limitare puntea spate .... am gasit la magazinele pentru camioane un tampon, pe care l-am taiat pe jumatate si mi-au iesit 2 ... are inaltimea si duritatea pe care o cautam .... are turnat in el o saiba de metal care permite montarea cu mare usurintza .... am sudat un surub M10 ...destul de scurt sa nu iasa in afara piulitzei ..

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Re: proiect furia neagra

dupa multe cautari si incercari ... gata si overfenderele

....ajustate..finisate.... gaurit aripi...pus kiplinguri de inox .....

ramane : de vopsit ......si ...aparatori noroi din contraaripi....(au ramas scurte..)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare