Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

proiectu ,, reintinerirea lui batranu,,,,

amaru

Postări Recomandate

salutam

am achizitionat un nissan patrol k160 dupa cum stiti unii dintre voi si e putin cam obosit voi incerca sa il intineresc si cat de cat sal fac pentru offroad

voi reveni cu poze momentan masina a fost sablata si bagata in garaj la didone urmand domnu vioturcu sa se apuce de ea ca daca nu ii tai ratia de pastrama

acu sa vedem ce o sa iasa :ypu :ypu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: proiectu ,, reintinerirea lui batranu,,,,

am primit acordul dlui amaru si promitem poze cu etapele ,,intineririi,, si modificarile ce se vor face .va astept cu pareri sincere si cu idei noi despre modificarile ce ar trbui facute. maine seara didone va pune si pozele pe care sa le judecam impreuna. :h5 :cl

Link spre comentariu

Spor la treaba ! Va tinem pumnii si vrem sa vedem ceva frumos! :1

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

la axul cercelului ii lipseste canalul de ungere , in dreptul gaurii si de-a lungul axului , pe ambele parti ale gaurii , se poate face si la polizor daca iei cam 1 mm

... sper ca se vede in pozaa ..

ce material ai folosit ...?????

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

...asta ere intrebarea pe care o asteptam.....

.....pentru ca desi se gasesc suruburi de inalta rezistenta , (sau tratate ) , am ezitat in a face cercei mai lungi pentru al meu Iberica LWB .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

hmmmmm frate nu te juca cu directia ...???!!!??!!???!!

si boltul si bucsa sunt tratate .... nu stiu cat dar se poate afla la orice laborator ... pot spune ca nu sunt casante .... cel putin boltul nu ... bucsa este mult mai tare decat boltul .... de regula boltul se uzeaza si se schimba ...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Se uzeaza si bucsa, dar e mai putin vizibil .Cred ca se poate inlocui , sau aleza in caz extrem de uzura . Poate ca ne spune cineva cu legaturi directe daca se gaseste ca piesa de schimb .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare