amaru Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 salutam am achizitionat un nissan patrol k160 dupa cum stiti unii dintre voi si e putin cam obosit voi incerca sa il intineresc si cat de cat sal fac pentru offroad voi reveni cu poze momentan masina a fost sablata si bagata in garaj la didone urmand domnu vioturcu sa se apuce de ea ca daca nu ii tai ratia de pastrama acu sa vedem ce o sa iasa :ypu :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: proiectu ,, reintinerirea lui batranu,,,, Bafta,asteptam pozele! :h5 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: proiectu ,, reintinerirea lui batranu,,,, hai lasa vrajeala si pune ceva poze :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: proiectu ,, reintinerirea lui batranu,,,, Felicitari pentru achizitie, si pentru restaurare, mult succes si asteptam poze Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Noiembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: proiectu ,, reintinerirea lui batranu,,,, hary eu las vrajeala dar poate ma ajuti cu niste jenti ieftine pe 16 :h5 :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIO TURCU Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: proiectu ,, reintinerirea lui batranu,,,, am primit acordul dlui amaru si promitem poze cu etapele ,,intineririi,, si modificarile ce se vor face .va astept cu pareri sincere si cu idei noi despre modificarile ce ar trbui facute. maine seara didone va pune si pozele pe care sa le judecam impreuna. :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Noiembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: proiectu ,, reintinerirea lui batranu,,,, vio vio tata sa nu uiti pozele cu discurile alea noi si etrieri aia vopsiti :ha2 ca la cat am munscit merita o poza :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIO TURCU Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: proiectu ,, reintinerirea lui batranu,,,, da bineinteles ....eventual poate pozam si vreo saiba sau surub nou la care ai muncit tu :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: bag eu maine flexul in priza :twisted: :twisted: :wi :dr3 :dr3 :ha :ha :ha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Noiembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: proiectu ,, reintinerirea lui batranu,,,, cu mila cu mila :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: proiectu ,, reintinerirea lui batranu,,,, :s :s :uameni http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Noiembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: proiectu ,, reintinerirea lui batranu,,,, cateva poze asa de incalzire :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Noiembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: proiectu ,, reintinerirea lui batranu,,,, si inca cateva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: proiectu ,, reintinerirea lui batranu,,,, Bravo baieti taiati si sudati :banana :ha: :ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: proiectu ,, reintinerirea lui batranu,,,, poi si ce nu e bine in a taia canceru si a suda ceva nou :x poate ma supar si o tai de tot :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: proiectu ,, reintinerirea lui batranu,,,, in sfarsit sunt gata si bolturile pentru cercei si azi am schimbat usa urmeaza saptamana cealalta sa o schimb si pe cealalta doar dasta am si zis intinerire :ypu :ypu :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: proiectu ,, reintinerirea lui batranu,,,, :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: proiectu ,, reintinerirea lui batranu,,,, Spor la treaba ! Va tinem pumnii si vrem sa vedem ceva frumos! :1 Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: proiectu ,, reintinerirea lui batranu,,,, Felicitari pt achizitie Si spor la treaba!!!! Abia astept sa vad ce iese. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: proiectu ,, reintinerirea lui batranu,,,, la axul cercelului ii lipseste canalul de ungere , in dreptul gaurii si de-a lungul axului , pe ambele parti ale gaurii , se poate face si la polizor daca iei cam 1 mm ... sper ca se vede in pozaa .. ce material ai folosit ...????? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: proiectu ,, reintinerirea lui batranu,,,, ...asta ere intrebarea pe care o asteptam..... .....pentru ca desi se gasesc suruburi de inalta rezistenta , (sau tratate ) , am ezitat in a face cercei mai lungi pentru al meu Iberica LWB . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Noiembrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Re: proiectu ,, reintinerirea lui batranu,,,, are sant entru ungere iar ca material este fier normal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Re: proiectu ,, reintinerirea lui batranu,,,, hmmmmm frate nu te juca cu directia ...???!!!??!!???!! si boltul si bucsa sunt tratate .... nu stiu cat dar se poate afla la orice laborator ... pot spune ca nu sunt casante .... cel putin boltul nu ... bucsa este mult mai tare decat boltul .... de regula boltul se uzeaza si se schimba ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Noiembrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Re: proiectu ,, reintinerirea lui batranu,,,, o sa incerc sa le tratez Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Re: proiectu ,, reintinerirea lui batranu,,,, in limita timpului liber sper sa ajung eu la un laborator (ma stu cu baietii )cu cercelul original ..si o sa iti spun ce material este cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Re: proiectu ,, reintinerirea lui batranu,,,, Se uzeaza si bucsa, dar e mai putin vizibil .Cred ca se poate inlocui , sau aleza in caz extrem de uzura . Poate ca ne spune cineva cu legaturi directe daca se gaseste ca piesa de schimb . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate