cristi 1 Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Uite asa m-am gandit alaltaieri ca sa ies ieri si sa fac un traseu pe care mi-l propusesem mai demult. Asa ca am purces la drum , ce-i drept cam tarziu pe la ora 10 - 10.30 si am luat-o pe asfalt pana la Varbila , urmand ca de acolo , peste dealuri si prin paduri sa ajung la Posesti (aproape de Cislau, limita cu jud Buzau). Traseul a fost ok , am avut in principal portiuni uscate dar am avut parte si de noroi ceea ce m-a bucurat foarte mult. De data asta am stat cam prost cu orientarea si m-am cam invartit in jurul cozii pe dealurile din zona Soimari - Surani si am pierdut foarte mult timp . Asa ca tocmai cand apunea soarele m-am hotarat sa cobor oriunde spre sosea si sa o iau spre casa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Noiembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: "Teleleu de capul meu" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Noiembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: "Teleleu de capul meu" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: "Teleleu de capul meu" :bravo :1 .....interesanta plimbarea.......insa singur nu prea e bine sa pleci pe coklauri :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigElf Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: "Teleleu de capul meu" frumos... dar nu mai pleca singurel ! :hi FORD MAVERICK 2.7 TDI, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: "Teleleu de capul meu" Frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: "Teleleu de capul meu" frumoase locuri,felicitari pentru poze dar nu e ok sa mergi singur. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: "Teleleu de capul meu" te-ai obisnuit sa pleci singur... da si tu un telefon cand mai ai de gand sa iesi, nu de alta dar ne e dor de tuica aia buna... :h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: "Teleleu de capul meu" :bravo "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: "Teleleu de capul meu" :1 Dealurile alea au un potential fantastic. Se preteaza la stilu "balaureala" pana seara si cobori pe unde poti (obosit si multumit) :bravo Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: "Teleleu de capul meu" Suuuper! Da si tu un post cand mai ai de gand ca mai sunt doritori! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: "Teleleu de capul meu" Pregatim o iesire pt. sambata in jud.PH-muntii Grohotis. Mai multe detalii in link: viewtopic.php?f=38&t=13579 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator sfichiu Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: "Teleleu de capul meu" faina iesire.dar cum au mai zis si altiii mai suna goarna poate se mai aduna cineva!!!!! :bravo :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: "Teleleu de capul meu" Mai adaug ceva poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate