Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire de primavara-Agnita

dream_car

Postări Recomandate

Sambata 21.11.09 am iesit la o plimbarica pe dealurile din jurul orasului Agnita.Daca nu am fi stiut ca e sfarsitul lui noiembrie as fi putut jura ca primavara:soare,cald,iarba parca tocmai iesise de sub zapada,doar frunzele cazute si copacii dezbracati confirmau ca nu e de fapt primavara.

protagonisti:

-Primaru' (pt cine cunoaste)cu o vitara

-Estelle(Anca a lu' Sese) cu jimny

-Cristi( "ollllo" pe forum) cu motocicleta

-Radu (nou in gasca) cu sj 413

-Eu cu Suzuka verde

-copiii din dotarea fiecaruia.

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Iesire de primavara-Agnita

Cred ca nu v-ati apucat de pe acum de traseele pentru intilnirea din vara ! Sau iar a-ti iesit la un sprit la iarba verde. Sa traiasca domn primar !

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

vreau sa pecizez ca la iesirea asta mai mult am fost copilot,Mihaela a fost cea care a dus de fapt masina cam in starea in care e in poze......si sincer,mi-e cam frica ca la cat i-a placut am slabe sanse sa mai prind volanul in mana cat iesim amandoi,va trebui sa ma dau chinului si sa ma ocup de bere,de vin,de gratare....asta e...

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Cred ca nu v-ati apucat de pe acum de traseele pentru intilnirea din vara ! Sau iar a-ti iesit la un sprit la iarba verde. Sa traiasca domn primar !

Niros, cred ca s-au apucat serios de " traseele" din vara, sunt in repetitii baietii: traseul 1: se intinde mana in sacosa urmand RB-ul; se extrage cu "gingasie" sticla; se continua traseul usor, fara smucituri pana la gura; se rastoarna cu o miscare brusca, din poignet lichidul; APOI ITI IES ...OCHETII.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare