Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ligamente antebrate

Recommended Posts

Re: Ligamente antebrate

Uuuff eu am avut ceva probleme cu ligamentele gleznei le-am rezolvat cu ben-gay si o glezniera (un bandaj elastic care se muleaza pe glezna) ti-as recomanda la fel un bandaj elastic pentru incheietura mainii sau articulatia cotului depinde care ligamente te supara cel mai tare.

Insanatosire grabnica

Patroll

Presupunand ca nu ai rupt nimic trebuie

1. repaus ca sa se vindece

2. antiinflamatoare ca sa nu te mai doara

NU FA MASAJ!!!

Daca te doare tare si totusi vrei sa te dai, ia arcoxia http://www.drugs.com/arcoxia.html. Se gaseste in farmacii fara reteta http://www.farmaciiledona.ro/produse/ar ... arp-I27802

Nu exagera - ia doar una pe zi, una - doua zile ca iti face varza stomacul. Eu am testat multe medicamente de genul asta si arcoxia e castigatorul.

VEZI CA NU SUNT DOCTOR SAU FARMACIST :grin: Doar unu care se trosneste des.

Ionute multumesc mult! Am sa iau d'alea. eu de obicei ma repar in cateva zile de la asemenea buleala a tendoanelor, dar am uitat ca joi plec spre Covasna...ma pune Adi nebunu la troliu cu mainile blocate la 90 de grade...sa vezi ce poveste iese...ma dor rau asa ca...am sa iau doua pe zi si un pansament gastric. :h5

tot cu ben gay mi-a trecut si mie....dar cel mai bine io zic sa incerci cu ceva tuica batrana....poate asa uiti de durerea ligamentelor si dai de o grava durere de cap :)

bafta la covasna si tinem pumnii.

In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE.

Bullbare daca ai nevoie de ajutor la Covasna,ne oferim cu mare placere :h5

Dar la cit de tare e spiritul in tine cred ca nu o sa ai probleme :h5

Sfaturi medicinale nu stiu sa iti dau :sr ...

Multa sanatate!

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.

Vezi in dreapta si in stänga dacä te lipesti de "Balsam de caii" la veterinari. NU ARE aprobare de uz uman, de aceea toti motocrosisti Sibiului o au in dulap si se ung "la durere" cu ea.

Salbä ; Tensolvet 10.000 NU 25.000!!!!. Gel pentru cai. :Hr :Hr :Hr

Caut oameni cu interese comune, morale.

Petre,

Eu am jucat volei o perioada buna! Am avut si eu aceste probleme ...Acu sa nu dai cu pietre: puneam seara felii de cartof dupa care trageam bandaj si dimineata eram nou ...Nu stiu daca in cazul tau va merge ...dar incearca! :h5 Mai baga si o palinca "pansament"!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Vezi in dreapta si in stänga dacä te lipesti de "Balsam de caii" la veterinari. NU ARE aprobare de uz uman, de aceea toti motocrosisti Sibiului o au in dulap si se ung "la durere" cu ea.

Salbä ; Tensolvet 10.000 NU 25.000!!!!. Gel pentru cai. :Hr :Hr :Hr

Asa cer? Tensolvet 10.000, da?

Petre,

Sa nu faci experiente pana nu consulti un medic! D-astea naturiste ... mai merg! Sper sa te faci bine ... sa nu fi primul copilot din istoria offroadului care intinde de cablul de troliu cu dintii! (sper sa ai parte de plasma nu de metale)! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Petre, nu mai bine dai tu o fuga la Urgenta sa-ti vada antebratele alea cineva care doar cu asta se ocupa? Cred ca la ora asta e si mai liber, si traficul lejer.....

La ora asta sunt bandajat cu fel de fel de geluri ce mai aveam prin casa si cu doua aspirine in sange. M-am vazut cu pilotul meu cel diliu in Carre si mi-a zis: Petre, te vreau intreg vineri dimineata. Ai belit-o daca nu te repari! (unde mai pui ca n-are plasma la troliu, ci cablu slp slp :P )

Asa cer? Tensolvet 10.000, da?

Asa Petre. In caz cä nu au Tensolvet (Care este cel adevärat ) sä i ti spunä ce au pe "stoc" ca si inlocuitor, mult Heparin sä continä.

E plin chiar si Netu de laude, vezi pe google, despre tensolvet, läudat pt cä reface zgärciul si articulatiile. Da ce ti veni cu scanderbecul, ti ai amintit de Sylvester Stallone? Ia si Ibuprofen, magneziu si o aspirinä O TI SUB LIMBÄ chiar dacä e acrä, cicä e rea la stomac. No cä ti am dat din ce am acumulat ceva ani de raliu cross ca ajutor de doftor.

PS. Sä nu te speri dacä vreun doctor verterinar nu vrea sä iti deie...se dä doar pe retetä si ii spui cä iti trebuie pt. cal, sä nu te refuze de fricä.

Caut oameni cu interese comune, morale.

• 1 month later...
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use