yura Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 SALUT . SE POATE SA MA AJUTATI CU UN SFAT ??? MI S-A PUS PATA PE MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD SI SUNT FOARTE CURIOS DACA CINEVA DE PE FORUM M-AR INDRUMA ...CUM SE COMPORTA ACEASTA MASINA PE TEREN , CE MODIFICARI SE POT FACE SI CAT DE FIABILA ESTE ??? VA MULTUMESC... Chevy Suburban 6.2L V8 Diesel , kawasaki z 750 street fighter... Link to comment Share on other sites More sharing options...
night bird Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 (edited) Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD Salut, bine-ai venit, destul de greu de gasit SpaceGear, insa-l poti gas pe frate-su, Hyundai Starex, care-i aceeasi treaba, numa facut mai la vest putin. Mi se pare masina suprema de tura, tinand cont ca are scaune pivotante si banchete care se fac pat, toate pe o mecanica de Pajero. Uita-te la varianta pt Asia, Mitsu Delica sa vezi ce-au facut unii din ele si te-ai lamurit. Edited October 16, 2010 by Astral "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD Salutare! Pot sa-ti dau cateva informatii despre Mitsubishi Delica ( sor'sa geamana ). Un amic de-al meu are una de 2.8 si e foarte multumit de ea. Sper ca nu se va supara daca postez aici cateva fotografii de-ale lui. Cateva din poze sunt "made by Light", sper ca nu se va supara daca le postez: Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD Si acum, "artisticele"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD Salutare! Pot sa-ti dau cateva informatii despre Mitsubishi Delica ( sor'sa geamana ). Am cautat info despre acest model insa am gasit doar ceva generalitati ... alte info pe unde gasim ?? :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD Din cate stiu eu, aceste tipuri de masini au mecanica de Mitsubishi Pajero. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD M-am dat cu aceasta masinuta( destul de rau ) si am ramas cu o impresie buna : se poate modifica in toate felurile merge bine dar la motor ar cam trebui cativa caluti in plus macar 10! ( motorizarea find de 2.5 td) Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD @Andy, imi permit sa te contrazic! Cel putin a prietenului meu e motorizata cu 2.8 intercooler. Intr-adevar, asa cum scria Max mai sus, platforma tehnica este aproape identica cu cea de pe Pajero. Parerea mea e ca "subiectul" este o super masina pentru ture. Am vazut mai multe, cu SAS (solid axle swap) si chiar mi-au placut la nebunie. Nu mai vorbim de extraordinarul comfort din interior! Absolut toate optiunile pe care le au masinile noi sunt prezente la bordul "avionului" inclusiv jaluzele electrice la trapele de sticla, climatronic fata/spate, cu reglaje separate, fotolii foarte comode, etc! Daca ai gasit o asemenea masina, insfac-o repede, pentru ca sunt destul de rare, iar cu mecanica nu o sa fii dezamagit. Piese de la motor si transmisie poti lua de pe Pajero Aaa,,,uitasem! Masina are blocant spate stock si transmisie automata cu blocant central. Fata de un VW Syncro e mult mai potent! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yura Posted November 26, 2009 Author Share Posted November 26, 2009 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD DIN CATE AM VAZUT MODELUL PT GB DELICA CU MOTORUL DE 2.8 AUTOMATIC NU ARE REDUCTOR LA FEL CA SPACE GEARUL SI ARE SCHIMBATORUL LA VOLAN LA FEL CA AMERICANELE ...CHIAR DACA SUNT MAI SCUMPE CRED CA TOT MAI BUNE SUNT MITSUBISHI SPACE GEAR PT EUROPA CU MOTORUL DE 2.5 ... Chevy Suburban 6.2L V8 Diesel , kawasaki z 750 street fighter... Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD Masina are reductor...garantat! :banana Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvik_hhh Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD Salutare! Yura, si pe mine ma intereseaza space gear-ul. E cam ce-mi trebuie mie.. sunt pescar si am nevoie de mult spatiu in interior. Ti-ai luat pana la urma? Stiu ca redeschid discutia cam tarziu dar... Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgei23 Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD pina de curind a fost o delica, cu volan pe partea nefireasca, de vinzare pe un binecunoscut site de specialitate, era la categoria pajero; nu stiu daca s-a dat sau va mai aprea anuntul; tineti aproape http://www.georgei23.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvik_hhh Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD Da, am vazut-o si eu p-aia numai ca pe atunci nici nu stiam de delica. am crezut ca e un van montat pe sasiu de pajero, vreo improvizatie.. :care Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristiblondu Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD Delica,este Pajero de la sasiu la motor si transmisie. Este un pic instabila in teren dotorita caroseriei dar este la fel de fiabila si un pic mai confortabila ca Pajero.Am aranjat una cu motor 2.8 transmisie automata,volan dreapta Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
tatarosu Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?lang=de&id=116900047&pageNumber=1&tabNumber=1 'eftin si bun. 2.8 td volan dreapta Pajero 3.2 DiD. Lung. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvik_hhh Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD Da, sunt si in germania cu volan pe dreapta dar mai multe se gasesc in UK. Din cate am inteles eu, cele 2,8 (130cp) sunt cu caroserie de L400 (cu 5 trape electrice) si sunt in 4 usi iar majoritatea sunt automate. In germania am gasit si cateva cu motor de 2,5 (100cp) manuala cu volan pe stanga dar astea sunt pe caroserie de L300, in 5 usi dar nu au trape. Acum sunt cam in dilema.. mi-as lua L300 pt ca are volan pe stanga si cutie manuala. Nu ma pricep la off road dar presupun ca manuala este mai indicata.. Asa este? Ajung cei 100cp? Masina asta va fi si masina mea de zi cu zi pe care vreau sa o fac pe gustul meu asa ca va circula si in Bucuresti in fiecare zi. Un 2,5 manual cred ca ar consuma si mai putin fata de un 2,8 automat.. As alege si L400 pt confortul sporit.. trapele din spate electrice individuale si scaunele-fotolii pivotante, climatronic individual pt fiecare pasager.. Mentionez ca masina va fi folosita si in off road dar nu extrem. Sunt pescar (de competitii, ca sa ma laud putin.. :grin: ) iar de primavara pana toamna tarziu sunt plecat cam 2 sapt pe luna pe camp. Mi-ar placea sa stiu ca pot sa intru cam prin orice coclau vreau asa ca o sa o transform cat pot. Imi place sa-mi duc si prietenii in natura, prin munti, iar 7-8 locuri sunt alegerea ideala. Stiu ca sunteti multi cunoscatori pe aici. Daca ati avea putin timp sa-mi dati si mie niste sfaturi referitor la motorizare, cutie.. as fi recunoscator. Poate, cine stie, sunteti si pescari pe aici, iesim la o partida.. Va multumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tatarosu Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD de space gear nu stiu prea multe. vad mereu o gramada in tirol cand merg la schi, toate 4x4, cu numere din zona innsbruck-ului. probabil stiu ei ce stiu de si-au luat atatea.... cutia automata nu e o problema pt offroad, daca este o cutie buna. iar daca este cutia de pajero MK2 (parca asa zicea @oldcarsmaniac), toata lumea zice de bine despre ea, e solida. cel mai fain este ca nu ai momente de down-time pe urcari ca la manuala cand trebuie sa schimbi viteza. la automata ai cuplu si cand schimba. reparatiile sunt mai scumpe, fiind mai complicata, insa daca are ulei bun si radiatorul ei isi face treaba, nu trebuie sa se strice. Pajero 3.2 DiD. Lung. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fram Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD Delica din UK nu are 4 usi ci 3, cea culisabila si , ghinion, se afla pe partea gresita :). adica pasagerii vor cobori direct in strada, nu pe trotuar:hl poti vedea si in pozele de mai sus. trapele ( Crystalbrite) sunt doar pe modele import JPN si nu se deschid. electrice sunt doar perdelutele care le acopera. e doar o trapa in fata care se deschide, restul e un acoperis panoramic si atat. exista cu 9 locuri ( banchete de cate 3, de aceea e schimbatorul pus la volan) , cu 8 ( banchete plus 2 locuri in fata) si cu 6 ( 3 randuri de cate 2 fotolii distincte). Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvik_hhh Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD Tocmai m-am intors din Anglia cu Delica mea. Am luat varianta SWB exceed low roof cu 2 trape (electrice) pt ca mi se pare mai "asezata". Cea cu hi roof era mai inalta cu vreo 15cm si evident ca si centrul de greutate se modifica.. M-a costat, cu totul, in jur de 3400 euro dar cred ca merita... odometrul are vreo 50000 mile. 8 locuri pe scaune care se fac pat, automata, 2,8. Consuma 9 afara, in oras nu stiu inca. Nu credeam ca ma voi obisnui asa de repede cu volanul pe dreapta.. am condus-o si in Londra. Pe drumurile noastre are si avantaje (cand depasesti in curbe la dreapta ) dar si dezavantaje (in curbele de stanga). Usa pasagerilor de pe partea stanga n-ar fi o problema din moment ce si soferul coboara pe partea stanga, la cele cu volan pe partea noastra, iar la RHD coboara pe dreapta. In oras nu e problema, oricum se circula pe toate benzile si vezi peste toti :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvik_hhh Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD Am sa mai postez alte detalii dupa ce ma dau si eu cu ea, pentru cei interesati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvik_hhh Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD Delica din UK nu are 4 usi ci 3 eu stiam ca si usa din spate (porbagaj) se socoteste ca usa daca se poate intra pe ea. de exemplu, break-ul are 5 usi ..cel putin asa stiu eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimu Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD Yura, de ce scrii doar cu caractere mari? vrei sa iti bati joc de noi? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvik_hhh Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD Fram, vad ca esti si tu tot din Bucuresti.. esti posesor de Delica? Poate facem niste iesiri.. infiintam "Clubul Delica" :h5 . Pe afara e un adevarat "cult". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fram Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD Salut Silviu. am vrut sa-mi iau dar nu am gasit in zona unde am fost intr o stare buna . Dar acum, daca -mi vand Pajero-ul, clar imi iau. in ce zona stai? da-mi datele pe PM :) s-o stapanesti sanatos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD Felicitari! Ti-ai bagat in ograda o masina deosebita! S-o stapanesti sanatos si fara probleme! Ce modificari vrei sa-i aduci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts