Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD

yura
 Share

Recommended Posts

Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD

Salut Silviu.

am vrut sa-mi iau dar nu am gasit in zona unde am fost intr o stare buna . Dar acum, daca -mi vand Pajero-ul, clar imi iau. in ce zona stai? da-mi datele pe PM :)

s-o stapanesti sanatos!

Nu ma feresc sa pun datele nici aici. Stau in Tei , ca pupaza lu' Creanga :grin:

Cine vrea sa o vada poate sa ma sune: 0767 554 004 - Silviu

Mi-ar placea sa ajut.. stiu ca si mie mi-ar fi placut sa vad una inainte.

Felicitari! Ti-ai bagat in ograda o masina deosebita! S-o stapanesti sanatos si fara probleme! Ce modificari vrei sa-i aduci?

Sa fie!:tk

Ce as vrea sa-i fac:

- sa-i schimb gumele cu unele de 31. Am inteles ca merg si de 33 dar ca trebuie decupata. sa le scot cativa cm in afara

- s-o inalt

- sirocou

- schimbat culoare in verde olive mat

- amplasarea carligului de remorcare mai sus si sa fie demontabil - cred ca presupune decupare bara spate

- troliu

- snorkel

- 2 baterii

- scuturi peste tot, elimin scarile praguri

- schimbat bull bar cu unul mai inalt, la nivelul farurilor

- reconditionare faruri - leduri tip audi

- reconditionare / schimbare tapiserie

Evident, le voi face pe rand, in limita bugetului. Cred ca de la primavara. Acum am avut ceva cheltuieli si trebuie sa-mi mai iau si o buburuza de oras..

Ar fi ideal daca ai face un topic separat in care sa ne ti la curent cu toate etapele prin care ai trecut/treci/vei trece ... este interesant proiectul tau :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Da, interesant proiect al celor din Letonia. E pusa si pe youtube:

Eu i-am contactat inainte sa plec dupa a mea si le-am zis ca dau 4 000 euro pe ea. Mi-au raspuns ca acum masina face in jur de 13 000 euro, cu tot ce au pus pe ea. Am intrebat si de conversie, cam cat m-ar costa daca iau eu chitul din Japonia (1200 euro fara transport si taxe). Manopera lor mi-au zis ca e in jur de 1500 euro, dar mi se pare cam mult.. probabil au zis si ei un pret de inceput..

Inainte s-o conduc aveam de gand, ca pe viitor, s-o convertesc pe stanga. Acum chiar nu-i mai vad rostul. M-am obisnuit imediat. In oras nu e problema, afara, in depasiri, nu vezi pe stanga dar vezi pe dreapta :grin:

Guest GheondeaAlex

si mie mi s-ar parea pacat sa o dai...e o masina f speciala, iar cu volan pe dreapta e cu atat mai speciala :x lumea se intoarce dupa un pajero trancanitor ca al meu pt ca nu vad pe nimeni la volan :grin: dara mite dupa o Delica! te-ai gandit la un pret pt ea? Bafta la orice cale vrei sa abordezi!

Da, mi-am facut si eu niste calcule.. daca iau 3700 euro pe ea, o dau. Daca nu, o pastrez.

S-ar putea sa nu mai gasesc prea usor modelul cu optiunile respective dar nu ma grabesc. Pana la primavara, cand incepe sezonul de pescuit, mai e timp..

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use