silvik_hhh Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD Salut Silviu. am vrut sa-mi iau dar nu am gasit in zona unde am fost intr o stare buna . Dar acum, daca -mi vand Pajero-ul, clar imi iau. in ce zona stai? da-mi datele pe PM :) s-o stapanesti sanatos! Nu ma feresc sa pun datele nici aici. Stau in Tei , ca pupaza lu' Creanga :grin: Cine vrea sa o vada poate sa ma sune: 0767 554 004 - Silviu Mi-ar placea sa ajut.. stiu ca si mie mi-ar fi placut sa vad una inainte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvik_hhh Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD Felicitari! Ti-ai bagat in ograda o masina deosebita! S-o stapanesti sanatos si fara probleme! Ce modificari vrei sa-i aduci? Sa fie!:tk Ce as vrea sa-i fac: - sa-i schimb gumele cu unele de 31. Am inteles ca merg si de 33 dar ca trebuie decupata. sa le scot cativa cm in afara - s-o inalt - sirocou - schimbat culoare in verde olive mat - amplasarea carligului de remorcare mai sus si sa fie demontabil - cred ca presupune decupare bara spate - troliu - snorkel - 2 baterii - scuturi peste tot, elimin scarile praguri - schimbat bull bar cu unul mai inalt, la nivelul farurilor - reconditionare faruri - leduri tip audi - reconditionare / schimbare tapiserie Evident, le voi face pe rand, in limita bugetului. Cred ca de la primavara. Acum am avut ceva cheltuieli si trebuie sa-mi mai iau si o buburuza de oras.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvik_hhh Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD aaa, si vreo 2 plasme :care Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvik_hhh Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD cateva poze interesante.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvik_hhh Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD si preferata mea... cred ca e prelucrata poza.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD Ar fi ideal daca ai face un topic separat in care sa ne ti la curent cu toate etapele prin care ai trecut/treci/vei trece ... este interesant proiectul tau :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvik_hhh Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD asta e modelul de dupa 97 Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvik_hhh Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD Da, cu siguranta, cand ma voi apuca de ea voi face un topic separat. Nu stiu eu prea multe despre mecanica si off road dar ma pasioneaza din ce in ce mai mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvik_hhh Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD Ar fi interesant sa mai auzim pareri si a altor posesori.. "Delica-tilor", uniti-va! :clb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fram Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD pentru cei interesati : user manual -ul http://www.delica.ca/manuals/L-400%20Manuals%20&%20Plans/Mitsubishi%20Spacegear%20User%20Manual%20(1997)/Mitsubishi_Delica_UserManual_Spacegear_1997_E12.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvik_hhh Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD Bravo! Il aveam si eu dar nu mi-a dat prin cap sa pun linkul.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fram Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD pentru cei care stiu letona http://4x4lv.lv/lv/musudarbi/delica o schimbare LHD :g filmuletul cu rusi din josul paginii e tare. Silviu, daca mai ai, mai pune poze cu a ta ( interior mai ales ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvik_hhh Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD Da, interesant proiect al celor din Letonia. E pusa si pe youtube: Eu i-am contactat inainte sa plec dupa a mea si le-am zis ca dau 4 000 euro pe ea. Mi-au raspuns ca acum masina face in jur de 13 000 euro, cu tot ce au pus pe ea. Am intrebat si de conversie, cam cat m-ar costa daca iau eu chitul din Japonia (1200 euro fara transport si taxe). Manopera lor mi-au zis ca e in jur de 1500 euro, dar mi se pare cam mult.. probabil au zis si ei un pret de inceput.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvik_hhh Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD Poze, putin mai tarziu putin. O s-o pun si de vanzare. Daca imi ies si mie cateva sute de euro in plus o dau, daca nu, o pastrez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fram Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD eu stiu un meserias cu 1.000 manopera si tot nu cred ca se merita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvik_hhh Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD Inainte s-o conduc aveam de gand, ca pe viitor, s-o convertesc pe stanga. Acum chiar nu-i mai vad rostul. M-am obisnuit imediat. In oras nu e problema, afara, in depasiri, nu vezi pe stanga dar vezi pe dreapta :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvik_hhh Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD cateva poze.. primele, din exterior, sunt facute cu masina murdara, abia apoi m-am gandit s-o spal dar s-a inserat. Maine fac altele si din exterior. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvik_hhh Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD altele.. si cateva din anglia.. barrrr :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fram Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD gata, se vede de peste tot.eu zic s-o tii ca sunt destul de rare in configuratia asta si are tot ce-i trebuie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvik_hhh Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD Stiu, s-ar putea sa-mi para rau dar atata timp cat castig ceva.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GheondeaAlex Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD si mie mi s-ar parea pacat sa o dai...e o masina f speciala, iar cu volan pe dreapta e cu atat mai speciala :x lumea se intoarce dupa un pajero trancanitor ca al meu pt ca nu vad pe nimeni la volan :grin: dara mite dupa o Delica! te-ai gandit la un pret pt ea? Bafta la orice cale vrei sa abordezi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvik_hhh Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Re: MITSUBISHI SPACE GEAR 4WD Da, mi-am facut si eu niste calcule.. daca iau 3700 euro pe ea, o dau. Daca nu, o pastrez. S-ar putea sa nu mai gasesc prea usor modelul cu optiunile respective dar nu ma grabesc. Pana la primavara, cand incepe sezonul de pescuit, mai e timp.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts