abunea Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 (editat) Salut, tocmai am intrat si eu in clubul posesorilor de Patrol. Am luat un Patrol in stare f buna, fara pic de rugina, din 1992 si am dat pe el 4200 euro. Incet incet vreau sa il modific, kit de inaltare...... etc. Pana una alta as vrea sa ii schimb cauciucurile si nu stiu care e dimensiunea standard astfel incat sa nu atinga de caroserie, atunci cand brachez rotile la maxim. In cartea masinii au trecut 275/60/R15, dar mi se par enorme. Voi ce anvelope aveati inainte de modicari? Editat Ianuarie 29, 2011 de Yonutz - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Furia Rosie Turbo :) - Intrebare Sa-l stapanesti sanatos ! 31x10,5 R15 cred Bafta mare! Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Furia Rosie Turbo :) - Intrebare 2,8 sau 4,2? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Noiembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Furia Rosie Turbo :) - Intrebare 2.8td :bannana - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Furia Rosie Turbo :) - Intrebare Frumos acaretu ...Sa-l stapanesti sanatos! :bravo Urmareste topicurile din sectiunea Nissan. In mare parte o sa-ti dai seama cam ce ai de facut la acaretul tau. Daca te incurci undeva spune-ne si vom incerca sa te sprijinim in demersurile tale! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Furia Rosie Turbo :) - Intrebare :bravo buna alegere :gr1 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Noiembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Furia Rosie Turbo :) - Intrebare Va multumesc pentru urari :h5 Anvelope 31x10,5 R15, cum a zis colegul de mai sus merg fara probleme? - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Furia Rosie Turbo :) - Intrebare Va multumesc pentru urari :h5 Anvelope 31x10,5 R15, cum a zis colegul de mai sus merg fara probleme? sunt standard, asa pleaca din fabrica patrolul eu zic sa te gandesti sa il inalti putin si sa cumperi direct cauciucuri ceva mai mari, pentru ca invariabil la asta vei ajunge, dar o sa constati ca ai un set de 31 achizitionate recent pe care nu le mai cumpara nimeni verifica, te gandesti, si cand cumperi cauciucuri ia direct ceva 32 sau 33 si vezi pe unde trebuie sa inalti cu un 150 ron pui un badylift si iti intra 33 fara sa frece si vor transforma fantastic masina... o sa arate ca un adevarat monstru toti de pe aici care avem patrol GR avem cel putin 33, optic si mecanic e perfect pentru el, desi un 35 nu arata deloc rau, dar incepe sa se resimta mecanic forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Noiembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Furia Rosie Turbo :) - Intrebare 150Ron un bodylift? Asa ieftin? Eu ma gandeam ca ma duce mult mai mult (500-1000 euro) Il fac acum :ypu Ma poate ajuta cineva? Daca e service-ul in Buc maine vin acolo :ha: - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Furia Rosie Turbo :) - Intrebare sa ne intelegem atat iese sa IL FACI nu sa il faca cineva si sa il monteze piesele costa atat verifica la sectiunea nissan si vezi ce trebuie, si cum trebuie 99% din noi l-au montat singuri in parcarea blocului acesta badylift este pt ca sa ridici caroseria de pe sasiu, pt ca sa nu frece cauciucurile mai mari, NU este alta suspensie forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Furia Rosie Turbo :) - Intrebare Adrian Bunea? Ceva legatura cu telecomunicatile ce se vad? ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Noiembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Furia Rosie Turbo :) - Intrebare Adrian Bunea? Ceva legatura cu telecomunicatile ce se vad? Da, asta-i numele :grin: Ne cunoastem? Te referi la cladirea in fata careia e parcata? Acolo am gasit loc de parcare, lucrez in IT nu in telecom :grin: Doar cateva cladiri mai incolo. La mine timpul e o problema foarte mare, stiti un service/magazin care imi poate oferi piesele pentru inaltare la un pret rezonabil? - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Furia Rosie Turbo :) - Intrebare Eu am unul inmatriculat in ro, in actele caruia scrie 205/70R16. Am adus altul din germania cu 10R15 LT 109N, cu posibilitatea de a se monta 31/10,5/15. Depinde de muncitorii de la rar care au transcris actele din limbi straine. Gumele ca si gumele, dar bullbarul ala parca a intrat la apa. Vezi ca sunt 2 originale de vinzare pe forum la o licitatie caritabila. Asta ce-l ai tu, pare a fi de vitara, sau asa ceva. Sa o folosesti sanatos, si trece-ti locatia la profil, pina nu iei o bulina neagra :grin: :hi I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Furia Rosie Turbo :) - Intrebare parerea mea e sa nu pui body lift.daca tot investesti banii il e cumparai o suspensie.un ome de +5.ai sa pui body si cand vei lua suspensiia il vei da jos.am vorbit cu multa lume care are patrol si se pricep super bine la masini gen nike sau nasu mare si alti goganu 24 si nu sunt deacord cu acest chit.acum e problema ta.si eu miam luat acum patrol si am sai iau un 31 pentru inceput. felicitari pentru investitia facuta mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Noiembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Furia Rosie Turbo :) - Intrebare :ha: Nu stiu de pe ce e bullbar-ul, dar in mod clar e pus prea jos. E fix in dreptul farurilor, care si asa sunt chioare :ha: In prima faza vreau sa il ridic, macar sa nu mai fie in dreptul farurilor si mai tarziu oi mai vedea. Eu ma gandeam sa imi fac o bara gen ARB pe care sa pun proiectoarele. Dar asta in timp....... - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Furia Rosie Turbo :) - Intrebare Nu mi se pare a fi afectata oglinda de la faruri. Vezi ca ai buton de reglaj, pe consola centrala, undeva sub scrumiera. E de la 0 la 3. Daca e fixat pe 3, bate cel mai aproape de botul masinii, asa ca foarte multe nu vezi. Eu il pun pe 3 sau 2 in oras, sa nu le luminez in masina la stop la cei din fata (mai ales la break-uri), si pe 0 sau 1 la drum lung. Vezi ce-i pe acolo. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Noiembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Furia Rosie Turbo :) - Intrebare Nu mi se pare a fi afectata oglinda de la faruri. Vezi ca ai buton de reglaj, pe consola centrala, undeva sub scrumiera. E de la 0 la 3. Daca e fixat pe 3, bate cel mai aproape de botul masinii, asa ca foarte multe nu vezi. Eu il pun pe 3 sau 2 in oras, sa nu le luminez in masina la stop la cei din fata (mai ales la break-uri), si pe 0 sau 1 la drum lung. Vezi ce-i pe acolo. Oglinda e ok, farurile le tin pe 0 sau 1, problema ca e bullbar-ul este fix in dreptul lor plus ca sunt faruri de generatie veche. I-am pus niste becuri Philips, cu lumina ceva mai alba si sunt suportabile acum. Am avut inainte un Ford Explorer din 94, si tot faruri chioare avea. La drum ma mai scot cu proiectoarele rotunde de pe capota. Oricum nu merg cu viteza cu ea. Cred ca o sa mai aman cu lift-ul, ma duc sa ii pun doar anvelope si incet incet..... Ce parere aveti de anvelopele Pneus? Stiu ca sunt resapate, dar sunt f bune la pret si tinand cont ca nu merg cu viteza ......... Merita? - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Furia Rosie Turbo :) - Intrebare Nu mi se pare a fi afectata oglinda de la faruri. Vezi ca ai buton de reglaj, pe consola centrala, undeva sub scrumiera. E de la 0 la 3. Daca e fixat pe 3, bate cel mai aproape de botul masinii, asa ca foarte multe nu vezi. Eu il pun pe 3 sau 2 in oras, sa nu le luminez in masina la stop la cei din fata (mai ales la break-uri), si pe 0 sau 1 la drum lung. Vezi ce-i pe acolo. Oglinda e ok, farurile le tin pe 0 sau 1, problema ca e bullbar-ul este fix in dreptul lor plus ca sunt faruri de generatie veche. I-am pus niste becuri Philips, cu lumina ceva mai alba si sunt suportabile acum. Am avut inainte un Ford Explorer din 94, si tot faruri chioare avea. La drum ma mai scot cu proiectoarele rotunde de pe capota. Oricum nu merg cu viteza cu ea. Cred ca o sa mai aman cu lift-ul, ma duc sa ii pun doar anvelope si incet incet..... Ce parere aveti de anvelopele Pneus? Stiu ca sunt resapate, dar sunt f bune la pret si tinand cont ca nu merg cu viteza ......... Merita? unde ai gasit anvelope si la ce pret? :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Furia Rosie Turbo :) - Intrebare .... Ce parere aveti de anvelopele Pneus? Stiu ca sunt resapate, dar sunt f bune la pret si tinand cont ca nu merg cu viteza ......... Merita? :bleah Am cumparat o masina cu gume deastea. Erau copie dupa Sahara Mud Terrain. Nereusite din toate punctele de vedere. Cauciucul tare, de zici ca inca nu s-a inventat. Oricit lasam presiunea in roti, pe pietre, in loc sa se muleze si sa se agate, patina ca pe gheata. Prost facute, ca nu a reusit nimeni sa mi le echilibreze, si Al de Sus imi e martor ca am incercat. Din cauza vibratiilor, odata pe luna stringeam suruburile din masina si de pe sub masina, pina m-am plictisit si unde s-a putut am mai bagat cite o piulita sa tina contra, iar unde a fost surub, l-am bagat cu pasta de blocaj. Pe asfalt, zgomotoase rau. La inceput e interesanta senzatia, dar in timp, si mai ales la drum lung, se comporta ca si picatura chinezeasca. Pe asfalt ud, sunt de toata prastia. Pe mizga sunt inconstienta. Pe zapada batatorita si/sau gheata ... nu-mi gasesc cuvintele. Nu am putut cu reductor cuplat si spatele blocat sa urc o panta ca imi e si rusine sa povestesc. De bine, oricit m-as chinui, nu am sa gasesc ceva de zis despre ele. Nu as lua un set pe banii mei, nici macar gratis. Cam atit. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Furia Rosie Turbo :) - Intrebare Mai intai felicitari pentru masina, alegerea perfect :wink:. despre cauciucuri pot spune ca tot asa arata si Yokohama Geolander MT de Pneus nu stiu ce fel se comporta de original am auzit de bine personal nu stiu ce sa zic. Parerea lui srevni e mai avizata o data ce a avut asa ceva Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Furia Rosie Turbo :) - Intrebare Cumpara-ti Pneus si dupa aceea cauta sa echilibrezi rotile la o vulcanizare de CAMIOANE...cele auto nu au plumbi de greutati mari...gasesti doar la camioane (daca scapi cu 500g esti boier)...eu am scapat cu: 1buc roata 600g; a 2buc - aprx65; a 3buc - 700g si ultima m-a spart...aprox-820g (am verificat si gentile cind am vazut cit plumb imi intra....ziceai ca ma duc cu masina la pescuit nu cu unditza). Bafta! Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Furia Rosie Turbo :) - Intrebare Nu zic ca nu a intrat atat de mult plumb dar unii mai sunt si idioti sau aparatele nu sunt bune. Spre exemplu mie la masina de la avatar mi-au intrat si 200g de plumb la o roata cand mi-am schimbat cauciucurile, cel de la vulcanizare spunand ca " daca asa da aparatu " iar cand m-am dus cu ea la autosoft mi-a intrat intr 10 si 20g pt fiecare roata si masina ruleaza perfect. La cauciucuri de offroad si reasapate e normal sa intre mai mult plumb dar 800g mi se pare enorm... Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Noiembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Furia Rosie Turbo :) - Intrebare Gasisem pe bppneus.ro anvelope resapate la 333 Ron. Dar nu sunt pe stoc. Am sunat acum la altii, si mi-au cerut 580Ron pe niste Malatesta resapate :ha: la banii aia mai bine mai pun un pic si imi iau BF Goodrich :ha: Mai caut..... - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Furia Rosie Turbo :) - Intrebare .....sa l sstapanesti sanatos.....din fata pare bine masina......dar la varsta lor pot aparea o gramada de probleme......pt mine caroseria nu conteaza, la ceea ce fac cu el ci doar mecanica sa mearga bine sa ma pot baza in teren........ p.s....daca vrei bullbar original pt masina ta participa la aceasta licitatie (este de fapt o umanitara pt copii orfani) si poate ai noroc. viewtopic.php?f=30&t=13302 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Noiembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Furia Rosie Turbo :) - Intrebare Si din punct de vedere tehnic se tine bine batranica. Tot ce am avut de schimbat au fost bieletele si niste bucse la bara stabilizatoare. Ambreiajul, cutia, etc merg frumos. O singura nelamurire am. Am vazut ca la drum intins, presiunea la ulei sta undeva in jur de 3, in functie de turatie. Insa la mersul in oras, scade foarte mult, sub 1. Mi se pare cam mare variatia asta, e normala? - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate