Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Y60: Furia Rosie Turbo :) - Intrebare

abunea

Postări Recomandate

Re: Furia Rosie Turbo :) - Intrebare

sa o stapanesti sanatos ....!!!! ai facut o alegere foarte buna ....

.... nu te grabii cu rotile si altele ce ai in cap, acum ..... recomand sa studiezi putin .... gasesti foarte multe date despre modificarea masinii aici pe forum ... poti face o supermasina ... cum la fel de bine poti baga bani multi si la final sa nu iti placa ....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si din punct de vedere tehnic se tine bine batranica. Tot ce am avut de schimbat au fost bieletele si niste bucse la bara stabilizatoare. Ambreiajul, cutia, etc merg frumos. O singura nelamurire am. Am vazut ca la drum intins, presiunea la ulei sta undeva in jur de 3, in functie de turatie. Insa la mersul in oras, scade foarte mult, sub 1. Mi se pare cam mare variatia asta, e normala?

hihihi te-ai invatat cu narav. Vezi ca forumul asta nu e pe formatul "raspundem ascultatorului". Mai cauta prin ce s-a povestit in sectiunea nissan, inainte sa ridici probleme care s-au mai ridicat. O sa gasesti raspuns la multe din intrebari. De exemplu, ca sa vezi ce e cu presiunea de ulei, poti citi topicul asta http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=11&t=9903&hilit=presiune Sper sa nu-ti fie cu suparare, dar asa se obisnuieste pe orice forum :hi

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Si din punct de vedere tehnic se tine bine batranica. Tot ce am avut de schimbat au fost bieletele si niste bucse la bara stabilizatoare. Ambreiajul, cutia, etc merg frumos. O singura nelamurire am. Am vazut ca la drum intins, presiunea la ulei sta undeva in jur de 3, in functie de turatie. Insa la mersul in oras, scade foarte mult, sub 1. Mi se pare cam mare variatia asta, e normala?

hihihi te-ai invatat cu narav. Vezi ca forumul asta nu e pe formatul "raspundem ascultatorului". Mai cauta prin ce s-a povestit in sectiunea nissan, inainte sa ridici probleme care s-au mai ridicat. O sa gasesti raspuns la multe din intrebari. De exemplu, ca sa vezi ce e cu presiunea de ulei, poti citi topicul asta http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=11&t=9903&hilit=presiune Sper sa nu-ti fie cu suparare, dar asa se obisnuieste pe orice forum :hi

Corect, ai dreptate. 10x pt link :g

- O | | | | | | | O -

- O IIIIIII O -

Link spre comentariu

Dupa multe cautari am comandat si anvelopele. Astazi ar trebui sa ajunga. Am avut de ales intre BF Goodrich AT 460Ron ( termen de livrare 3 saptamani ) si Maxxis Mudder Buckshot 500 Ron. Am optat pentru Maxxis, din cauza termenului de livrare mai mic si datorita faptului ca stiu ca fac anvelope destul de bune ( pt atv-uri cel putin :grin: ). Va tin la curent si o sa pun si niste poze dupa ce le montez.

- O | | | | | | | O -

- O IIIIIII O -

Link spre comentariu

Faine , arata binee ....rau .Bravos , cetatene (adresare comform timpurilor .....) .

....mai silentioase decit altele....cum s-au echilibrat ?

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Cu tot cu roata de rezerva au intrat 20 de plumbi :ha: Dar nici jentile nu erau in starea lor cea mai buna. Acum nu mai am vibratii in volan, merge frumos. Nu fac zgomot foarte mult, insa pana ma obisnuiesc cu noua senzatie din volan va dura ceva, Sunt foarte moi si se simte la tinuta de drum, dar mama ce imi plac :ypu

- O | | | | | | | O -

- O IIIIIII O -

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Revin cu impresii la cauciucuri. Sunt foarte incantat de ele, am tot mers prin Bucuresti si masina parca merge pe sine, nu conteaza cum e pe jos (zloata inghetata, zapada, etc), descarca zapda foarte bine. Foarte multumit. Maine plec cu ea la munte sa vedem cum se comporta si la treaba.

PS: Sarbatori fericite tuturor!!! :cl

- O | | | | | | | O -

- O IIIIIII O -

Link spre comentariu

Revin cu impresii la cauciucuri. Sunt foarte incantat de ele, am tot mers prin Bucuresti si masina parca merge pe sine, nu conteaza cum e pe jos (zloata inghetata, zapada, etc), descarca zapda foarte bine. Foarte multumit. Maine plec cu ea la munte sa vedem cum se comporta si la treaba.

PS: Sarbatori fericite tuturor!!! :cl

Frumos frumos ... spor la treaba la munte sa faci poze sa vedem si noi :D

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 9 luni mai târziu...

Am disparut din peisaj de ceva vreme, masina sta mai mult la Valea Doftanei a pus taica-miu monopol pe ea :))

Referitor la cum se comporta anvelopele.... nu mai sunt asa entuziasmat de ele :sc, arata frumos dar iarna trecuta a iesit cam greu din curte (comparat cu Pajero Sport echipat cu Dunlop de sosea-iarna). Poate la Pajero a contribuit si LSD-ul..

Intre timp i-am schimbat bull-bar-ul cu unul mai pe masura ei si acum caut o chiulasa SH si solenoizi pt blocantul spate.

- O | | | | | | | O -

- O IIIIIII O -

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare