Bestia Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Am gasit : Baile Herculane - Birza(Toplet) - Rezervatia Domogled - Balta Cerbului - Gornenti - Costesti - Balta - Izverna - Godeanu de munte - Valea Cernei dar as vrea sa stiu daca aveti harti... :h5 precizez ca ma voi duce cu Mutantul (HDJ 80) de capul meu Respect p.s. voi revenii cu poze, saptamana viitoare cu traseul ce-l voi face Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Harti trasee zona Herculane-Valea Cernei Am harta calibrata pentru Ozi Explorer si pentru zona asta. Aici e o iesire pe care am facut-o prin arealul vizat de tine, si o imagine google earth a traseului urmat. Am si KML-ul pe undeva. Sunt 3 sau 4 harti pentru zona asta, la scara 1:100 000. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Noiembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: Harti trasee zona Herculane-Valea Cernei :h5 harti hart harti :P ca eu la cat sunt de bun in ale navigatiei sigur ma pierd, din ce am inteles traseul pe care vreau eu sa-l fac ar fi marcat Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: Harti trasee zona Herculane-Valea Cernei Pai intra pe mess f_zoltan sa iti dau cele 3-4 harti de care zic. Nu sunt turistice/montane, sunt militare. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Harti trasee zona Herculane-Valea Cernei Am gasit : Baile Herculane - Birza(Toplet) - Rezervatia Domogled - Balta Cerbului - Gornenti - Costesti - Balta - Izverna - Godeanu de munte - Valea Cernei dar as vrea sa stiu daca aveti harti... :h5 precizez ca ma voi duce cu Mutantul (HDJ 80) de capul meu Respect p.s. voi revenii cu poze, saptamana viitoare cu traseul ce-l voi face Frumoasa zona! Am fost acum ceva timp acolo pe vl.Cernei,dar nu cu o masina de teren. Dc ai ajuns sa pui ceva poze dc ai facut-pe timpul verii e fain,nu stiu cum e iarna- Cu bine! :hi bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Re: Harti trasee zona Herculane-Valea Cernei Stiu ca a trecut ceva vreme de la ultimele postari, dar imi incerc norocul. Va rog, daca aveti ceva harti cu zona aceea as fi si eu interesat. @Bestia: ai facut traseul respectiv pana la urma? ma poti ajuta cu ceva harta/indicatii mai detaliate? "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate