Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Inaltare Niva

rd_adi

Postări Recomandate

Re: Inaltare Niva

Diferenta in teren este colosala :ca

Sunt curios ce diferenta de performanta ai simtit in teren dupa inaltare:jp1

S-ar putea ca flexarile sa fie putin mai mari, dar s-a modificat putin si centrul de greutate.

Acum s-a facut loc pentru roti cu profil mai agresiv, abia dupa montarea acestora o sa simti diferenta (dupa parerea mea).

Arata bine rusoaica, @khumall a studiat si experimentat aceste modificari la Niva, felicitari pt munca depusa, si pentru produsul final!:br

Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@dmx multumesc pentru aprecieri ,colega:x!

Tot timpul:br

Poate te prind si eu prin MM odata sa vezi ce am facut si eu la rusoaica mea si poate mai imbunatatim ceva.:h5

Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască!
Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...

Am o nedumerire in privinta duritatii arcurilor. Masina mea are 7 ani. Este posibil sa se fi "muiat" in atata timp?. Masina asta a facut parte dintr-un lot cu care Lada s-a "relansat" in ro. Ii spuneau Lada Niva City. Oare este posibil sa fi venit din fabrica mai moale la arcuri ? Ideea e ca vreau arcuri mai dure si cer o parere. Mi-e teama ca voi cumpara arcuri noi tot de niva si se vor dovedi la fel de moi. Oare sunt alternative de la alti producatori ?

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Am doua lada niva una din 1992 si una din 2002. ..cea din 1992 este mult mai inalta (ma refer la distanta de la sol pana la puntea fata ) avand totusi aceleasi anvelope. stiti de ce e diferenta asta? as dori s-o inalt pe cea din 2002 ca e urata si e prea joasa.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Arcurile montate pe Niva, modelele mai vechi, erau mai dure, din cauza asta si tasarea lor in timp foarte redusa. Modele mai noi au arcuri ceva mai flexibile, s-a pus accent pe confort. Eu am schimbat arcurile originale, cele moi cu unele mai tari, tot de Niva si am montat si inaltatoarele acelea din cauciuc, inaltatoare pe care "din greseala" le-am achizitionat de la Feofor din Obor. Consecinta, dupa aproximativ doua saptamini, din cauza arcurilor dure si a inaltatoarelor de foarte proasta calitate, acestea au fost "presate" in interiorul arcului. Practic, talerul acela de cauciuc pe care arcul a sprijinit pe inaltator s-a deformat si impreuna cu cauciucul a intrat in interiorul arcului. Diferenta intre cele doua tipuri de arcuri se simte, suspensia devenind mai rigida.

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

vreau sa o inalt cu bucsile de teflon ce se pun in capul arcurilor , au cam 3 cm , ce ziceti sa mai pun distantiere sub pivoti ?,la bucsi trebuie sa le fac si miez metalic de ghidaj? foloseste cineva?

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

Teflonul este mai bun de cit cauciucul , rezista mai bine !Eu am facut la bucsa un inel din teava si l-am presat in inel . Daca ai nevoie de potcoave pentru inaltator de pivot suna-ma si iti trimit .

Link spre comentariu

• 7 ani mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare