sacalu Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 [youtube:1cg6xtpd] [/youtube:1cg6xtpd] E de pe dou?j'doi a un?pea . Am plecat din Piatra-Neam? spre Lacul Cuiejdel. Enjoy watching it! :) lost in woods Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Ati vazut filmul asta de la Piatra-Neam?? Felictari pt iesire si montaj! Super! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Ati vazut filmul asta de la Piatra-Neam?? Bravo baietii!..si mosulica super tare :ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Ati vazut filmul asta de la Piatra-Neam?? foarte tare iesire,felicitari :1 suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Ati vazut filmul asta de la Piatra-Neam?? Suuper filmuletul ! Felicitari ! Are dreptate mosulica :grin: "nu sunteti normali" :ha: ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Dragosh Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Re: Ati vazut filmul asta de la Piatra-Neam?? Unde ai tras chiulu pe 29 , Sacalule? Am facut o iesire cu Paul si cu Silviu si am fost singurul copilot la 2 masini. :bannana Ce e drept nici nu a prea a fost nevoie de troliu dar nici poze nu am apucat sa fac in ritmul cum s-a mers(de parca eram la concurs), abia abia am scos de un montaj video pe care tre sa`l urc pe yutube. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Re: Ati vazut filmul asta de la Piatra-Neam?? Felicitarti pt. iesire! :1 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Re: Ati vazut filmul asta de la Piatra-Neam?? ......intr-adevar.......distractia e la PIATRA.... :grin: :1 ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Re: Ati vazut filmul asta de la Piatra-Neam?? jos palaria pentru voi :1 Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Re: Ati vazut filmul asta de la Piatra-Neam?? superb,felicitari Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Re: Ati vazut filmul asta de la Piatra-Neam?? :hi :bravo :1 Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Ati vazut filmul asta de la Piatra-Neam?? Frumos! Peisajele,decorul si acaretele de nota 10! :1 Da ce ia-ti facut frate la mosulica de l-ati pus in cur si se inchina :ha: :ha: :ha: Bestial! bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Ati vazut filmul asta de la Piatra-Neam?? Bravo baieti ! Va doresc la cat mai multe iesiri de genul acesta, inca odata , felicitari. :bravo Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Ati vazut filmul asta de la Piatra-Neam?? Frumos! Peisajele,decorul si acaretele de nota 10! :1 Da ce ia-ti facut frate la mosulica de l-ati pus in cur si se inchina :ha: :ha: :ha: Bestial! Mosulica ne vazuse de jos cand am plecat si era curios pana unde putem merge ,, ca pe aici nu poate trece nici o masina'' da saracu a decretat ,, nu sunteti normali'' ca am trecut . E drept ca piesele dintre volan si scaunul din stanga sunt putin ,,defecte'' si nu au toate tiglele pe casa , dar ce conteaza, daca distractia e maxima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Ati vazut filmul asta de la Piatra-Neam?? Super iesirea! Felcitari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vladut Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Ati vazut filmul asta de la Piatra-Neam?? foarte tare tataia ... felicitari pt. iesire ... la un moment dat am reusit sa smulg reactia aia de la un TAF-ist :tr in timp ce pilotam un samurai ceea ce mi s-a parut un compliment extraordinar :twisted: Mesaj pt. straini: Daca vine sfarsitul lumii, haideti in Romania ca noi suntem cu 100 de ani in urma.:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Ati vazut filmul asta de la Piatra-Neam?? Frumos! Peisajele,decorul si acaretele de nota 10! :1 Da ce ia-ti facut frate la mosulica de l-ati pus in cur si se inchina :ha: :ha: :ha: Bestial! Mosulica ne vazuse de jos cand am plecat si era curios pana unde putem merge ,, ca pe aici nu poate trece nici o masina'' da saracu a decretat ,, nu sunteti normali'' ca am trecut . E drept ca piesele dintre volan si scaunul din stanga sunt putin ,,defecte'' si nu au toate tiglele pe casa , dar ce conteaza, daca distractia e maxima :ha: :ha: :ha: Trebuia sa-l bagati intr-o masina copilot! :banana Il legati cu centura,ii puneati o lumanare in mana si......"taicule pana aici ti-a fost" :ha: :ha: Brava voua! :hi bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sacalu Postat Decembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Ati vazut filmul asta de la Piatra-Neam?? Buna ideea, dar , daca incepea sa-i placa?Puteam pati precum canibalii care au prins un romin si cind au vrut sa-l faca ciorba au fost avertizati de alti tovarasi : ''Aveti grija ca asta iar va maninca toti cartofii daca-l zvirliti in cazan''! :) lost in woods Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Ati vazut filmul asta de la Piatra-Neam?? :ha: :ha: :ha: :ha: :1 Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate