Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ati vazut filmul asta de la Piatra-Neam??

sacalu

Postări Recomandate

Re: Ati vazut filmul asta de la Piatra-Neam??

Suuper filmuletul ! Felicitari !

Are dreptate mosulica :grin: "nu sunteti normali" :ha:

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

l_J.T\_l__l---[]lllllll[]

(o)))____(o)))-o-)))

Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Dragosh

Unde ai tras chiulu pe 29 , Sacalule? Am facut o iesire cu Paul si cu Silviu si am fost singurul copilot la 2 masini. :bannana Ce e drept nici nu a prea a fost nevoie de troliu dar nici poze nu am apucat sa fac in ritmul cum s-a mers(de parca eram la concurs), abia abia am scos de un montaj video pe care tre sa`l urc pe yutube.

Link spre comentariu

Bravo baieti !

Va doresc la cat mai multe iesiri de genul acesta, inca odata , felicitari. :bravo

Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare !

------------------------------------------------

Link spre comentariu

Frumos!

Peisajele,decorul si acaretele de nota 10! :1

Da ce ia-ti facut frate la mosulica de l-ati pus in cur si se inchina :ha: :ha: :ha:

Bestial!

Mosulica ne vazuse de jos cand am plecat si era curios pana unde putem merge ,, ca pe aici nu poate trece nici o masina''

da saracu a decretat ,, nu sunteti normali'' ca am trecut . E drept ca piesele dintre volan si scaunul din stanga sunt putin ,,defecte'' si nu au toate tiglele pe casa , dar ce conteaza, daca distractia e maxima

Link spre comentariu

foarte tare tataia ... felicitari pt. iesire ... la un moment dat am reusit sa smulg reactia aia de la un TAF-ist :tr in timp ce pilotam un samurai ceea ce mi s-a parut un compliment extraordinar :twisted:

Mesaj pt. straini:

Daca vine sfarsitul lumii, haideti in Romania ca noi suntem cu 100 de ani in urma.:uameni

Link spre comentariu

Frumos!

Peisajele,decorul si acaretele de nota 10! :1

Da ce ia-ti facut frate la mosulica de l-ati pus in cur si se inchina :ha: :ha: :ha:

Bestial!

Mosulica ne vazuse de jos cand am plecat si era curios pana unde putem merge ,, ca pe aici nu poate trece nici o masina''

da saracu a decretat ,, nu sunteti normali'' ca am trecut . E drept ca piesele dintre volan si scaunul din stanga sunt putin ,,defecte'' si nu au toate tiglele pe casa , dar ce conteaza, daca distractia e maxima

:ha: :ha: :ha:

Trebuia sa-l bagati intr-o masina copilot! :banana

Il legati cu centura,ii puneati o lumanare in mana si......"taicule pana aici ti-a fost" :ha: :ha:

Brava voua! :hi

bau bau
Link spre comentariu

Buna ideea, dar , daca incepea sa-i placa?Puteam pati precum canibalii care au prins un romin si cind au vrut sa-l faca ciorba au fost avertizati de alti tovarasi : ''Aveti grija ca asta iar va maninca toti cartofii daca-l zvirliti in cazan''!

:) lost in woods
Link spre comentariu

:ha: :ha: :ha: :ha:

:1

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare