Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un Samurai de care m-am indragostit

cristibuzatu

Postări Recomandate

Salut !

Nu ca as fi vre-un laudaros, sau ca as tine neaparat la am prezenta masina pe toate forumurile, dar de un an sunt in posesia unui Samurai, care va pot spune, ma facut sa am sentimente fata de...o masina.

Povestea incepe asa. Acum vreo 2 ani de zile, actualul meu cumnat incepe sa imi povesteasca de o masina de care a auzit el, ca cica vezi doamne ar face ravagii pe munte si pe deasupra mai e si ieftinache. Si ca se cheama SAMURAI. Timp de vreo 3 - 4 luni nu am putut decat sa fac misto de el si de iluziile lui. Pe atunci eram pasionat doar de TDI. Ma rog... Insa de curiozitate, am deschis Youtub-ul, sa vad "ce e de capul masinii". Am fost nu surprins...ci foarte surprins. Si trot uitanduma pe net...a inceput sa imi devina chiar simpatica masina.

Au trecut 3 luni si am cedat curiozitatii...Am plecat la Brasov, probabil multi dintre voi stiti destinatia...Stanciu Gabor. Omul de treaba as zice. Ne-a facut un demo la ce poate masnia, dar din pacate...nu ne-am inteles la pret.

Asa am inceput cautarile pe mobile.de Dupa inca vreo luna de cautari, apare ceea ce imi doream. Un Sami negru, decapotabil :) ( ii ziceam eu pe atunci ). Putina rugina, ceva ce am zis eu, ca o sa fie usor de reparat. Mi-am sunat o cunostinta de la Zalau, care a doua zi a plecat spre Germania.

Dupa 5 zile coletul a fost livrat.

Din pacate, rugina nu era doar de suprafata...ci in adancime. Sincer va spun...dezamagirea ma cam cuprins.

Mai jos cateva poze:

1_2.JPG.8e3705b1a6a11b8bbcce3dace2e3bce0.JPG

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Un Samurai de care m-am indragostit

Dar totusi am zis ca daca tot m-am bagat in treaba asta...sa o duc pana la capat. Asa ca dupa vreo luna de convingere si sacait la cap, l-am convins pe taicamiu sa ne apucam ( de fapt mai mult sa se apuce) sa renovam "micutul nipon". Si de aici a incepu distractia

Pentru inceput a inceput dezmembrarea

Mai jos imaginile descriu mult mai bine

Link spre comentariu

Iar de aici a inceput reconstructia. Din fericire, unchimiu de la Suceava, tinichigiu de meserie, a fost liber in acea perioada. Mai jos cateva poze. "Se jucau" cu o tabla de 2, pe la aripi, praguri, etc.

Link spre comentariu

Apoi am descoperit un chit-fibra de sticla, care a facut minuni. Micutul nipon, incepea sa prinda contur. In fiecare seara, cand terminam serviciul, treceam pe la "atelier" sa vad ce s-a mai intamplat cu el peste zi. Se intampla sa fie si 2 noaptea si taicamiu sa fie tot acolo....

51.thumb.jpg.b326bb9add29a57d1330b2277cb32cdd.jpg

Link spre comentariu

Pai vb de sentimente "soft" ,cand de fapt la tine e dragoste mare?? Vad ca ai "lucrat" mult la "relatia" dintre voi 2 (ajutat de taica`tu :grin: ) si sper sa te bucure mult timp de aici de mult inainte :h5

Ai grija de ea ca sa nu`ti ceara multi bani pt "machiaj" :x

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

:hi fara suparare, dar primul trasu prin padure ...... nu ai dreptul sa-l faci ..... dar cu siguranta tatal tau da

bravo :bravo bravo......... asa un tata sa tot ai

si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin:
Link spre comentariu

Vizitator soso-bum

ma bucur ca mai exista oameni care resusciteaza cate o masina buna

bravo.bravo .bravo

ai noroc mare cu meseriasii ,sunt mokka si constinciosi

ce fain era sa scoti in afara semiaripile spate acum .nu mai puneai overfendere

sa ne ti la curent cu poze

:1

Link spre comentariu

Dar cea mai mare problema a fost cu aripile din fata si cu overfenderele. Pur si simplu nu mai puteau fi reconditionate. Asa ca un prieten de al meu, a licitat pentru mine, 4 overfendere, in Anglia. Din pacate teapa....Degeaba am asteptat o luna, ca nu au venit. Si nici pana in ziua de azi nu am mai ajuns. Asa ca am data cateva telefoane. Si din vorba in vorba am ajuns langa "atelierele harniciei", acolo unde vestitul lucrator in fibra de sticla ma ajutat cu 4 bucati, date jos de pe un alt Sami.

In schimb, aripile au trebuit comandate tocmai in... Taiwan !!!

Link spre comentariu

Si vopsitul....Negru pe comanda...."ODG (asta e codul si parca mai erau niste cifre) - Black Saturn" Un negru cu perle mici in culoare. A fost preferinta lu taicamiu. A zis ca nu a muncit atat ca sa nu ii dea culoarea specificata pe sasiu. Pozele nu au o calitate foarte buna. Vizibilitate scazuta, din cauza vaporilor.

Link spre comentariu

Din pacate, nu am poze cu sablarea rotilor. Sunt facute tot de taicamiu...caruia apropo eu ii zic "Taticu" :)...insa am sa caut sa ii fac zile astea o poza la masina. Dar cred ca va puteti da seama din poza de mai jos. Nu luati in seama insa pozitia indecenta a celor 3 baieti. :P

Link spre comentariu

nu merge sa postez poza...eee...revin mai incolo.

De mentionat insa un aspect....In prima lui excursie ( Obarsia Lotrului - Ranca ), micul nipon nu a fost singur ci insotit de confratii lui. Daca va mai aduceti aminte, cumnatul de care va ziceam la inceputul topicului, si-a luat si el un Sami. Iar un alt cumnat...in devenire, nu s-a putut abtine nici el, asa ca am fost 3.

Link spre comentariu

deci chiar foarte fain ma bucur pentru tine ca ai reusit sal aduci in stadiul in care este ..si ca este din nou practicabil si eu ma chinui cu un samurai...numa ca eu l-am facut bucati pe al meu.....:D...poate o sa vin si eu cu niste poze care le-am mai facut pe parcurs...oricum succes incontinuare...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare