Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un Samurai de care m-am indragostit

cristibuzatu

Postări Recomandate

Re: Un Samurai de care m-am indragostit

Am reusit sa ajungem pana la drumul forestier. De acolo doar vreo 10 minute am mers pe drum ca iarasi am gasit un traseu care dadea mai pe deadreptul in Apuseni. Iarasi noroi, pamant moale, etc. Cele 2 Samuraie au reusit sa urce. Nu zic, foarte usor, dar chiar am fost surprins cand Toyota s-a ancorat si ea. Probabil, toate sistemele antiderapaj au ajutato destul de mult.

Dupa o ciorba de fasole, am mai tras o fuga pe la Pestera lui Ionele, i-am muiat rotile lui Sami in Aries si am experimentat probabil cea mai extrema excursie pe drumul de TAF de care va ziceam la inceput. Din pacate de aici nu am poze, caci nu ne-am luat nici un aparat cu noi L. Si doar Samuraiele au putut sa treace pe acolo. Va pot zice doar ca era sa ne rasturnam o data, ca am urcat pe niste coclauri unde doar vacile mai urcau, si ca de sus din varful dealului am coborat, cred ca 1 km pe un torent de adevaratelea. Plin de piatra, destul de lat 2-3m, si foarte abrupt. Chiar am avut noroc ca torentul a dat intr-un drum forestier, altfel cu siguranta nu mai reuseam sa urcam inapoi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Marti ne-am intors. In total 1400 km. Si stiti ce mi s-a parut cel mai ciudat? Ca dupa ce saraca masina a indurat toata chinuiala la care a fost supusa, a functionat impecabil la intoarcere. Fara geometrie stricata, fara roti strambe, etc.

Masina asta chiar m-a dat peste cap. Nu ai cum sa nu te atasezi de asa ceva.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

In sfarsit am reusit de mi-am achizitionat cauciucurile de care avea atata nevoie Samuraiul.:banana

Sper ca de acum incolo acestea sa mai preia din chinurile la care a fost supus pana acum. Isa Turbo 195 / 80 / R 15.

Deasemenea sper sa fi facut o alegere buna. Cei care au asa ceva pe masina si au avut ceva experiente cu ele v-as fi recunascator.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare