Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un Samurai de care m-am indragostit

cristibuzatu

Postări Recomandate

Re: Un Samurai de care m-am indragostit

felicitari domnu , ceva de apreciat ....dar suspensii , cauceoace , reductii ... admisie , evacuare ... nimik , nimik ...

hai zi-ne si noua .. :bravo :bravo :bravo :bravo

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Super! Felicitari!

Si pe mine ma asteapta o operatiune din asta.

Soso, poti detalia te rog fraza de mai jos? Eventual ceva imagini.

ce fain era sa scoti in afara semiaripile spate acum .nu mai puneai overfendere

:1

Link spre comentariu

Vizitator soso-bum

pai era usor cand au schimbat semiaripa spate sa o lase mai bombata tabla si era gata overfenderu din tabla

deci daca ai ceva rugina la semiaripi si o duci la tinichigiu poate sati faca degajarea din tabla care este mult mai rezistenta,si daca ai si un artist in fibra de sticla iese o minune e lucrare :x

Link spre comentariu

:1

Ai facut o alegere buna daca vrei sa folosesti masina pentru off-road. Nu exista ceva mai bun la bani putini.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Salutare !!!

A trecut mult timp de cand nu am mai postat cate ceva....

De astazi, promit ca o sa o fac mai des.

Asadar, incepusem sa povestesc un pic de ce excursii a facut dupa

reconditionare, Samuraiul.

Link spre comentariu

Pe 1 MAi, vrem sa plecam, undeva pe langa Muntele Rosu.

Speram sa gasim ceva locuri frumoase.

Pentru doritori, ne vedem pe acolo.

Pana atunci sper sa pot muta proiectoarele ( pe care intre timp le-am dat jos ) undeva la jumatatea masinii, ca sa nu mai bata lumina si in capota.

Si eventual sa montez si niste bari pe lateral si in spatele masinii.

Cat despre cauciucuri, undeva la sfarsitul lui mai.

In schimb, daca aveti recomandari nu foarte scumpe, astept... Cu multumiri anticipate.

Link spre comentariu

Salut! Acum am citit toata povestea samuraiului tau. Felicitari pentru poriect

Am vazut din poze ca nu ai menajat-o deloc.:br Multi dupa un efort mare de reconditionare sunt mai rezervati cu cataratu si inoroierile. Dar nu ai de gand sa o modifici mai tare petru un off road mai extrem. Nu stiu ce cauciucuri ai dar nu par sa fie cine stie ce, pe la suspensii de asemenea nu am remarcat sa fi umblat.Am auzit ca se rup arcurile originale destul de usor la solicitari de genu ce ai facut. Iar senzatiile dupa modificari nu se compara.

Poate ajungi si pe la Cluj la o mica expeditie. Numai bine

Peter,

Samurai '97 pt nebunii

Skoda fabia '03 pt restu'

Link spre comentariu

Sa stii ca nu prea am menajat-o. Am facut multe lucruri, care pentru o echipare stoc, asa cum e ea acum, mi se par "realizari". De cateva ori era sa se rastoarne, de n ori a ramas cu o roata, sau doua in aer. Tot de atatea ori am impins la ea ca se se urneasca din cine stie ce "coclau".

S-a muncit mult la ea. Dar si placerea de a o conduce si bucuria exlpoatarii unor peisaje frumoase, este mare.

P.S.: Foarte probabil pe 21 mai ne ducem in Apuseni, asa ca mi-ar facea placere sa ne intalnim.

Link spre comentariu

Ieri seara am scos Soft Top-ul de la conservare. Vreau sa il montez din nou pe masina, insa am o problema. Undeva, in septembrie anul trecut, un tip care bause cam mult, a crezut ca a gasit locul ideal pentru "odihna" peste noapte. Asa ca in loc sa deschida fermoarul, a gasit cu cale sa taie geamul de plastic, din spate.

Cine ma ajuta si pe mine, va rog, cu o sursa, de unde sa cumpar un plastic nou ?

Insa nu as prefera un pexiglas din acela gros si rigid ci ceva asemanator cu ce era pe masina.

Link spre comentariu

Cu un pic de ajutor, am ajuns sa gasesc o firma care produce si comercializeaza, exact ce cautam: material pentru geamuri softop ( de diferite grosimi ) cat si material pentru fabricarea unuia, pentru cine are rabdare.

Pentru detalii, vapot ajuta.

Mai jos, am postat cateva poze cu refacerea geamului spate. Nu sunt foarte clare, au fost facute cu telefonul.

Link spre comentariu

Asa cum spuneam zilele trecute, de 1 Mai muncitoresc am traso fuga pana la Muntele Rosu. Ne-am simtit bine, si noi....si Samuraiele. Am facut si cateva poze. Pana sa ajungem acolo, in benzinaria Rompetrol, din Ploiesti, ne-am intalnit ( din intamplare ) cu alti 3 colegi de breasla. Fiecare cu drumul lui.....

Link spre comentariu

Din pacate, din cauza crengilor din padure ( dar si asa fiind destul de uzata) toba finala s-a retezat. Asa ca acum sunt in cautare de o solutie. Sfaturi si solutii sunt bine primite.

Link spre comentariu

La Unix au undeva pe la 320 RON toba finala.Daca mai ai innadiri sau modificari pe traseul esapamentului, cel mai simplu este sa te duci la un centru de reparat tobe( e plin de ele pe Soseaua Colentina sau pe la Mihai Bravu) si scapi pina in 300 Ron cu tot cu montaj.Dar trebuie sa te tocmesti cu ei.Si mai exista o firma in Brasov care face tobe de esapament(nu-mi vine in minte acum numele) si poti comanda de la ei.

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Vinerea trecuta pe 21.05 am plecat, asa cum planuisem de ceva vreme, in Apuseni, un loc despre care auzisem ca ofera peisaje pe cat de frumoase, pe atat de spectaculoase. Gasca era formata. 2 Samuraie, care s-au cam imprietenit intre ele deja si…..Octavia lui Razvan. Am tot sperat saptamana premergatoare, ca aceasta Octavie sa fie inlocuita cu ceva 4x4, atsfel incat sa fim 3. Stiti si voi, cu cat mai multi, cu atat mai bine… si mai frumos.

Si ne-a fost rasplatita asteptarea, caci pe autostrada, acolo unde ne-am intalnit, Razvan mi-a facut cu mana dintr-o Toyota Hilux, verde de padurar. Si-o cumparase din martie, dar a tot mesterit la ea. A tacut malc. Inceputul suna perfect, chiar daca ploaia nu contenea. Pe la Pitesti totusi, a incetat, iar vremea devenea tot mai frumoasa.

Dupa aproximativ 8 ore am ajuns in Arieseni. Era 2 noaptea, asa ca desi repozitionasem proiectoarele pe Sami, nu am putut vedea ceva de prin imprejurimi.

De dimineata altceva…totul inverzit, muntii cadeau pe noi, Ariesul curgea zgomotos la vale. Si am inceput….

Sambata: Excursie de acomodare pana la Scarisoara, dupa care ne-am afundat intr-o padure. Panta abrupta, loc ingust, tufisuri multe….chiar a fost la limita. Hiluxul, din pacate nu a putut sa ne insoteasca pana sus. Era mult prea lung si lat si inalt….si MARE.:)). In schimb cele 2 Samuraie, au urcat saracele, parca si ele asteptasera de mult excursia asta.

Link spre comentariu

Duminica. Am tras o fuga pana la Pesterea Ursilor. Recomand sa treceti pe acolo, daca sunteti in drum sau prin zona.

Luni. Cea mai lunga zi… A fost probabil pentru toate cele 3 masini, si pentru noi cei care le-am chinuit, una dintre cele mai frumose experiente.

Am apucato pe un drum pietruit spre Cetatile Ponorului. Incet, incet drumul s-a transformat in drum forestier, ca pana la urma sa se infunde. Un pic dezamagiti, dar am gasit bresa. Direct prin padure si namol, pana sus pe platou. Surprinzator, pentru cele 2 tone ale sale si Hiluxul s-a descurcat chiar foarte bine. Sus, priveliste superba. Doar niste oi de la o stana si niste cai probabil tot ai aceluias cioban, erau singurele vietati. Ne-am continuat drumul pana cand efectiv, nu am mai avut pe unde sa trecem.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare