Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire 6-12-2009 Piatra Neamt

FlorinGhimis

Postări Recomandate

Re: Iesire 6-12-2009 Piatra Neamt

foto de la iesirea de astazi.

Participanti Sacalu cu Daniel , eu cu Marius , Paul fara copilot ca el are blocanti :grin: si Dac cu al sau copilot ei fiind la prima iesire impreuna cu noi .

Dac , felicitari pentru felul in care ai stapanit samuraiul cel incapatanat

Traseul a fost mai mult de relaxare .

Nu am facut multe foto insa promitem ca revenim cu un scurt filmulet cand va fi gata . Asa se intampla cand fotograful oficial trage chiulul .

Pana atunci cateva foto

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Florine,

Trebuie sa va multumesc pentru rabdarea de la inceput si ajutorul dat (asteptarea, intoarcerea) atit tie cit si Sacalului. Super iesirea si pentru mine foarte reusita , desi dimineata nu se arata asa. Sper sa fie doar inceputul in ale colindatului prin muntii Neamtului!

Cit mai aproape de imposibil !
Link spre comentariu

Salutare!

Frumos traseu...peisaje nemaipomenite,piloti priceputi si bineinteles copiloti muncitori si ascultatori. :1

Felicitari lui Romeo pentru dorinta foarte mare de a participa la aceasta plimbare!

Astept cu nerabdare o noua iesire..asta daca nu uitati sa ma luati si pe mine :grin:

Link spre comentariu

Multumiri Marius!

Eu deja ma gindesc la urmatoarea. Samurachele e deja la verificat. schimbam ceva consumabile, bineinteles, reglam putin - nitel carburatorul si ne pregatim de imbarcare.

Link spre comentariu

Am reusit sa-i schimb arcurile rupte! Nu e pacat sa nu le pun la incercare!? :grin:

Si am descoperit ca si carburatorul merge bine.... dupa o vreme... :bannana

Oricum, contagioasa treaba!?

Link spre comentariu

Haideti cu filmuletul ca mi-e dor sa vad samuraiul in actiune...

Dac, vad ca te-ai molipsit rau de tot, de abia astepti urmatoarea iesire, nu?? :grin:

Vine si filmuletul . Am tot fost plecat prin tara saptamana acesta si nu am avut timp de el

Da de ce nu faceti un salt , ca de la Onesti nu e mult. Si pe viu e mai tare dacat in film

Link spre comentariu

Salutare!

Lasa Dac ca am vazut ca dupa ce umbli un pic la carburator zboara masina...oricum felicitari pentru iesire,si pentru dorinta de a participa la cate o plimbare prin munti Neamtului :1

Abia astept pozele si filmuletul de la iesirea din 13 12 2009,iar legat de data de 13 se pare ca a fost un pic cu ghinion,Dac a fost nevoit sa plece(problema personala)iar noi ne-am luptat cu niste ravene cam alunecoase...oricum se vor vedea mai multe in filmulet.

Felicitari din nou pilotilor :1 :1 :1 care au dat iarasi dovada de maiestrie...bineinteles nici copiloti nu s-au facut de rusine :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare