FlorinGhimis Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Maine duminica 6-12-2009 facem o iesire pe langa Piatra Neamt Loc de intalnire cafeneaua Costarica ora 8 .00 Traseul va fi hotatarat la cafea . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Iesire 6-12-2009 Piatra Neamt sa faceti poze si sa ne aratati si noua frumusetile de pe acolo :h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Iesire 6-12-2009 Piatra Neamt foto de la iesirea de astazi. Participanti Sacalu cu Daniel , eu cu Marius , Paul fara copilot ca el are blocanti :grin: si Dac cu al sau copilot ei fiind la prima iesire impreuna cu noi . Dac , felicitari pentru felul in care ai stapanit samuraiul cel incapatanat Traseul a fost mai mult de relaxare . Nu am facut multe foto insa promitem ca revenim cu un scurt filmulet cand va fi gata . Asa se intampla cand fotograful oficial trage chiulul . Pana atunci cateva foto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Iesire 6-12-2009 Piatra Neamt si ultimele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Iesire 6-12-2009 Piatra Neamt :bravo frumos dar cam putine poze :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Iesire 6-12-2009 Piatra Neamt Sa vina filmuuuul!!! Cam frig, bag sama! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Iesire 6-12-2009 Piatra Neamt Florine, Trebuie sa va multumesc pentru rabdarea de la inceput si ajutorul dat (asteptarea, intoarcerea) atit tie cit si Sacalului. Super iesirea si pentru mine foarte reusita , desi dimineata nu se arata asa. Sper sa fie doar inceputul in ale colindatului prin muntii Neamtului! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Iesire 6-12-2009 Piatra Neamt Abia astept filmul! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: Iesire 6-12-2009 Piatra Neamt Danieeel, Ce zici, vedem si noi ceva miscare?! :ca Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: Iesire 6-12-2009 Piatra Neamt Salutare! Frumos traseu...peisaje nemaipomenite,piloti priceputi si bineinteles copiloti muncitori si ascultatori. :1 Felicitari lui Romeo pentru dorinta foarte mare de a participa la aceasta plimbare! Astept cu nerabdare o noua iesire..asta daca nu uitati sa ma luati si pe mine :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: Iesire 6-12-2009 Piatra Neamt Multumiri Marius! Eu deja ma gindesc la urmatoarea. Samurachele e deja la verificat. schimbam ceva consumabile, bineinteles, reglam putin - nitel carburatorul si ne pregatim de imbarcare. Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: Iesire 6-12-2009 Piatra Neamt Duminica se anunta ceva! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Decembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Iesire 6-12-2009 Piatra Neamt Normal, dimineata la ora 8 la Cafeneaua Costarica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Iesire 6-12-2009 Piatra Neamt Fara zahar! :wink: Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Iesire 6-12-2009 Piatra Neamt Haideti cu filmuletul ca mi-e dor sa vad samuraiul in actiune... Dac, vad ca te-ai molipsit rau de tot, de abia astepti urmatoarea iesire, nu?? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Iesire 6-12-2009 Piatra Neamt Sa nu uitati aparatele foto! Se prevad peisaje cu zapada,si ravene alunecoase! :grin: ...va rog sa aveti grija de copiloti ca e cam frig afara. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Iesire 6-12-2009 Piatra Neamt Am reusit sa-i schimb arcurile rupte! Nu e pacat sa nu le pun la incercare!? :grin: Si am descoperit ca si carburatorul merge bine.... dupa o vreme... :bannana Oricum, contagioasa treaba!? Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Decembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Iesire 6-12-2009 Piatra Neamt Haideti cu filmuletul ca mi-e dor sa vad samuraiul in actiune... Dac, vad ca te-ai molipsit rau de tot, de abia astepti urmatoarea iesire, nu?? :grin: Vine si filmuletul . Am tot fost plecat prin tara saptamana acesta si nu am avut timp de el Da de ce nu faceti un salt , ca de la Onesti nu e mult. Si pe viu e mai tare dacat in film Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Iesire 6-12-2009 Piatra Neamt Treaba cu carbuaratorul ramine deschisa! :ha: trebuie sa ma invat sa-l pregatesc in teren. incalzirea! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Iesire 6-12-2009 Piatra Neamt Salutare! Lasa Dac ca am vazut ca dupa ce umbli un pic la carburator zboara masina...oricum felicitari pentru iesire,si pentru dorinta de a participa la cate o plimbare prin munti Neamtului :1 Abia astept pozele si filmuletul de la iesirea din 13 12 2009,iar legat de data de 13 se pare ca a fost un pic cu ghinion,Dac a fost nevoit sa plece(problema personala)iar noi ne-am luptat cu niste ravene cam alunecoase...oricum se vor vedea mai multe in filmulet. Felicitari din nou pilotilor :1 :1 :1 care au dat iarasi dovada de maiestrie...bineinteles nici copiloti nu s-au facut de rusine :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Iesire 6-12-2009 Piatra Neamt Totusi, ceva filmulet mai prindem sa vedem anul asta? :grin: Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate