Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Verificare amortizor directie Y61

maiden

Postări Recomandate

Salutare,

Cum vad daca amortizorul de pe directie trebuie schimbat!?!? Il desfac si-l probez la mana?! Se simte-o oarecare tzopaiala pe dreapta, uneori, la denivelari mai mari, luate in viteza..... Specific cum ca amortizoarele fatza, au fost schimbate. Ceva de la Kayaba, cu gaz am pus....

EU dau vina pe el, voi!??!

Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Verificare amortizor directie Y61

bine ai revenit ...!!!! :hi

amortizorul dat jos treb sa mearga f greu la mana ...tras-impins ....e conceput sa functioneze la orizontala ....asa il si probezi ... daca e bleg ..e dus ...clar ... alta cauza ar fi roata dezechilibrata , janta stramba sau deformata guma stramba sau deformata .... asta poti verifica la vulcanizare ...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Merci Lucica! Cu rotile o sa vad cum spui tu, la vulcanizare, cand o s-o incaltz cu shoshoni noi! Pana una alta, ma ocup de mici verificari.

Link spre comentariu

A...si ca sa continui ideea, tzopaiala am impresia ca vine de la denivelari, adica ceva in genul amortizorului uzat...sau ca sa fiu ma explicit, ca si cum cauciucul ar fi umflat cu mult peste caracteristicile tehnice....sau e doar o impresie ca tzopaie!?!? :cn

Sa arunc o privire la bara stabilizatoare!? Mecanismul "stabi ON/OFF" la asta se refera, la cuplarea sau decuplarea barei stabilizatoare?! Unde gasesc acest mecanism!? Niste poze exemplificative gasesc pe undeva?! La examinarea generala, n-am gasit nimic care sa para a fi in neregula....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare