Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Navigatie camioane

Dan Cilan

Postări Recomandate

Mi-au furat ieri GPS-ul din parbriz la Pitesti. :sr , tocmai ma obisnuisem cu iGo2008.

Deoarece am nevoie urgent de un GPS , revin cu o intrebare pusa intr-un alt topic : exista vreun GPS unde in meniu sa aiba optiunea de a selecta camion ( truck ) ? La iGo 2008 exista printre altele ( pieton , bicicleta ) doar Bus ! Dar busul are voie prin centrul orasului iar eu cu peste 7,5 tone nu am voie....Mi-ar fi de un real folos , sa stiu ce sa cumpar ! Please help !

0745634366
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Help !

Nu de GPS depinde daca poti selecta dorinta ta, ci de programul de navigatie pe care-l folosesti.

Cred ca tot IGO ti-ar fi cel mai util, chiar daca nu stie sa te duca in orase pe ruta de camioane.

S-ar putea ca la o editie urmatoare sa poata face si asta. Depinde cate semnale primesc de la utilizatori.

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Si chiar asa GPs-ul poate gresi pentru ca nu cunoaste limitarile de greutate din traseu..Eu ma uit dupa indicatoare si intreb colegii Tir-isti pentru ca la noi se schimba regulile de circulatie frecvent.Am avut in tara multe surprize neplacute cu GPS-ul.Nu ma las numai in baza lui.

Un MIO cu IGO 2006 pentru on-road si GARMIN pentru off-road.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Apropo , 2 intrebari.

Am vazut pe site-ul Garmin ca acest dispozitiv care stie rutele de camioane ( http://www.garmin.ro/produs.php?id=354& ... 6&cat_id=8 ) are un pret daca este fara RoAD 200X si are alt pret cu acesta preinstalat. Intrebarea este : daca iau dispozitivul fara RoAD 200X , se poate pune ulterior de "baietii " care se pricep ?

Ce PDA ( fara telefon ) recomandati ca sa pot pune iGo 2008 pe el ?

0745634366
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare