Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

POZE - concursul off-road organizat in Covasna si Zagon

Postări Recomandate

• Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: POZE - concursul off-road organizat in Covasna si Zagon

Domnu Sasu,

Ma iertati ca intervin ...ma uit pe lista dvs la auto: numai persoane de etnie maghiara toti din zona Dvs.! A existat vreun criteriu special de inscriere? Sau e pur si simplu coincidenta? :p

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Echipajul de pe locul 2 la auto e integral UK, in rest vad si un Moraru Cosmin si un... Unver Muharrem.

Foarte faine pozele, imi place teribil magaoaia aia cu caroserie de turism... BMW parca :)

Samurai incepator
Link spre comentariu

Iertati-ma dar trebuie sa va corectez! La clasa auto, pe locul 2 s-au clasat englezi,iar pe locul 3 un echipaj mixt. :p

Domnu Sasu,

Ma iertati ca intervin ...ma uit pe lista dvs la auto: numai persoane de etnie maghiara toti din zona Dvs.! A existat vreun criteriu special de inscriere? Sau e pur si simplu coincidenta? :p

Link spre comentariu

Eu am auzit ca traseul este unul destul de frumos , poate ca se adunau mai multi oameni, faza cu cei de etnie maghiara nu stiu, dar problema este ca sau defasurat 2 concursuri in aceasi perioada, oricum oricat de frumos ar fi fost cel de la poiana sarata a fost mult mai profesional si mai bine organizat. In rest,poate la anu se desfasoara separat si reuseste toata lumea sa mearga la amandoua.:) :h5 :P

Just Love Nature , Love 4x4

[/color][/size][/b][/color]

[/size]

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare