sasuaugustin Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: POZE - concursul off-road organizat in Covasna si Zagon ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sasuaugustin Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: POZE - concursul off-road organizat in Covasna si Zagon ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sasuaugustin Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: POZE - concursul off-road organizat in Covasna si Zagon ... Trial la finalul etapei ... si noi organizatorii jucam putin :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sasuaugustin Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: POZE - concursul off-road organizat in Covasna si Zagon Rezultate si inca cateva fotografii pe http://www.autocrono.ro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: POZE - concursul off-road organizat in Covasna si Zagon Domnu Sasu, Ma iertati ca intervin ...ma uit pe lista dvs la auto: numai persoane de etnie maghiara toti din zona Dvs.! A existat vreun criteriu special de inscriere? Sau e pur si simplu coincidenta? :p consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sasuaugustin Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: POZE - concursul off-road organizat in Covasna si Zagon Pus si simplu este o coincidenta. Dar cei cu atv si side-by-side au limba materna romana. Nu am avut criterii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: POZE - concursul off-road organizat in Covasna si Zagon Echipajul de pe locul 2 la auto e integral UK, in rest vad si un Moraru Cosmin si un... Unver Muharrem. Foarte faine pozele, imi place teribil magaoaia aia cu caroserie de turism... BMW parca :) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: POZE - concursul off-road organizat in Covasna si Zagon Mie imi seamana a AUDI 80, d-ala vechi..... :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: POZE - concursul off-road organizat in Covasna si Zagon Acum ca zici, vad ca posibil sa ai dreptate. Mie la prima vedere mi-a parut un BMW seria 3, model mai batraior. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: POZE - concursul off-road organizat in Covasna si Zagon L-am vazut o data ,e BMW 318, sasiul nu stiu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: POZE - concursul off-road organizat in Covasna si Zagon Iertati-ma dar trebuie sa va corectez! La clasa auto, pe locul 2 s-au clasat englezi,iar pe locul 3 un echipaj mixt. :p Domnu Sasu, Ma iertati ca intervin ...ma uit pe lista dvs la auto: numai persoane de etnie maghiara toti din zona Dvs.! A existat vreun criteriu special de inscriere? Sau e pur si simplu coincidenta? :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hodea4x4 Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: POZE - concursul off-road organizat in Covasna si Zagon Eu am auzit ca traseul este unul destul de frumos , poate ca se adunau mai multi oameni, faza cu cei de etnie maghiara nu stiu, dar problema este ca sau defasurat 2 concursuri in aceasi perioada, oricum oricat de frumos ar fi fost cel de la poiana sarata a fost mult mai profesional si mai bine organizat. In rest,poate la anu se desfasoara separat si reuseste toata lumea sa mearga la amandoua.:) :h5 :P Just Love Nature , Love 4x4 [/color][/size][/b][/color] [/size] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: POZE - concursul off-road organizat in Covasna si Zagon Acum ca zici, vad ca posibil sa ai dreptate. Mie la prima vedere mi-a parut un BMW seria 3, model mai batraior. Ai avut dreptate f_zoltan : e un BMW ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: POZE - concursul off-road organizat in Covasna si Zagon Unde e lista cu participantii ?? Nu vad :p PS : :1 :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sasuaugustin Postat Decembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: POZE - concursul off-road organizat in Covasna si Zagon Lista cu participanti este pe pagina www.autocrono.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: POZE - concursul off-road organizat in Covasna si Zagon Lista cu participanti este pe pagina http://www.autocrono.ro Senchiu :wink: :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate