Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Anulare EGR la Patrol Y61

didone

Postări Recomandate

asa cum spun mai sus am nevoie de un sfat la anularea EGR,pentru un nissan patrol y61,motor 3000cc

ceea ceam reusit pana acum se prezinta astfel:

-am desfacut egr , am curatat galeriile

-la demontare am gasit multa funingine,dar manual egr inchide si deschide,electronic pe tester este in parametrii

-cu toate astea masina nu trage,ar mai fi varianta de anulare a gazelor care vin de la toba nu cunosc termenul exact,am uitat sa spun ca am blocat egr pe deschis dar de unde masina nu scotea fum acum da din plin,stiu ca era un topic mai vechi dar nu-l mai gasesc in care se explica montarea unei placute dar intrebarea mea este, acele gaze ne arse care se intorceau in circuit sunt sub presiune ,afecteaza cumva anularea circuitului

multam anticipat :h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ajutor anulare EGR

asa cum spun mai sus am nevoie de un sfat la anularea EGR,pentru un nissan patrol y61,motor 3000cc

-la demontare am gasit multa funingine,dar manual egr inchide si deschide,electronic pe tester este in parametrii

-cu toate astea masina nu trage,ar mai fi varianta de anulare a gazelor care vin de la toba nu cunosc termenul exact,am uitat sa spun ca am blocat egr pe deschis dar de unde masina nu scotea fum acum da din plin,stiu ca era un topic mai vechi dar nu-l mai gasesc in care se explica montarea unei placute dar intrebarea mea este, acele gaze ne arse care se intorceau in circuit sunt sub presiune ,afecteaza cumva anularea circuitului

multam anticipat :h5

EGR-ul fuctioneaza in principiu la relanti si in situatia cind motorul este in turatie cind se executa frina de motor!! scopul reducerea noxelor prin recircularea la o parte din gazele de esapament! Deci in concluzie nu va mari puterea motorului dar va reactiona de la turatia de relanti in sus ceva mai repede! In cazul netansari supapei vanei egr-ului ,motorul pierde din putere!(sugestie ,verifica presiunea capului hidraulic si etansitatea vanei egr)

Link spre comentariu

Tare de tot :ha: :ha: :ha:

Un site interesant,full de tehnica si empty in misto-ri: 'patrol-gr.net'...despre egr au o gramada de teorii si modalitatea de anulare...cu poze,pt necunoscatorii limbii respective...

Link spre comentariu

daca te ajuta....... iti dau o placuta de model si iti arat si locul unde se "planteaza""

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

• 3 ani mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare