didone Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 asa cum spun mai sus am nevoie de un sfat la anularea EGR,pentru un nissan patrol y61,motor 3000cc ceea ceam reusit pana acum se prezinta astfel: -am desfacut egr , am curatat galeriile -la demontare am gasit multa funingine,dar manual egr inchide si deschide,electronic pe tester este in parametrii -cu toate astea masina nu trage,ar mai fi varianta de anulare a gazelor care vin de la toba nu cunosc termenul exact,am uitat sa spun ca am blocat egr pe deschis dar de unde masina nu scotea fum acum da din plin,stiu ca era un topic mai vechi dar nu-l mai gasesc in care se explica montarea unei placute dar intrebarea mea este, acele gaze ne arse care se intorceau in circuit sunt sub presiune ,afecteaza cumva anularea circuitului multam anticipat :h5 Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Ajutor anulare EGR asa cum spun mai sus am nevoie de un sfat la anularea EGR,pentru un nissan patrol y61,motor 3000cc ceea ceam reusit pana acum se prezinta astfel: -am desfacut egr , am curatat galeriile -la demontare am gasit multa funingine,dar manual egr inchide si deschide,electronic pe tester este in parametrii -cu toate astea masina nu trage,ar mai fi varianta de anulare a gazelor care vin de la toba nu cunosc termenul exact,am uitat sa spun ca am blocat egr pe deschis dar de unde masina nu scotea fum acum da din plin,stiu ca era un topic mai vechi dar nu-l mai gasesc in care se explica montarea unei placute dar intrebarea mea este, acele gaze ne arse care se intorceau in circuit sunt sub presiune ,afecteaza cumva anularea circuitului multam anticipat :h5 EGR-ul fuctioneaza in principiu la relanti si in situatia cind motorul este in turatie cind se executa frina de motor!! scopul reducerea noxelor prin recircularea la o parte din gazele de esapament! Deci in concluzie nu va mari puterea motorului dar va reactiona de la turatia de relanti in sus ceva mai repede! In cazul netansari supapei vanei egr-ului ,motorul pierde din putere!(sugestie ,verifica presiunea capului hidraulic si etansitatea vanei egr) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Ajutor anulare EGR Tare de tot :ha: :ha: :ha: Un site interesant,full de tehnica si empty in misto-ri: 'patrol-gr.net'...despre egr au o gramada de teorii si modalitatea de anulare...cu poze,pt necunoscatorii limbii respective... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: Ajutor anulare EGR asa cum spun mai sus am nevoie de un sfat la anularea EGR,pentru un nissan patrol y61,motor 3000cc ceea ceam reusit pana acum se prezinta astfel: -am desfacut egr , am curatat galeriile -la demontare am gasit multa funingine,dar manual egr inchide si deschide,electronic pe tester este in parametrii -cu toate astea masina nu trage,ar mai fi varianta de anulare a gazelor care vin de la toba nu cunosc termenul exact,am uitat sa spun ca am blocat egr pe deschis dar de unde masina nu scotea fum acum da din plin,stiu ca era un topic mai vechi dar nu-l mai gasesc in care se explica montarea unei placute dar intrebarea mea este, acele gaze ne arse care se intorceau in circuit sunt sub presiune ,afecteaza cumva anularea circuitului daca te ajuta....... iti dau o placuta de model si iti arat si locul unde se "planteaza"" ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nelu15 Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Ajutor anulare EGR daca te ajuta....... iti dau o placuta de model si iti arat si locul unde se "planteaza"" Scuza-ma poti sa arati si locul cu o poza ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Ajutor anulare EGR Din 2009 si pana acum cred ca si-o fi rezolvat omu' necazul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate