adammoga80 Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 salutari,dupa cum zice si titlul asi dori sa se repete iesirea din 5 decembrie care a fost superba 10 masini ....gratare eu sper ca de data aceasta sa fie si mai multi participanti!!Iesirea este doar de o zi,adica sambata dimineata plecam si dupamasa sau seara ne si intoarcem traseul se stabileste dimineata cand ne adunam SAU PUTEM SA NE INTALNIM DUMINECA 13decembrie in parcare polus sa mai schimbam niste opini si sa stabilim un traseu soft,care sa fie pe placul tuturor,si sa fie abordabila si pentru cei cu masini nepregatite ASTEPT Participantii sa se anunte suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rogozan_marcel Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Sper sa vin si eu daca se poate si nu o sa fiu de servici...daca ma acceptati desigur :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie salut marcel ,binenteles ca poti sa vii,cu ce masina ? suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie In principiu prezent: 1. Nissan Patrol 2.8TD scurt 2. Nissan Patrol 2.8TD lung Ambele masini preparate! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RADU DOM Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie baieti voi nu odihniti de loc? :hi bravo voua BETON suzuki vitara 1995 bmw x5 2008 suzuki ltr 450 2008 yamaha raptor 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Prezent, si in 13 la Polus sin in 19 la iesire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie In 13 la ce ora aveti de gand? caci daca e dupamasa as incerca sa vin si eu la o barfa :grin: Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie dupamasa,inca nu este ora batut in cuie poate fi si mai spre dimineata sau poate fi si mai spre seara cum poate lumea suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocsi22 Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie prezent in 19 :h5 TRANSSYLVANIA OFF ROAD CLUJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie eu din pacate nu pot in 19 inca nu stiu ce fac in 13,dar incerc sa ajung si eu la Polus Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
johnyp Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie ma bag si eu . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie asa incet se aduna lumea!daca pot ajunge toti care s-au anuntat atunci deja am atins iar numarul de 10 utilaje HAIDETI SA DOBORAM RECORDUL :ha: :ha: suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Salutari tuturor! Ma anunt si eu in 19. Pentru intalnirea de duminica ne auzim la telefon Adam. Seara buna! _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Adame , decat sa stam duminica in parcare la polus sa zgibulim de frig , nu mai bine ne gasim si noi o bomba unde sa facem intalniri regulate precum fac bucurestenii? E doar o idee , daca tot suntem asa multi :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie da este o idee buna,eu am zis in parcare la polus ca am zis ca vine fiecare cu utilajul lui le mai admiram dupa care intram inauntru la o cafeluta ,bere sau cine ce vrea suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie dumineca in data de 13 decembrie,zic sa ne intalnim pe la orele 19 daca sunteti de acord sa mai discutam si sa vedem ce mai este de facut.... sa spuneti daca este ok acea ora suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Pentru mine e ok Ramane la polus? Daca da care dintre intrari, aia din capat unde e hervisul si new yorcer? ca e mai liber acolo Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie da acolo eu am sa parchez undeva aproape de acea spalatorie sa aibe loc si ceilalti langa noi sa fim toti la o gramada :grin: :grin: suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Hai ma Adame ca ai vitara nu camion :ha: sau asa de grasi ne stii ? , eu cel putin am o silueta de invidiat :bannana ania astept sa ne vedem :h5 eu votez pentru bere :D Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rogozan_marcel Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Isuzu tropper din 95... sper sa nu fiu de serviciu :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Subscriu si eu pentru ora 19 la Polus. > Locatia e ok, dar si sugestia lui Silence DJ e de luat in seama. Daca nici unul din noi nu are deschis vreun pub, putem sa cautam un loc in care sa ne adunam. Daca ramane valabila actiunea umanitara din 19 ar trebui sa ne organizam rapid! Trebuie sa incepem prin a hotari cum procedam: > ne strangem si vedem cat poate contribui fiecare si in functie de asta cautam pe cine sa ajutam - cati putem; > deschidem un cont pentru donatii si-l postam pe site; Oricum trebuie sa cautam cateva familii si sa vedem ce nevoi au. Timpul e foarte scurt. _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Eu propun pentru adunare hanul dacilor de la iulius mall de langa lac , este si loc de parcare , are si tuica in dotare , e linistit cu muzica populara si loc cat vrem , asta in cazul in care nu are vreunul dintre noi asa cum a spus si colegul un pub , vorba aia , mai bine imbogatim pe unul de-a nostru decat sa dam bani unui necunoscut :grin: Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie ne vedem duminica la 19 in parcare la Polus. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
johnyp Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie la 19 in 13 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie acum ramane la polus si urmatoarea o facem la locul propus de silence dj deci maine ne vedem la polus suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate