adammoga80 Postat Decembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie a avut loc intalnirea din aceasta seara de la polus,ne-am adunat o gasca de oameni ceea ce este foarte bine am stabilit locul intalnirii de sambata viitoare PARCARE REAL intre orele 8:45-9:15 ca sa facem si noi un bine daca tot umblam in zone unde nu prea ajunge alta masina de cat 4x4 ,am pus toti niste banuti si o sa le ducem niste pachete oamenilor care au un trai mai greu de cat al nostru,sa ardem niste benzina si cu folos Daca mai doreste cineva sa ni se alature este bine venit,cei care s-au pronuntat ca si participanti sunt asteptati si ei Ceilalti participanti daca pot sa ajute si ei ar fi minunat,sa aducem un pic de bucurie unor oameni in prag de sarbatori participanti Flaviu Garbo Cristi Farcas Rares Jony Myroniut Uzi Silence dj Flyer(Paul) Laci Furtea Adam(adammoga80) Daca am uitat pe cineva scuze :h5 suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie da pe Codrutz.bine ca el nu e pe forum ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie scuzele mele,mai este si Codrut prietenu lui mironel :h5 suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Nu stiu cum fac cum nu fac dar sambata voi veni si eu pana la urma , n-am de gand sa ratez o asemenea iesire , voi face eu cumva. Loc am prin vreo masina? o sa-l sun si pe Flyer sa vad el cu cine vine :h5 Sa ne revedem cu bine Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie sigur gasim un loc in careva masina,chiar si daca trebuie sa stea cineva mai inghesuit,dar nu cred ca fiecare masina va avea 4 pasageri,la un calcul matematic daca fiecare din noi care am fost dumineca la polus va mai fii insotit de inca doi insi si atunci vor mai fii vreo 8-9 locuri :h5 suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Actiunea umanitara - si iesirea nostra se muta inapoi inspre Maguri Racatau. Dupa un intens periplu pe la primariile din zona de Nord a Clujului (Chinteni, Panticeu, Borsa) unde am intalnit ,,dat din umeri" si ,,sa vina primarul sa ne dea un aviz", am schimbat zona inapoi inspre munte si am gasit o primarie mai serioasa. Cei din Maguri Racatau au peste 100 de cazuri sociale. Astept un email cu lista completa de la ei si vom alege impreuna pe cine putem ajuta. Prin urmare revenim la o intalnire la CORA in dimineata zilei de sambata 19 dec intre orele 08,30 - 09 15 inspre capatul de vest unde sper sa gasim loc suficient. Salutari si revin cu noi detalii. _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie prezent si eu de la mures daca nu apare trailerul cu englezoaica pana sambata vin pasager la cineva am luat si eu ceva baxuri de suc si apa sa mai indulcim craciunu la oamenii nevoiasi sambata prezent si eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catt Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Buna idea !!!! contati si pe mine. I use to think ! but now i'm fine ... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Am primit lista cu persoane aflate in situatii limita. Dupa cum veti vedea , din nefericire, avem de unde alege. In zilele urmatoare vom face o recunostere impreuna cu Adam si orcine altcineva mei doreste sa vina, pentru a identifica la fata locului familiile pe care putem sa le ajutam. Cel mai bine ar fi sa mergem Joi la fata locului, ca sa identificam familiile si sa facem traseul, dupa care Vineri sa facem cumparaturile si pachetele. Orice ajutor/contributie este binevenita. Pana acum avem ~ 500 ron si ce mai aduce fiecare. _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Pot sa ma alatur si eu convoi-ului ? :) Inca nu sunt 100% sigur daca e "libera" masina sambata, dar de venit vreau sa vin. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Esti binevenit, ca dealtfel orcine doreste sa ni se alature. Cu drag si voie buna. _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Pe langa ce am dat pentru pachete cand ne-am intalnit duminica vreau sa mai adaug niste dolari Si niste haine si sa vad ce mai am de strans Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie azi am vorbit si cu suparici si a zis ca se baga si el de strans s-au strans mai exact 550 lei,iar cum zice si cristi este bine venita toata lumea eu in cursul zilei de maine voi cumpara vreo 15-20 m de lant si ceva suruburi pentru imbinare sa avem si lant daca trebuie cine are un cleste de forta pe acasa din acela cu care se taie fier betonul poata sa il aduca si daca este nevoie se confectioneaza lanturi la fata locului :h5 daca tot am ajuns inapoi in zona aceasta a magurilor schimbam locul de intalnire DAR ORA RAMANE ACEEASI parcare cora intre orele8:45-9:15 suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocsi22 Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie eu ma voi alatura daca sunteti de acord cu imbracaminte,incaltaminte si jucarii aduse din vest. TRANSSYLVANIA OFF ROAD CLUJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Cu orice vei fii de ajutor ! :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie eu aduc ceva baxuri de suc si cred ca aduc trusa de scule ca la ce zapada si noroaie sunt palinca, ceva carne condimentata si mult kef de aventura :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Am vorbit dimineata cu Catalin (Samurai), care si-a anuntat dorinta de a participa la eveniment. Doneaza 100 ron si-l asteptam Sambata dimineata in parcarea Cora cu sau fara masina. Cu siguranta va avea un loc. _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Cristi ati reusit sa urcati azi ? Sau inca nu ati ajuns acasa de azi dimineata :grin: Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Am fost pana sus in Magura(la capatul lumii). A fost extraordinar de frumos acolo sus!!! Acolo am gasit un viceprimar foarte la locul lui, care ne-a descris situatia fiecarei familii din lista si ne-a condus la fiecare ca sa putem face unb traseu. Drumul este practicabil, in sensul in care daca n-ai cauciucuri de iarna macar sa ai 4x4 si ceva reductoare ca sa fii sigur ca te opresti. Singurele pericole au fost niste tractoare nazdravane(ca alea din Cars) care se optinteu pe doua roti ca sa-si care bustenii atarnati dupa ei:). Sus in Magura am identificat 9 cazuri (dar mai sunt) de oropsiti ai sortii care merita ajutati. Deasemenea ,,Suparici" mai are o familie cu multi copii in Muntele Rece, la care merge in mod traditional. In afara de cele 9 familii, in functie de cate pachete putem face ne mai putem opri si in Maguri Racatau, la familiile cu multi copii. _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Acum vin din Faget. Ii beton! :grin: In alta ordine de idei, luati-va lanturi daca iesiti de pe drum... :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie salutari !! da am reusit sa urcam chiar fara nici o problema,zapada este cu MULT mai mica de cat ne asteptam noi ea masoara doar vreo 30cm dar nu pe drum dar in schimb un frig de vreo -10 grade ne astepta sus asa ca multa tuica si vin fiert avem nevoie,cine are termos pe acasa sa faca bine sa il scoata din debaraua sau pe unde le mai tin si sa le umple cu vin fiert ceai fierbinte si sa scoata imbracamintea serioasa de iarna suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie sambata la 9 fix plecati la drum? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie niste poze... Adam, Suparici ? _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Va doresc distractie placuta si poate data viitoare ma alatur si eu voua cu cativa prieteni din Satu Mare. Bafta. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giuno25 Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Poate am sa vin si eu cu o toyota 4runner Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate