Suparici Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Adam, sper ca ai salvat track-ul ca la mine doar cateva puncte s-au salvat :( si pun cateva poze de azi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Super poze ! _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie :1 vreau soricul de pe porcul ala gras,si urekile daca se poate sper sa fi salvat pe roadbook pozitia exacta :ha: eu ajung din seara asta la adam sa fiu sigur ca dimineata incepe show-ul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Catalin mai vine cu inca un prieten si ar avea nevoie de 2 locuri intr-o masina. Va rog frumos sa va anuntati locurile disponibile ca sa ne putem organiza. Multumesc. _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giuno25 Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie pana la urma vin siu eu cu sotia dar daca se poate cati km sunt de parcurs si cat ar dura toata treaba daca se poate multumesc nu de alta dar avem un copil mic si sa stim sa vb cu bunicii :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Distanta este de aproximativ 50 km. Ieri cand am fost in recunoastere am plecat undeva dupa ora 14 din Floresti si am revenit in jurul orei 19 cu traseul facut integral si cu ceva vreme pierduta. Tinand cont de faptul ca o sa stam sa prajim ceva adica vreo ora - doua, cu traseul de impartire a pachetelor cred ca tot undeva spre seara ajungem inapoi_ cu conditia ca ,,Zeul Muntelui " sa nu aiba alt program cu noi...:) _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Si eu voi avea nevoie de un loc in vreo masina sa tine-ti cont si de mine. Ne vedem la dimineata la 8 : 40 :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rogozan_marcel Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Sincer imi pare baieti dar sunt de serviciu :sr si sper ca la urmatoarea iesire sa pot participa si eu.As fi vrut sa va cunosc personal pt ca sunteti oameni cu suflet mare, :bravo dar sper sa-mi pune-ti macar niste poze.Succes cu actiunea umanitara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie nu mai am edit... Sper ca este vreun portbagaj gol findca am reusit sa fac rost de un portbagaj de haine si ceva incaltaminte , vedem noi acolo cum le sortam sa le impartim cum trebuie Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Echipa compusa din Laci si sotia, Adam si sotia, Sorin si cu mine, ne-am reunit la Metro si am savarsit operatiunea de burdusire a doua caruciore <<numai tractiune spate si pe deasupra unul si dejantat>>. Am reusit sa umplem (in parcare la -6 grade ) 18 saci cu cele necesare la casa omului necajit: continut per pachet/sac: 2 kg faina alba 3 kg faina de malai 2 kg zahar 2 L Ulei 1 unt 1 baton de salam 1 punga de portocale 1 cozonac urmeaza sa mai punem dimineata ciocolata bomboane cate 2 sticle de suc si ce mai aduce fiecare. zilele urmatoare vom scana facturile si vom face decontul sumei de 790 ron. Sa ne vedem diminata sanatosi! _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie a avut loc iesirea si in aceeasi timp am ajutat niste oameni care de mult nu mai au acel "feeleng"de sarbatori,zic eu ca am reusit sa le facem o bucurie acelori oameni de sarbatori dupa terminare s-a lasat cu multe gratare bere si muulta tuica :ha: :h5 Urmeaza poze suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RADU DOM Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie hai baieti cu pozele....................................................... suzuki vitara 1995 bmw x5 2008 suzuki ltr 450 2008 yamaha raptor 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie of of....nerabdatorilor :grin: Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie :x Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie :hi Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie :x Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie :grin: Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie poze si de la mine suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie inca poze suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie si inca cateva poze suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giuno25 Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Felicitari tuturor pentru iesirea de azi 19 dec :bravo si imi pare rau ca nu am mai putut sa stam dar micuta noastra cand am ajuns acasa deja dormea de juma de ora :) (am ajuns la ora 21) am sa pun si eu ceva poze in curand Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Si eu m-am simtit foarte bine alaturi de niste oameni minunati pe care ii cunosc pentru prima data. La cat mai multe iesiri si socializare! Ma bucur ca v-am cunoscut. Dar pe batraneii aia nu am sa ii uit prea curand....eu imediat ma bag ntr-o vana cu apa fiarta si ma gandesc....oare ei de cand nu au mai facut o baie calda? :sr Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Am avut parte de o zi speciala! O zi in care am avut privilegiul sa fac parte dintr-un grup de oameni deosebiti. Oameni capabili de sacrificiu, oameni gata oricand sa sara in ajutorul celor aflati in nevoie, oameni care stiu sa le faca pe toate si bine. Am avut revelatia unei impliniri pe care poti sa o cauti multa vreme pana sa o gasesti! Felicitari tuturor celor care sau implicat !!! Si cateva poze...am reusit sa-i dau de capat la resize-ul vietii:))) _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie alte poze... _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie ...poze _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate