cristianfrcs Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie ............nu reusesc sa le ordonez cronologic...oboseala-i de vina. _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Felicitari pentru iesire baieti ! Imi pare rau ca nu am putut sa vin cu voi :( '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie dupamasa am sa pun si eu poze a fost o iesire faina un scop nobil glume si buna dispozitie fericit ca nu s-a stricat nici un utilaj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Felicitari ptr iesire si umanitara! Clujul se misca ...e bine! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Felicitari si la mai multe MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie noi speram sa facem cat mai multe,sa fim cat mai multi si daca putem sa ajutam pe cat mai multi suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 (editat) Re: clujeni iesire in 19 decembrie poze pt eternitate Editat Decembrie 21, 2009 de soso-bum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie poze again(min 10 caractere) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
laci_buss77 Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie intr-adevar o iesire superba cu niste oameni deosebiti cu care speram sa mai avem ocazia sa iesim......pacat insa ca am vazut ca exista atata saracie si amaraciune in tara asta........speram ca le-am indulcit putin Craciunul asteptam cu nerabdare urmatoarea iesire Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie astept comment Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Parca incepe sa mi se faca dor de unicum....gratarele oricum nu au fost bune findca au fost facute de soso :))) Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
laci_buss77 Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie pozeeeee nu ma satur de ele pe mine una m-a marcat iesirea(apropo sunt copilot pe JIX-mitsu pajero) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Parca incepe sa mi se faca dor de unicum....gratarele oricum nu au fost bune findca au fost facute de soso :))) era noapte,ameteala...si o foame de lup iar eu am mancat pana atunci numai....unicum de la ioncsi data viitoare te las pe tine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie ahaaa , tu esti nevasta lui Laci , ce-a care a mancat toate gratarele....:| P.S sunteti foarte faini amandoi , sper sa ne mai vedem la iesiri Azi mi-am luat examenul cu politia la sala pentru permis , in 7 ianuarie am traseul si daca va fii bine..... se va mai alatura o vitara:D Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2009 (editat) Re: clujeni iesire in 19 decembrie mici ia flambat soso dar carnatii si sunca a fost facut de mine,cele mai bune bauturi au fost unicumu si NESTEA a lui marius:ypu soso trebuia sa pui poza cu roata desumflata de tot ca era mai interesant ca poate mai invata cineva din greseli ,nu puneti capacelul de la ventil inapoi daca e plin de zapada ca patiti ca mine!!ajungeti pe janta!!:ha1:ha1:ha1 Editat Decembrie 21, 2009 de adammoga80 suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Asa am avut motiv de caterinca Adame :)) era chiar culmea ca nici o masina sa nu pateasca nimic , din pacate tu ai picat...:P P.S.....eu propun sa facem data viitoare degustare de tuica , sa vedem care e mai buna... adica cine trebuie sa asigure bautura pentru urmatoarea iesire:D Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie cateva poze si de la mine :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie inca 3 poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie revin cu poze... _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie ........... _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie ................ _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie ......................... _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie cei care au participat mai haideti cu poze suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 Re: clujeni iesire in 19 decembrie Sarbatori fericite tuturor!!! Restul de poze numai la anul cand voi ajunge din nou la sursa. _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate