daniel66 Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Asa cum spune titlul ,si asa cum le sta bine la masinile de off road ,i am facut si eu o mica operatie la patrolul meu . Multi m au intrebat cum arata dar sincer nu am avut timpul necesar sa abordez problema aceasta, sper sa ma revansez acum cu citeva poze mai edificatoare . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Decembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Y 60 dupa o mica operatie. Un alt set de poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Decembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Y 60 dupa o mica operatie. daca tot am ajuns in stadiul acesta merita si un sistem de protectie exterior. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Decembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Y 60 dupa o mica operatie. daca tot am ajuns in stadiul acesta merita si un sistem de protectie exterior. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Y 60 dupa o mica operatie. felicitari ,arata foarte foarte bine! :1 ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Y 60 dupa o mica operatie. super masina... sa o noroiesti sanatos o intrebare: in spate, cusca e sudata de caroserie ? si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Y 60 dupa o mica operatie. :bravo frumos proiect ..... :grin tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Decembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Y 60 dupa o mica operatie. super masina... sa o noroiesti sanatos o intrebare: in spate, cusca e sudata de caroserie ? multumesc . cusca... e sudata doar de sasiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Y 60 dupa o mica operatie. fratele meu :bravo ......sincer nici nu ma asteptam sa iasa altfel...... :h5 ......poate pana la urma reusim sa facem si noi o iesire...........dar momentan patrolu meu e la kirurgie la nea luigi (cutie praf...ambreiaj praf....cuplaje fata praf) p.s.....vezi sa nu tzopaie de spate prea rau ca e usor :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Y 60 dupa o mica operatie. fratele meu :bravo ......sincer nici nu ma asteptam sa iasa altfel...... :h5 ......poate pana la urma reusim sa facem si noi o iesire...........dar momentan patrolu meu e la kirurgie la nea luigi (cutie praf...ambreiaj praf....cuplaje fata praf) p.s.....vezi sa nu tzopaie de spate prea rau ca e usor :h5 Daca va fi vre-o iesire si nu o m-ai dezvalui GOGANE ....regret ca nu te-am aruncat in groapa la IMPOTMOLIADA :grin: Si eu am crezut ca ai facut legatura intre sasiu si caroserie acolo in spatele :h5 custii tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Y 60 dupa o mica operatie. Felicitari Daniele :bravo Vad ca pana la urma te-ai decis sa-ti transformi Patrolul decat sa-ti cumperi o alta masina si sa o modifici, dupa cum imi spusesei ultima data la telefon. :grin: :h5 Sa ne auzim cu bine si astept sa mai iesim impreuna in teren cand o sa avem ocazia! :1 :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: Y 60 dupa o mica operatie. Felicitari, chiar a iesit super fain..... da-i si lui @Bullbar patentu daca mai are Patrolul ala...... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Decembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: Y 60 dupa o mica operatie. fratele meu :bravo ......sincer nici nu ma asteptam sa iasa altfel...... :h5 ......poate pana la urma reusim sa facem si noi o iesire...........dar momentan patrolu meu e la kirurgie la nea luigi (cutie praf...ambreiaj praf....cuplaje fata praf) p.s.....vezi sa nu tzopaie de spate prea rau ca e usor :h5 multumesc de aprecieri frate goganu,chiar i mi place si mie. cu topaiala rezolvata.schimbat telescoape koni co old man care sunt mult mai moi,si lanseaza super. i mi pare rau de defectiunile la masina ta dar sunt inevitabile. cu siguranta o sa ne revedem la o iesire. sarbatori fericite! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Decembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: Y 60 dupa o mica operatie. Felicitari Daniele :bravo Vad ca pana la urma te-ai decis sa-ti transformi Patrolul decat sa-ti cumperi o alta masina si sa o modifici, dupa cum imi spusesei ultima data la telefon. :grin: :h5 Sa ne auzim cu bine si astept sa mai iesim impreuna in teren cand o sa avem ocazia! :1 :h5 Multumesc Cristi de aprecieri ,dar nu m am putut despartii de patrol ,si cu ocazia asta l am atasat definitiv de mine Abia astept o noua iesire ,sper sa fie cit de curind. Pina atunci iti urez SARBATORI FERICITE! si multa sanatate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: Y 60 dupa o mica operatie. Foarte tare, felicitari pt lucrare si .....pt curaj. Te asteptam cu un V8 de 5700 cand te incumeti.... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: Y 60 dupa o mica operatie. Daniel ce sa zic felicitari si abia astept sa facem ehipa la T.A.T anu viitor. :h5 range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: Y 60 dupa o mica operatie. :hi super frumos, daca poti baga-l un pic pe cantar si zi si tu cat atarna dupa modificari. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: Y 60 dupa o mica operatie. Tare de tot Daniele :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Decembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: Y 60 dupa o mica operatie. Daniel ce sa zic felicitari si abia astept sa facem ehipa la T.A.T anu viitor. :h5 multumesc ciprian si eu abia astept acel eveniment. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: Y 60 dupa o mica operatie. Felicitari Dane,a iesit super ,hai sa facem o iesire sa vedem ce stie? :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Decembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: Y 60 dupa o mica operatie. Multumesc tuturor pt aprecieri ! Se simte intradevar atractia patrolistilor impatimiti, de l a malul mari pina in virful muntilor Vulcan un curent care se propaga al naibi de repede adrian .nu am pus o pe cintar dar la prima iesire parca e alta masina din toate punctele de vedere hary cu ce a mai mare placere va vizitez la o iesire m am saturat de stat pe tuse . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: Y 60 dupa o mica operatie. :1 a iesit super !! :h5 sfat : mergi cu rezervorul mai spre ... plin. :grin: gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Costel4x4 Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: Y 60 dupa o mica operatie. da este frumoasa dar daca ai scurtat caroseria 20cm ce ai castigat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: Y 60 dupa o mica operatie. da este frumoasa dar daca ai scurtat caroseria 20cm ce ai castigat un unghi de degajare mai bun prin aia 20cm, dar mai mult a cistigat prin mutatea rezervorului astfel cistigind un spatiu pentru montarea troliului spate fara a modifica unghiu de degajare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Decembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Y 60 dupa o mica operatie. Multumesc Gabi oricum nu plec fara plinul facut la el in teren fiindca nu stiu unde ma incurc si cind ajung acasa ,iar la noi muntii sunt asa de atragatori incit te fura rau peisaju si ai tot merge . am inteles stiu de ce trebuie acest aspect . cit mai ai cu Tankul pina il scoatem in linia intii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate