Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Y 60 dupa o mica operatie.

daniel66

Postări Recomandate

Asa cum spune titlul ,si asa cum le sta bine la masinile de off road ,i am facut si eu o mica operatie la patrolul meu .

Multi m au intrebat cum arata dar sincer nu am avut timpul necesar sa abordez problema aceasta,

sper sa ma revansez acum cu citeva poze mai edificatoare .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Y 60 dupa o mica operatie.

fratele meu :bravo ......sincer nici nu ma asteptam sa iasa altfel...... :h5 ......poate pana la urma reusim sa facem si noi o iesire...........dar momentan patrolu meu e la kirurgie la nea luigi (cutie praf...ambreiaj praf....cuplaje fata praf)

p.s.....vezi sa nu tzopaie de spate prea rau ca e usor :h5

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

fratele meu :bravo ......sincer nici nu ma asteptam sa iasa altfel...... :h5 ......poate pana la urma reusim sa facem si noi o iesire...........dar momentan patrolu meu e la kirurgie la nea luigi (cutie praf...ambreiaj praf....cuplaje fata praf)

Daca va fi vre-o iesire si nu o m-ai dezvalui GOGANE ....regret ca nu te-am aruncat in groapa la IMPOTMOLIADA :grin:

Si eu am crezut ca ai facut legatura intre sasiu si caroserie acolo in spatele :h5 custii

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Felicitari Daniele :bravo Vad ca pana la urma te-ai decis sa-ti transformi Patrolul decat sa-ti cumperi o alta masina si sa o modifici, dupa cum imi spusesei ultima data la telefon. :grin: :h5

Sa ne auzim cu bine si astept sa mai iesim impreuna in teren cand o sa avem ocazia! :1 :h5

Link spre comentariu

Felicitari, chiar a iesit super fain..... da-i si lui @Bullbar patentu daca mai are Patrolul ala......

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

multumesc de aprecieri frate goganu,chiar i mi place si mie.

cu topaiala rezolvata.schimbat telescoape koni co old man care sunt mult mai moi,si lanseaza super.

i mi pare rau de defectiunile la masina ta dar sunt inevitabile.

cu siguranta o sa ne revedem la o iesire.

sarbatori fericite!

Link spre comentariu

Felicitari Daniele :bravo Vad ca pana la urma te-ai decis sa-ti transformi Patrolul decat sa-ti cumperi o alta masina si sa o modifici, dupa cum imi spusesei ultima data la telefon. :grin: :h5

Sa ne auzim cu bine si astept sa mai iesim impreuna in teren cand o sa avem ocazia! :1 :h5

Multumesc Cristi de aprecieri ,dar nu m am putut despartii de patrol ,si cu ocazia asta l am atasat definitiv de mine

Abia astept o noua iesire ,sper sa fie cit de curind.

Pina atunci iti urez SARBATORI FERICITE! si multa sanatate.

Link spre comentariu

:hi super frumos, daca poti baga-l un pic pe cantar si zi si tu cat atarna dupa modificari.

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Multumesc tuturor pt aprecieri !

Se simte intradevar atractia patrolistilor impatimiti,

de l a malul mari pina in virful muntilor Vulcan un curent care se propaga al naibi de repede

adrian .nu am pus o pe cintar dar la prima iesire parca e alta masina din toate punctele de vedere

hary cu ce a mai mare placere va vizitez la o iesire m am saturat de stat pe tuse .

Link spre comentariu

da este frumoasa dar daca ai scurtat caroseria 20cm ce ai castigat

un unghi de degajare mai bun prin aia 20cm, dar mai mult a cistigat prin mutatea rezervorului astfel cistigind un spatiu pentru montarea troliului spate fara a modifica unghiu de degajare

Link spre comentariu

Multumesc Gabi oricum nu plec fara plinul facut la el in teren fiindca nu stiu unde ma incurc si cind ajung acasa ,iar la noi muntii sunt asa de atragatori incit te fura rau peisaju si ai tot merge . am inteles stiu de ce trebuie acest aspect .

cit mai ai cu Tankul pina il scoatem in linia intii?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare