Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Y 60 dupa o mica operatie.

daniel66

Postări Recomandate

Re: Y 60 dupa o mica operatie.

da este frumoasa dar daca ai scurtat caroseria 20cm ce ai castigat

Ce am cistigat ,a spus mai sus un coleg de al nostru dar mai mult de atit trebuie sa ramii odata suspendat cu spatele si sa

nu ai de ce sa te troliezi si apoi sa realizezi ca daca aveai acel spate cu doar 5 cm mai scurt ce bine era.

Dar daca mai si vorbim de acel loc cistigat pt troliu care acum face corp comun cu caroseria inainte fiind foarte incomod din multe puncte de vedere .

In fine acum intr un cuvint masina nu mai balanseaza ca inainte la diferitele treceri peste obstacole de tras concluzia necesara.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Frumos ai taiat din masina :bravo

La partea cu cintarul sunt curios si eu ce iese. Patrolul e o masina grea jos. Tin minte ca am ridicat caroseria de pe sasiu (complet dezechipata) trei persoane, nu foarte swartzanege. Tare am impresia ca troliul si rollbar-ul de pe spate cintaresc mai mult decit bancheta, bucatile din sasiu si caroserie care au disparut din dotare.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

La partea cu cintarul sunt curios si eu ce iese. Patrolul e o masina grea jos. Tin minte ca am ridicat caroseria de pe sasiu (complet dezechipata) trei persoane, nu foarte swartzanege. Tare am impresia ca troliul si rollbar-ul de pe spate cintaresc mai mult decit bancheta, bucatile din sasiu si caroserie care au disparut din dotare.

Ai o apreciere gresita crede ma,dar nu greutatea conteza pt masina ci a spus cineva mai sus daca esti atent unghiul care il face spatele cu solul in diferite ipostaze .

Cit despre troliu il aveam si inainte de aceasta operatie, numai ca era in afara caroseriei si atingeam cu el deseori in teren,

Am facut comparatia pe cintar inainte si dupa ,nu vreau sa impresionez pe nimeni si tocmai de aceea nu o comunic deocamdata

De retinut este faptul ca dupa aceasta operatie masina nu mai balanseaza la diferitele denivelari abordate in viteza se comporta impecabil

a trebuit sa schimb telescoapele care au devenit prea rigide datorita lipsei de greutate cu unele mai moi .care sa mi confere si confortul necesar.

Link spre comentariu

Ai o apreciere gresita crede ma,dar nu greutatea conteza pt masina ci a spus cineva mai sus daca esti atent unghiul care il face spatele cu solul in diferite ipostaze .

Cit despre troliu il aveam si inainte de aceasta operatie, numai ca era in afara caroseriei si atingeam cu el deseori in teren,

Am facut comparatia pe cintar inainte si dupa ,nu vreau sa impresionez pe nimeni si tocmai de aceea nu o comunic deocamdata

De retinut este faptul ca dupa aceasta operatie masina nu mai balanseaza la diferitele denivelari abordate in viteza se comporta impecabil

a trebuit sa schimb telescoapele care au devenit prea rigide datorita lipsei de greutate cu unele mai moi .care sa mi confere si confortul necesar.

NU telesoapele au devenit rigide si arcurile nu mai stau comprimate suficient si telescoapele stau la capat

Link spre comentariu

Am avut kony care erau cam tari am pus ome , la arcuri nu am mai umblat cred ca si cursa intradevar era mai mica la kony dar cu ome urile s a

rezolvat mai mult decit perfect.

Deci ceva kg au fost in plus si colegul nostru cu siguranta a apreciat gresit .

Link spre comentariu

saracuta nu merita taiata ......vopsea originala........trebuiai sa tai una neinmatriculata.......lipsa de preocupare......

scuze dane.....da nu merita......

TOYOTA LAND CRUISER LJ 70 2,4 2-LT
Link spre comentariu

saracuta nu merita taiata ......vopsea originala........trebuiai sa tai una neinmatriculata.......lipsa de preocupare......

scuze dane.....da nu merita......

nimic de zis ai perfecta dreptate dar mi am dat tot interesul sa fie o taietura perfecta si apoi aveam nevoie de una inmatriculata sa merg si pe strada

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Felicitari de proiect,sunt foarte curios cum se comporta in teren acuma,oricum eu zic ca se simte diferenta!

Bafta frate!:h5

Viva 4x4!:grin:
Link spre comentariu

Dane n-oi tot vorbind ...am constatat ca y60 ......merita aceasta operatie ...asa ca i-ti v-oi urma pasii am un y60 pt sacrificat .... o taiii si eu .... ne intanlim la TAT ....:grin:....facem echipa de Patrolisti ....:h5

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Dane n-oi tot vorbind ...am constatat ca y60 ......merita aceasta operatie ...asa ca i-ti v-oi urma pasii am un y60 pt sacrificat .... o taiii si eu .... ne intanlim la TAT ....:grin:....facem echipa de Patrolisti ....:h5

Merita pe deplin taiat,al meu era impecabil ca masina si tot l am sacrificat

Diferenta e mare acum ,in fine e mult de scris pe tema asta dar cind te apuci de el suna ma si i ti dau citeva detalii importante.

Spor la lucru.

Link spre comentariu

Se vede treaba ca anu asta campionatul s-ar putea sa-l castige un Nissan ...:grin:

Dane, felicitari ptr proiect! Arata superb ...Asteptam sa ne spui si greutatea ramasa in urma "ciomuirii"! :grin: Sa-i dai lu' GPScu un motiv sa bage flexu' in a lui ... Si uite asa s-a concretizat si visul lui Bullbar: cineva si-a taiat-o pana la urma urmei! :ha::2dr Sa-ti aduca satifactii si glorie ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Samuraiul de la semaca o sa fie in felul urmator operat ,motor opel calibra ,cuplat la o cutie de omega ,punti de lj 70 si reductorul de samurai bineinteles caroseria o sa fie ceva usor gen tubular si sper sa mi mai dai si mie niste informatii cind am nevoie

Link spre comentariu

Samuraiul de la semaca o sa fie in felul urmator operat ,motor opel calibra ,cuplat la o cutie de omega ,punti de lj 70 si reductorul de samurai bineinteles caroseria o sa fie ceva usor gen tubular si sper sa mi mai dai si mie niste informatii cind am nevoie

Si noi avem combinatiea asta pe tubulara in momentul asta , si suntem foarte multumiti :banana

Link spre comentariu

0744548114 iti stau la dispozitie :)

Avem 2 Samuraie cu punti de toyota 70 in lucru :banana

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Si noi avem combinatiea asta pe tubulara in momentul asta , si suntem foarte multumiti :banana

Parca aveati punti de Patrol si ceva motor Nissan turbo...

Ati schimbat?

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Parca aveati punti de Patrol si ceva motor Nissan turbo...

Ati schimbat?

Motorul de nissan a murit cam la doua ore dupa ce reusisem sa-l punem cat de cat la punct , aproape e un an decand ,fie iertat nu-i mai printre noi , in continuare mergem cu puntile de nissan , blocant fata spate , roti 37 si , beata cutie tr. de samurai .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare