aztec Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 si nici macar noi nu suntem de vina, aparatul foto e pe duca.. face figuri. trebuie schimbat. :grin: ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 multumesc frumos. poate data viitoare (cand sper ca voi avea si anvelope) ne vom intersecta. cu mare placere. Sambata, nevasta-mea a avut ceva regrete ca nu am plecat cu voi. asa ca data viitoare, daca stiu mai din vreme... :h5 Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 22, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2007 scuze :grin: nu asta a fost intentia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate