Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

traseu Dambovicioara-Ciocanu-Sirnea-Pestera-Magura

iulianul

Postări Recomandate

Re: traseu Dambovicioara-Ciocanu-Sirnea-Pestera-Magura

A facut cineva traseul Dambovicioara-Ciocanu-Sirnea-Pestera-Magura-Bran de curand? Cum se prezinta? Ma intereseaza in special portiunea Sirnea-Pestera. Pot sa trec cu Jimny standard cu anvelope MT?

Am facut traseul asta vara cu Pathfinder-ul, incaltat cu gume "all weather".

Singura portiune mai "spinoasa" a fost la intrarea in traseu, dupa ce treci de pestera Dambovicioara, prin cheile Brusturetului, unde este o zona stancoasa si Pasha urca mai greu.

In mod normal cu masina ta nu ar trebui sa-ti faci griji.

Succesuri ... !

Editat de Dok

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dambovicioara-sirnea nu stiu, restul l-am facut asta vara cu Santa Fe stock. si am intalnit toate masinile posibile pe acolo, jimny cu mt ar trebuie sa nu ridice probleme. o parte din drumuri erau acoperite cu spartura de piatra, fix pantele mai nasoale si ude nu.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Azi ninge la greu aici,asa ca stai pe strada....

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

Azi ninge la greu aici,asa ca stai pe strada....

:P Planuiam sa fac joi Bucuresti - Pitesti - Campulung - Cheile Gradistei pe traseul mai sus amintit...

Dar pe vreme buna, cum e portiunea Sirnea-Pestera? Ca atunci cand am mai trecut, la Sirnea am facut dreapta si am iesit la DN in Fundata.

Link spre comentariu

Am fost in urma cu doua saptamani pe traseul Cheile Dambovicioarei-Sirnea.Singura portiune care pune oarece probleme e prin cheile Brusturetului unde practic nu e drum. Se urca printre bolovani.Desi erau uzi, a trecut si un Jimni cu anvelope AT. Urcarea in Sirnea e usoara.

Sirnea-Pestera sunt despartite de o vale adanca, a Coacazei.Am facut traseul mai de mult pe jos si nu-mi amintesc ca ar fi posibil sa treci cu masina.

Poate la primavara pe uscat as incerca o trecere.

Link spre comentariu

Vizitator autovlad

eu am facut traseul prin ciocanu in 1998 cu un aro cu motor peugeot. aveam cauciucuri hankook T34 si amortizoare monroe.

deci din sat , pana sa ajungi la iesire, faci dreapta , treci pe langa biserica si urci ceva panta pana in satul ciocanu , dupa care drumul e simplu pana in sirnea. in sirnea faci stanga ( in dreapta se merge spre dn) si la capatul satului incepe o coborare ingusta si plina de bolovani mari. acolo era si casa padurarului care ne-a insotit pe traseu. imediat mai incolo se poate merge pe curba de nivel si e posibil ca la un moment dat in padure sa fie drumul surpat , sau trebuie urcata o panta serioasa - fundu strans si a I-a cu reductor . Apoi se coboara in valea de care s-a vorbit trecand prin curti - practic nu am mers pe drum ci prin fanete. in vale era o trecere printr-un parau cu ceva denivelari dar nu au trebuit facute niciun fel de manevre. Si de aici pana sus in pestera e o coasta destul de simpla , nu f abrupta si cu sleauri mici. la capatul pantei poti face stanga spre magura sau dreapta spre pestera.

l-am mai facut odata prin 2004 cu un prieten , eu cu o honda de cross de 250 si el cu o honda transalp. dar nu cred ca l-as mai face singur pe panta aia fara asigurare in troliu.

in alta ordine de idei as fi curios de traseul de care s-a vorbit mai sus , continuand pe langa pestera , brusturet si in continuare chiar sub piatra craiului unde trebuie sa faci dreapta pentru a ajunge in pestera. google earth arata ceva drum dar si o zona abrupta tare.

daca a fost cineva as ramane indatorat cu o descriere.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Multumesc pentru raspunsuri. Am incercat sa trec, dar m-am intors din cauza zapezii. MT-urile s-au descurcat exceptional in zapada (le-am facut siping, totusi), dar fiind singura masina, mi-a fost frica sa nu intru in belele, nu stiu cine ma scotea de acolo...

Link spre comentariu

Eu am facut trasel asta acum cativa ani cu bicicleta si imi aduc aminte ca erau ceva portiuni cu bolovani stancosi. In cheile Brusturetului am intalnit foarte mult noroi pentru ca era o exploatare forestiera iar din Pestera imi aduc aminte ca am mers prin curtile oamenilor. Parerea mea este sa astepti sa rasara ghioceii si poate ne adunam mai multi s-o facem ca lumea eventual si un pic mai lunga ;)

Va salut !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare