GeorgeB Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Re: Ajutor OFF-ROAD, deplasare la Buzau azi ? momentan m-am oprit la urmatoarea varianta (cu conditia sa mai pot conduce in anul care vine vreodata ) dau C ul si cu banii luati caut un LC100 pe care mai pun diverse chestii si o fac masina de toata ziua + dat ocazional . in felul asta impac si capra si varza si nici nu mai ard diferentiale de foresteruri nevinovate. chiar imi pare rau de saraca masina ca a dat tot ce a putut. deci o toyota de prin 2002-2003 ... cu 4.2TD pe ea , apoi schimbate diverse chestii pe ea ... cred ca pot sa ies la un 25 000 in final . si e si masina de zi cu zi si masina de dat cu ea ... win win . asta daca pana cand incep din nou sa conduc nu gasesc altceva sau ma face ceva sa nu mai vreau toyota asta :D on the turbo side of life. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi 1 Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Re: Ajutor OFF-ROAD, deplasare la Buzau azi ? momentan m-am oprit la urmatoarea varianta (cu conditia sa mai pot conduce in anul care vine vreodata ) dau C ul si cu banii luati caut un LC100 pe care mai pun diverse chestii si o fac masina de toata ziua + dat ocazional . in felul asta impac si capra si varza si nici nu mai ard diferentiale de foresteruri nevinovate. chiar imi pare rau de saraca masina ca a dat tot ce a putut. deci o toyota de prin 2002-2003 ... cu 4.2TD pe ea , apoi schimbate diverse chestii pe ea ... cred ca pot sa ies la un 25 000 in final . si e si masina de zi cu zi si masina de dat cu ea ... win win . asta daca pana cand incep din nou sa conduc nu gasesc altceva sau ma face ceva sa nu mai vreau toyota asta :D Ca sa fiu sincer, n-ai ganduri prea rele... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeB Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Re: Ajutor OFF-ROAD, deplasare la Buzau azi ? baieti azi am mers pentru prima data fara cadru si fara carje ! o sa pot sa conduc de maine (de fapt pot de azi dar deja e prea mult pt genunchiul meu) as vrea in WE sa ies din casa la o tura cu STI ul prin bucuresti. ma mananca rau de tot talpa. multumiri inca o data ;) on the turbo side of life. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Re: Ajutor OFF-ROAD, deplasare la Buzau azi ? George, "bila" a fost aruncata! Fi atent ce iti alegi ...ia "marfa" de calitate din prima! Sanatate maxima! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts