sorin_lacatusu Postat Octombrie 19, 2007 Partajează Postat Octombrie 19, 2007 salut,forumul asta pare ca e format de oameni super ok gata oricand de distractie,banuiesc ca daca este sa scot masina mea l200 de pe strada intr-unul dintre frumosele destinatii pe care le vad pe aici trebuie sa-i fac anumite modificari,daca poate cineva sa ma ajute cu niste informatii as fi tare recunoscator mitsu L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 19, 2007 Partajează Postat Octombrie 19, 2007 sal si bine ai venit ! :c dar totusi ar trebui sa faci o prezentare in sectiunea (prezentarea membrilor) http://www.club4x4.ro/viewforum.php?f=4 adica om+masina ! dupa care astept in aceasta sectiune sa ne spui cat de tare vrei sa o scoti de pe sosea ! si vor veni si sfaturile cu respect kato Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_lacatusu Postat Octombrie 19, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2007 salut kato,am facut o scurta descriere,ma intereseaza sa scot masina de pe sosea in niste limite rezonabile...mai ales ca sunt foarte nou in asta nu vreau sa fac cine stie ce cascadorii mitsu L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 ...mai ales ca sunt foarte nou in asta nu vreau sa fac cine stie ce cascadorii Nici o problema, scapi tu curand de faza asta... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 Primul lucru de care ai nevoie sunt opincile... fara cauciucuri adecvate nu faci nimic... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_lacatusu Postat Octombrie 20, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2007 da,abia astept sa capat un pic de experienta sa nu mai fiu incepator,referitor la gume stii de pe unde as putea sa iau ceva,vreun site? mitsu L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 MAJORITATEA din gasca de pe aici foloseste si on-road si off-road BFG MT ai o solutie care te scoate si din namol si poti mere si pe uscat cu o foarte mica crestere a zgomotului , care o sa o ignori foarte repede . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_lacatusu Postat Octombrie 20, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2007 ok multumesc, stii si vreun site pe unde le pot vedea, eventual comanda?si...trebuie sa fac vre-o modificare la masina ca sa le pun? mitsu L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 ok multumesc, stii si vreun site pe unde le pot vedea, eventual comanda?si...trebuie sa fac vre-o modificare la masina ca sa le pun? http://web11.p15169045.pureserver.info/ ... 17f0b70290 aici poti sa vezi tot ce-ti trebuie ! probabil va trebui sa ridici putin suspensile ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 da,abia astept sa capat un pic de experienta sa nu mai fiu incepator,referitor la gume stii de pe unde as putea sa iau ceva,vreun site? Ce dimensiune sunt acum cauciucurile de pe masina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_lacatusu Postat Octombrie 21, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2007 gata :) cred ca am gasit pe siteul de la kato 265/70R17 iar eu o sa am acum pe masina 245/65/R17 oare se poate? mitsu L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Octombrie 21, 2007 Partajează Postat Octombrie 21, 2007 Trebuie studiata cu atentie problema, pentru a nu atinge, in caroserie, si pe langa asta ar fi bine sa te gandesti la o anvelopa pe 16'. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_lacatusu Postat Octombrie 21, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2007 banui ca la service e cel mai bine cu treaba asta nu? pe 16 e mai bun? de ce ? mitsu L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 23, 2007 Partajează Postat Octombrie 23, 2007 banui ca la service e cel mai bine cu treaba asta nu? pe 16 e mai bun? de ce ? 16 este mai bun deoarece gasesti o gama de anvelope mult mai variata pe aceasta dimensiune ! mai sunt situatile cand rupi o janta in teren din nou se pune aceiasi problema !plus ca janta fiind mai mica balonul anvelopei este mai mare iar asta ajuta la abordarea diverselor obstacole (pietre ,crengi etc..) la un l200 poti sa-l incalti cu 265/70 /16 sau 31x10,5x16 linistit fara modificari eventual mai ridici masina de fata din barile de torsiune care sunt reglabile daca este necesar !! bafta ! asteptam poze Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_lacatusu Postat Octombrie 24, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2007 k,multumesc de sfaturi kato,astept masina undeva pe sfarsitul saptamanii nu mi-au promis cei de la reprezentanta dar au spus ca sunt sanse,referitor la anvelope mam uitat pe siteul acela de la tine si am o intrebare, acolo scrie ca ai putea sa comanzi si din romania, tu ai comandat de pe acolo?sunt seriosi? mitsu L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 24, 2007 Partajează Postat Octombrie 24, 2007 un prieten de-al meu a comandat print-un diler de anvelope de aici de la noi ! au venit destul de greu cam in trei saptamani ! dar atunci nu se putea comanda si din Romania Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_lacatusu Postat Noiembrie 4, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 re gata,a venit in sfarsit si masina,nu stiu cum sa modific dimensiunea la poze...nu incap aici le-am pus pe hi5 acolo incap,i-am facut si o baie in noroi putin...asa sa vad ce inseamna ,super distractie,pt cine vrea sa vada poze la http://sorin-lacatusu.hi5.com ,mai sunt si poze cu cealalta masina acolo,nu o bagati in seama l200 is the best mitsu L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 4, 2007 Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 frumos utilajul !! sa ai parte de el !! :B Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_lacatusu Postat Noiembrie 5, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2007 re multumesc frumos kato , cred ca intr-o sapt. doua ma apuc si de echipat la ea mitsu L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 17, 2007 Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 Uite ce se poate face cu un l-200 :dr2 http://www.snotr.com/video/630 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 uite si masina lui Gabi Nicolae la prima etapa a CN rallyraid - suspensii si kit de putere rally art si ... gaz!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_lacatusu Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 wow,nu cred ca o sa ajung la asa performante vreodata... mitsu L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_lacatusu Postat Februarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: L200 salut la toata lumea, am revenit dupa aproape 3 ani :)) pasul 1, am pus la mitsu 265/65/R17 insa turbo dakar, pasul doi as vrea ceva informatii despre un troliu , ce model pot monta ascuns dupa bara cumva, a mai montat cineva, experiente ? multumesc anticipat mitsu L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: L200 :less................ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DonHacker Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: L200 Salut. In 3 ani cam putin doar cauciucurile :grin: 136 CP are utilajul ? Nu i-ai pus cumva cip-ul de putere de la Mitsubishi-170 CP ? Intreb un amic daca doresti care si-a montat un Warn pe un L200 din 2007 care au fost costurile si ce si cum :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate