Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cine are chef de joaca maine (sambata 19.12) ?

Dok

Postări Recomandate

As avea chef sa ies maine putin la noroaie+zapada pe undeva pe langa Bucuresti +/- 100km ... o forestiera jmekera ... hm ...

E cineva interesat?

E de la sine inteles ca pe vremea asta, se impune o dotare corespunzatoare ... gume MT, Simex, ... troliu, sufe, lopata ... plus echipament de iarna ...

:h5

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cine are chef de joaca maine (sambata 19.12) ?

Eu, dar sa vad cum pot iesi din Galati. Nu a trecut nici o lama de 24 ore. :ha:

Cica s-au cheltuit banii de dezapezire in campanie. :grin:

Orasul e inchis si politia nu da voie nimanui sa iasa.

Azi am pus kitul de inaltare si Mickey Thompson-ele de 31'. Pe zapada sunt mare smecherie.

Deabia asteptam o iesire.

Avem MASINA, MT, sufe, ocheti, lopata, plinul de motorina, vointa + echipament de iarna(bocanci, patura si rachiu :ha: ).

Nu avem inca blocant si troliu.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

As avea chef sa ies maine putin la noroaie+zapada pe undeva pe langa Bucuresti +/- 100km ... o forestiera jmekera ... hm ...

E cineva interesat?

E de la sine inteles ca pe vremea asta, se impune o dotare corespunzatoare ... gume MT, Simex, ... troliu, sufe, lopata ... plus echipament de iarna ...

pasha nu ai vrea sa ni te alaturi maine sa inpartim pachetele de la umanitara ,si pe urma sa ne dam unde sa tinut trialul :h5

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu

Poate iesiti si Duminica , intre Bucuresi si Urziceni , ca am un drum ce nu sufera amanare si macar sa fiti pe acolo in caz ca raman inzapezit :grin: :banana

nu pot pleca cu Jeep-ul ca nu am spatiu pentru toata familia si ma risc cu masina de strada

Glumesc desigur, dar daca raman am o lista cu telefoanele voastre

Daca iesiti va doresc distractie placuta

Link spre comentariu

E cineva interesat?

pasha nu ai vrea sa ni te alaturi maine sa inpartim pachetele de la umanitara ,si pe urma sa ne dam unde sa tinut trialul :h5

Multumesc pentru invitatie !

Nu vreau sa va-ncurc ...

Asa cum am spus mi-e dor de o forestiera cu noroaie si cu zapada.

Have fun !

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Link spre comentariu

Poate iesiti si Duminica , intre Bucuresi si Urziceni , ca am un drum ce nu sufera amanare si macar sa fiti pe acolo in caz ca raman inzapezit :grin: :banana

nu pot pleca cu Jeep-ul ca nu am spatiu pentru toata familia si ma risc cu masina de strada

Eu ma aflu dimineata la Ploiesti. Daca ai nevoie 0732644338 si ajung la tine. O sa te tractez la nevoie, ca nu am curaj sa te invit pe tine si pe copil in masina mea: e mai rece ca afara! :ha: :ha: :ha: :ha: Merg cu geamurile deschise sa nu se faca condens si sa-mi inghete, asa ca imi ingheata tot in afara de prabriz! Dar MERGE! :h5

P.S. Daca ramaneti pe undeva la iesire....eu va scot, dar n-am troliu. Am insa 4 roti cu SIMEX balauresti si 156 de caluti. :grin:

Link spre comentariu

Eu ma aflu dimineata la Ploiesti. Daca ai nevoie 0732644338 si ajung la tine. O sa te tractez la nevoie, ca nu am curaj sa te invit pe tine si pe copil in masina mea: e mai rece ca afara! :ha: :ha: :ha: :ha: Merg cu geamurile deschise sa nu se faca condens si sa-mi inghete, asa ca imi ingheata tot in afara de prabriz! Dar MERGE! :h5

P.S. Daca ramaneti pe undeva la iesire....eu va scot, dar n-am troliu. Am insa 4 roti cu SIMEX balauresti si 156 de caluti. :grin:

Petre iar ai fost la Ploiesti pe ascuns. Nici nu-i spun lui Misu ca, daca aude, pana te bate el eu te omor.....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare