pinti Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Cu scuzele de rigoare pentru un coleg de pe forum ,caruia ii promisesem ca particip la o treaba frumoasa dar lj nu m-a ajutat, incep o poveste de decembrie despre o intentie buna si o plimbare de vis. Inceputul povestii este cu intrarea noastra intr-o alta lume ,cum ar spune Nightbird,pe un tunel cam cat Nissan-ul ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: O poveste frumoasa de Decembrie Poze din tunel si mai multe detali :lr MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Decembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: O poveste frumoasa de Decembrie De cealata parte ninsoara abundenta ,viscol,peisaje superbe,trecem de casa de vacanta a unui coleg de pe forum ,daca nu gresesc, cu gandul de a ajunge la cei 6 copii ai unei familii solitare din padure. Ajunsi la destinatie cei doi prichindei ne surprind cu o poezie fara a da vreun semn ca le-ar fi frig,iar mie personal imi clantaneau dintii in gura de frig la -15 grade.Ca orice copil care il vede pe Mos Craciun abia asteptau sa desfaca cadourile. Dupa ce am lasat cadourile am purces pe un drum unde nu se vedeau urme ale altor masini dar peisajul era mirific. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Decembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: O poveste frumoasa de Decembrie Doua caprioare ne-au urat drum bun si ne-au privit cu nedumerire oare ce cautam noi pe acolo pe vremea aia. Am mers serpuind si urcand pe dealuri incercand sa ne orientam cum sa ajungem din nou in civilizatie.La una din opriri Oli si-a admirat burta alba de mos Nissan apoi cred ca se intreba care ar fi rostul acelei borne daca nu era nimic scris pe ea si nici nu a fost scris nimic. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Decembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: O poveste frumoasa de Decembrie au urmat cateva imagini care nu au nevoie de comentarii ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: O poveste frumoasa de Decembrie :brpentru actiunea umanitara si pentru curajul de a iesi pe o asa zapada,cat despre peisaje......nu am cuvinte. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Decembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: O poveste frumoasa de Decembrie Povestea noastra a continuat la prima urma de civilizatie unde Nightbird a gasit cred unicul pod de pe care sa cada cu jumatate de masina,dar spre surprinderea tuturor a reusit sa si iasa fara sa apeleze la nici un mijloc de ajutor . O sa il las pe el sa ne explice cum a reusit aceasta performanta. Inchei prin a va ura tuturor Sarbatori fericite ! La Multi Ani ! ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: O poveste frumoasa de Decembrie Foarte frumos! Felicitari, domnilor! Este primul an cand nu ajung in zona voastra de 6 ani incoace...imi pare rau, dar vad ca va descurcati admirabil si fara mine :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: O poveste frumoasa de Decembrie au urmat cateva imagini care nu au nevoie de comentarii Ba au... Sunt superbe. Era sa zic ca si pe mine m-a trecut Oli intr-o toamna prin acel tunel, dar vad ca-i altul. In rest... nu mai am cuvinte... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: O poveste frumoasa de Decembrie Frumoasa poveste Pinti, ca si toate "povestile de decembrie" . In primul rand vreau sa inteleaga colegii de forum care au venit in zona HD cu actiuni similare ca, am preferat sa facem o microactiune umanitara proprie, fiind de preferat mai multe actiuni de mica anvergura rasfirate in cat mai multe directii, unei singure actiuni concentrate. Petre, a-ti pare rau ca ne descurcam si fara tine, sau?? No bine, chiar si asa noi tot te asteptam p-aici. Despre podu de pe care am "deraiat" ce sa zic... a fost ultimul condiment, care inca lipsea,din intreg meniul unei zile superbe. "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate