Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Winter Action

Johanna_vonR

Postări Recomandate

Re: Winter Action

box;532772']Intr-adevar tipul cu duba are un obicei in a sfida legile fizicii ... de multe ori si noi ne punem aceeasi intrebare ! :)

La Impotmoliada M-ul a facut buba la unul din grupuri dar a fost reparat la timp pentru iesirea de sfarsit de saptamana .

Catalin .... au fost ceva probleme la sateliti (grup spate) .... In prezent M-ul a primit un alt

grup + blocant spate .... merge de rupe :))

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

care pe care se tragea in poza cu M-ul si jimny-ul ?

E munca de echipa ... la iesirea asta a cedat "inima" Vitarei iar Jimny ajuta M-ul sa duca Vitara acasa. A fost mult de munca sa traga un fier rece prin toate gaurile padurii inzapezite, dar pana la urma echipa a reusit ... o adevarata aventura.

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

multumim pentru aprecieri.

chiar nu am intrat in hibernare pentru ca marti 29 decembrie echipa x3m va

merge incarcata de daruri in satul Comanca de Sus ,o comunitate de aprox. 30

de case situata spre izvoarele riului Olanesti.

am primit semnale de la autoritatile locale ca drumul este troienit de nameti

trebuie sa reusim...oricum va vom tine la curent

Link spre comentariu

dragilor (...cu referire la vilcenii din x3m ),oare cum am putea sa-l determinam pe

radubau (adica pentru toata lumea omul de meserie...aflat la volanul suzuki-uli alb care apare in unele fotografii si imagini pe acest topic ) sa ne posteze macar o parte din valoroasele sale fotografii ..?!?

Link spre comentariu

dragilor (...cu referire la vilcenii din x3m ),oare cum am putea sa-l determinam pe radubau sa ne posteze macar o parte din valoroasele sale fotografii ..?!?

Cred ca nu ne ramane decat sa-l sechestram si sa-l indopam cu sarmale pana spune tot :))

Intre timp ... Partea a 2-a :

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Domnu GIORGEL . daca vrei ...poti. Prietenul nostru Florin Ghimis , care a locuit in Bucuresti pina de curind , intr-o zi s-a enervat grozav de tare ca a parcurs vreo doi kilometri in trei ore , si in doua saptamini era cetatean de Piatra Neamt, iar acum daca-l apuca dorul in cinci minute e in padure. Si ca sa mai dau un exemplu , Silviud a coborit de acasa intr-o dupa amiaza sa cumpere o piine de la colt , nu s-a putut abtine cind a vazut Toyota in fata blocului.si a venit acasa dupa vreo doua ore.Cam noroit ,e adevarat.Cred ca intre timp piinea se terminase.

:) lost in woods
Link spre comentariu

PS:felicitari tipului cu dubita. Rar am vazut unul mai tare !RESPECT !

Domnilor ! "Tipu" ,adica Nicu , are "o capita" de experienta in off-road ,iar "dubita " e un VW T3 Syncro (adica un 4x4 ,model fabricat initial pentru armata germana) !Amindoi , adica si "tipu " si "dubita " au facut multora "mucii capastru " la cupa Covasna de anul asta !!!

SI SALUT pe aceasta cale toti prietenii de la Valcea !

P.S. : Pentru vreme ca asta am conceput noi traseele de la Cupa Covasna ...dar n-a fost

Editat de Cristi Chiscop

Cel mai bun dentist din tara,

Fac dinti si la PLANETARA !

Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare