TyH_vl Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: Winter Action box;532772']Intr-adevar tipul cu duba are un obicei in a sfida legile fizicii ... de multe ori si noi ne punem aceeasi intrebare ! :) La Impotmoliada M-ul a facut buba la unul din grupuri dar a fost reparat la timp pentru iesirea de sfarsit de saptamana . Catalin .... au fost ceva probleme la sateliti (grup spate) .... In prezent M-ul a primit un alt grup + blocant spate .... merge de rupe :)) Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: Winter Action frumoasa vremea care pe care se tragea in poza cu M-ul si jimny-ul ? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: Winter Action care pe care se tragea in poza cu M-ul si jimny-ul ? E munca de echipa ... la iesirea asta a cedat "inima" Vitarei iar Jimny ajuta M-ul sa duca Vitara acasa. A fost mult de munca sa traga un fier rece prin toate gaurile padurii inzapezite, dar pana la urma echipa a reusit ... o adevarata aventura. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: Winter Action Bravo,foarte tare,sa va fie de bine. OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: Winter Action Super traseu / peisaje / masini ... Felicitari si la mai multe ... oale de vin :P ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: Winter Action Valcea n-a intrat in hibernare! Respect echipa, respect iesire! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: Winter Action multumim pentru aprecieri. chiar nu am intrat in hibernare pentru ca marti 29 decembrie echipa x3m va merge incarcata de daruri in satul Comanca de Sus ,o comunitate de aprox. 30 de case situata spre izvoarele riului Olanesti. am primit semnale de la autoritatile locale ca drumul este troienit de nameti trebuie sa reusim...oricum va vom tine la curent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 (editat) Re: Winter Action Asadar , nici vorba de hibernare ... Mosu aduce adrenalina la Ramnicu Valcea :)) Intre timp am mesterit cateva imagini. Enjoy! Partea 1: Editat Decembrie 26, 2009 de Catalin.V Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 Re: Winter Action dragilor (...cu referire la vilcenii din x3m ),oare cum am putea sa-l determinam pe radubau (adica pentru toata lumea omul de meserie...aflat la volanul suzuki-uli alb care apare in unele fotografii si imagini pe acest topic ) sa ne posteze macar o parte din valoroasele sale fotografii ..?!? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Re: Winter Action dragilor (...cu referire la vilcenii din x3m ),oare cum am putea sa-l determinam pe radubau sa ne posteze macar o parte din valoroasele sale fotografii ..?!? Cred ca nu ne ramane decat sa-l sechestram si sa-l indopam cu sarmale pana spune tot :)) Intre timp ... Partea a 2-a : Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: Winter Action Frumoasa iesire. Super poze. Sarbatori Fericite si La multzi ani! Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: Winter Action Catalin @[wst]box ........ hai tata si cu Partiile 3-4 ..... alea cu vinu viert :happy :happy Oricum , a fost super iesire ..... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sacalu Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Re: Winter Action Domnu GIORGEL . daca vrei ...poti. Prietenul nostru Florin Ghimis , care a locuit in Bucuresti pina de curind , intr-o zi s-a enervat grozav de tare ca a parcurs vreo doi kilometri in trei ore , si in doua saptamini era cetatean de Piatra Neamt, iar acum daca-l apuca dorul in cinci minute e in padure. Si ca sa mai dau un exemplu , Silviud a coborit de acasa intr-o dupa amiaza sa cumpere o piine de la colt , nu s-a putut abtine cind a vazut Toyota in fata blocului.si a venit acasa dupa vreo doua ore.Cam noroit ,e adevarat.Cred ca intre timp piinea se terminase. :) lost in woods Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sacalu Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Re: Winter Action PS:felicitari tipului cu dubita. Rar am vazut unul mai tare !RESPECT ! :) lost in woods Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 (editat) Re: Winter Action PS:felicitari tipului cu dubita. Rar am vazut unul mai tare !RESPECT ! Domnilor ! "Tipu" ,adica Nicu , are "o capita" de experienta in off-road ,iar "dubita " e un VW T3 Syncro (adica un 4x4 ,model fabricat initial pentru armata germana) !Amindoi , adica si "tipu " si "dubita " au facut multora "mucii capastru " la cupa Covasna de anul asta !!! SI SALUT pe aceasta cale toti prietenii de la Valcea ! P.S. : Pentru vreme ca asta am conceput noi traseele de la Cupa Covasna ...dar n-a fost Editat Decembrie 30, 2009 de Cristi Chiscop Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Re: Winter Action FRUMOASA iesire!!! LA MULTI ANI ! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Re: Winter Action LA MULTI ANI tuturor !!! Si anu care vine sa va aduca tuturor cel putin 37"-uri, vreo suta de cai in plus si 50 cm la cursa telescoapelor ! Partea a 3-a: Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: Winter Action La mai multe si frumoase! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate