Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

samurai masina de zi cu zi

cristi3611

Postări Recomandate

Re: samurai masina de zi cu zi

poate sa fie masina de zi cu zi daca nu trebuie sa transporti nimica ,ma refer scule...

eu zic ca la comfort se poate compara cu un aro 10

• Like 1

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In ceea ce priveste confortul de rulare si dinamica pe asfalt, interior, vitara este net peste, mai ales varianta lwb are un confort foarte ok si din cauza susp independente fata. In schimb de varianta scurta chiar nu cred ca se poate spune ca are portbagaj, decat daca pliezi scaunele spate. Cu siguranta vitara este un all-rounder mult mai bun ca si samuraiul, cred ca a si fost conceput in directia asta. Deci, din punctul meu de vedere, ca si masina de zi cu zi, in oras, drumuri chiar lungi si off road decent vitara este alegerea optima. In schimb off road pur, cu siguranta samurai.

• Like 1

0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com

http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro

Kituri Suspensie Si BodyLift

Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera

Scuturi Protectie

Link spre comentariu

am si eu o vitaruta de care sunt super multumit,ce pot zice ca este foarte comfortabila chiar si varianta scurta,ceea ce priveste portbagajul nici samuraiul nu are dar se poate face deasupra pe el,si ca aspect este foarte diferit,este mai elegant

si daca o prepari un pic si ai un pic de indemanare face fata si la off road destul de consistent

cu vitara poti face 500-600km la foc continu cu pauze de tigara fara sa te doara spatele dar cu un samu nu m-asi incumeta

• Like 1

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

Categoric Samuraiul e o masina buna de oras, iar pentru asta pot veni cu foarte multe argumente luate din experientele mele prsonale.

1. e mica si agila; te strecori cu ea usor printre multe masini iar acolo unde drumul e prost te doare la basca. eu unu savurez momentele cand in dreptul liniilor de tranvai, tren a gropilor urbane sau a altor kkturi de pe strazi in timp ce soferii de autoturisme normale incetinesc, eu ii dau gaz si zbor peste ele

2. o parchezi oriunde; in weekend numai cu samuraiul merg la cumparaturi la supermarketuri pentru ca cu el gasesc usor loc de parcare in apropierea intrarii; acum o saptamana am facut show la Real pt ca am parcat-o in dreptul unui maldar de zapada adunat de plug iar cand m-am intors din magazin eram flancat din toate partile de masini care parcasera in jurul meu. am iesit fara probleme prin zapada aia de se holbau toti la mine;

3. e masina simpatica si in ea ma simt cel mai liber chiar daca nu are confort; imi inspira un aer hippie (poate si din cauza florilor) multe femei ma claxoneaza, imi fac semne sau ma intreaba de vorba in trafic :))

Marturisesc ca mai am in dotare pe langa o Bora (pe care sper sa o pun in vanzare cat de curand) un VW Golf 6 cu cutie automata nou nout (amandoua masini de serviciu) dar nimic nu se compara cu Samuraiul. Este masina pe care o iubesc cel mai mult iar in weekend prefer sa merg numai cu ea, chiar si in oras ;)

• Like 1

Va salut !

Link spre comentariu

Si eu folosesc Samuraiul zilnic prin oras. Si sincer nu am avut niciodata probleme cu spatele. scaunele din fata sunt foarte confortabile si chiar si pe cei pe care i-am luat in spate nu s-au plans ca li s-au spart pietrele de la rinicihi :)) este o masinutza mega sprintena si agila si fiind dreapta la portiere si scurta in spate, te orientezi foarte usor la cat spatiu mai intr-o parcare sau daca te poti strecura printre doua masini.recomand cu caldura pentru oras. parcarile nu vor mai fi o problema. Nu e ce mai confortabila masina din univers dar trebuue condusa ca atare, cu mult fler si sange de flower power prin vene.

@BUSU4x4

Cum se simte pe piatra cubica de la Charles de gaulle la Arcul de triumf =))

• Like 1
Link spre comentariu

Si eu o folosesc ca masina de zi cu zi pentru simplu motiv ca...n-am alta.

Ba chiar fac drumuri intercity.Acolo e nasol. Sa mergi pana la Cluj...

Am scos scaunele din spate si am carat si marfa. Am cam 2mc.

Norocul e ca sunt mic, si stau comod.(vis a vis de topicul lui Hary).

E o problema daca fumezi. Te ustura ochii imdiat.

Si mai e una pe asfaltul carpit.Da am presiune in pneuri de 1,5 si mai atenueaza.

Editat de stane
  • Like 1
Link spre comentariu

Ce parere aveti, poate un samurai sa fie masina de mers in fiecare zi cu ea prin oras, cateodata prin exterior etc? Cam cu ce masina se poate compara din punct de vedere al confortului?

Este foarte relativ ce ne ceri tu...Ca sa primesti un raspuns pertinent trebuie sa ne spui cam ce gabarit ai tu si mai ales din ce masina te-ai dat jos(adica ce ai condus pana acum) E foarte important!

• Like 1
Link spre comentariu

Este foarte relativ ce ne ceri tu...Ca sa primesti un raspuns pertinent trebuie sa ne spui cam ce gabarit ai tu si mai ales din ce masina te-ai dat jos(adica ce ai condus pana acum) E foarte important!

cred ca mai putin important e din ce masina s-a dat jos ci mai degraba ce fel de om este. asa cum muntele selecteaza omu in sensul ca in anumite locuri montane gasesti cam acelasi tipar de oameni, cam la fel am observat ca se intampla si la masinile de offroad, dupa marci si modele :)))

acuma lasand gluma de o parte, nu pot sa nu remarc ca noi in gasca de samuraisti daca pot sa-i spun asa, avem multe lucruri in comun. toti suntem pasionati de munte si am avut in timp multe hobby-uri si pasiuni, si inca un lucru: toti suntem cam pitici :)))) deci da, gabaritul conteaza... aici vroiam sa ajung :)))))

Va salut !

Link spre comentariu

Azi, neavand ce face, am chef de scris.

@omoroka: lauzi o masinuta care de fapt e masina de "criza" la care platesti impozit si RCA mici si costurile de intretinere de asemenea.

Eu mi-as dori ca toti off-roaderii sa posede masini cu peste 2500cc, sa fie prieteni cu mine si sa vina sa le fac eu RCA (dati PM si vin eu la voi)

Link spre comentariu

Azi, neavand ce face, am chef de scris.

@omoroka: lauzi o masinuta care de fapt e masina de "criza" la care platesti impozit si RCA mici si costurile de intretinere de asemenea.

Eu mi-as dori ca toti off-roaderii sa posede masini cu peste 2500cc, sa fie prieteni cu mine si sa vina sa le fac eu RCA (dati PM si vin eu la voi)

ar fi o treaba. apropos, tocma am observat recent ca RCA-ul meu expirase din Octombrie iar eu mergeam linistit :))

maine ma duc sa mi-l fac.

Va salut !

Link spre comentariu

La faza cu gabaritul soferului sunt discutii in van. Eu unul am 1,90m si aproape suta de kile. Vitalie is a big boy too. Am un amic care e chiar mai inalt decat mine si incape lej in Samurai plus alte piticanii gen renault 5, asa ca nu mi se pare o problema relevanta spatiul interior.

@BUSU4x4

samuraiul rosu cu prelata neagra, cel cu inscriptii albe pe toate partile

@ Samurachetzii bucuresteni

Ar fi fain sa ne vedem si noi intr-un weekend sa ne studiem aratarile mai indeaproape. Sunt misto fazele cand ne intalnim 2 samuraie prin oras si ne dam falshuri si claxoane gen "Fratzia samuraielor", dar cred ca ar fi si mai misto sa umplem odata parcarea de la sala Polivalenta-gen si sa ne dam cu parerea despre una alta. Ce spunetzi? Eu mai am un amic care are samurai, plus inca 2-3 care ar vrea sa-si ia si vor sa vada diverse modele din diferiti ani. Momentn al meu e nitzel avariat, are bara fata si bull barul lipite de masca masinii, am avut un mic accident de iarna prin niste sate nenorocite pline de betzivi si carutze, unde primarii nu sunt in stare sa curete zapada si gheata de pe carosabil. Dar sper sa rezolv buba cat de curand daca fac rost de o bara noua.

No, sincer la o faza de-asta de intalnire de gradul 3, as vrea sa vad un samurai cu Old Man Emu pe el, sa vad si eu care-s diferentele de confort, sau un samurai cu filtru de aer KN, sau unde se mai poate monta un proiector, sau cum ar arata arcurile pe fata daca n-ar fi lasate sau mai stiu eu ce giumbusliucuri de-astea. K asta-i partea faina la masinutzele astea, parca nu-i una la fel. Au caracter si mai ales personalitate :))

Apropos, acum sunt la nevasta-mea in Harghita, Patria samuraielor. Numai azi la o plimbare scurta de vreo 2 ore am vazut vreo 7 samuraie, plus vreo 6 Vitara si 3 Nive foarte misto echipate toate.

SARBATORI FERICITE si tot ce va doritzi!!!

• Like 1
Link spre comentariu

La faza cu gabaritul soferului sunt discutii in van. Eu unul am 1,90m si aproape suta de kile. Vitalie is a big boy too. Am un amic care e chiar mai inalt decat mine si incape lej in Samurai plus alte piticanii gen renault 5, asa ca nu mi se pare o problema relevanta spatiul interior.

@BUSU4x4

samuraiul rosu cu prelata neagra, cel cu inscriptii albe pe toate partile

@ Samurachetzii bucuresteni

Ar fi fain sa ne vedem si noi intr-un weekend sa ne studiem aratarile mai indeaproape. Sunt misto fazele cand ne intalnim 2 samuraie prin oras si ne dam falshuri si claxoane gen "Fratzia samuraielor", dar cred ca ar fi si mai misto sa umplem odata parcarea de la sala Polivalenta-gen si sa ne dam cu parerea despre una alta. Ce spunetzi? Eu mai am un amic care are samurai, plus inca 2-3 care ar vrea sa-si ia si vor sa vada diverse modele din diferiti ani. Momentn al meu e nitzel avariat, are bara fata si bull barul lipite de masca masinii, am avut un mic accident de iarna prin niste sate nenorocite pline de betzivi si carutze, unde primarii nu sunt in stare sa curete zapada si gheata de pe carosabil. Dar sper sa rezolv buba cat de curand daca fac rost de o bara noua.

No, sincer la o faza de-asta de intalnire de gradul 3, as vrea sa vad un samurai cu Old Man Emu pe el, sa vad si eu care-s diferentele de confort, sau un samurai cu filtru de aer KN, sau unde se mai poate monta un proiector, sau cum ar arata arcurile pe fata daca n-ar fi lasate sau mai stiu eu ce giumbusliucuri de-astea. K asta-i partea faina la masinutzele astea, parca nu-i una la fel. Au caracter si mai ales personalitate :))

Apropos, acum sunt la nevasta-mea in Harghita, Patria samuraielor. Numai azi la o plimbare scurta de vreo 2 ore am vazut vreo 7 samuraie, plus vreo 6 Vitara si 3 Nive foarte misto echipate toate.

SARBATORI FERICITE si tot ce va doritzi!!!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare